Lecce – Lazio 2:3 (kon.) | Siena – Janov 0:2 (kon.) | Inter – Fiorentina 2:0 (kon.)
Palermo – Cesena 0:1 (kon.)
konec
Inter Milán
2:0 (1:0)
ACF Fiorentina
Sobota 10.12.2011, 20:45 • San Siro • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Inter Milán tedy vítězí 2:0 nad Fiorentinou a připisuje si důležité tři body do tabulky Serie A. Zaslouží si ji hlavně za výkon v prvním poločase, kde hře dominoval. V druhé části už byla hra vyrovnanější, místy byl lepší celek Delia Rossiho, jenže brankově to nevyjádřil, a tak odjíždí z Milána bez bodů. (22:39:22)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Pazzini ještě v závěru posunul míč na pravou stranu na Zárateho, ale ten z těžkého úhlu brankový prostor minul.
     
    90+3
    Cambiasso hledal na levé straně Nagatoma, ale míč končí v zámezí.
     
    90+2
    Dlouhý míč nezískal pro Inter Pazzini, který fauluje ve středu hřiště Salifua.
     
    90+1
    A v té první si pohrál na pravé straně De Silvestri s Muntarim. Odcentroval, jenže Behrami z dobré pozice hlavičkuje mimo tři tyče.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Pasqualeho centr z levé strany našel špičku Gilardina, který se snažil zakončit, jenže branku netrefil. Vypadalo to, že míč ještě tečoval Samuel, ale roh z toho nebude.
     
    89
    Faraoni posílal na pravém křídle míč na Mottu, ale ten místo centru vrací míč do středu hřiště, kde následně Inter přichází o balon.
     
    88
    Centr hostů z levé strany hledal v pokutovém území Gilardina, jenže ten se přes Samuela k dlouhému míči nedostal.
     
    87
    Šance hostů i na druhé straně. Na míč z levé strany z kopačky Pasquala si naskočil útočník Santiago Silva, ale i když hlavou trefil slušně, tak pouze do středu branky, kde je připraven Julio Cesar.
     
    85
    Velká šance domácího týmu končí na Borucovi! Muntari poslal ze středu hřiště pěknou nahrávku do levého křídla na Pazziniho, který sám před brankářem trefuje pouze tělo Artura Boruce v brance Fiorentiny!
     
    84
    Pazziniho fauluje ve středu hřiště ostrým skluzem zadák Gamberini a Inter bude rozehrávat přímý kop.
     
    83
    Hostující zadák De Silvestri posílal z pravé strany míč do pokutového území, ale spoluhráče nenašel. Gilardino navíc fauluje Lucia, ale sudí Tagliavento nechává hru plynout.
     
    82
    Nadějná akce Fiorentiny zakončením nekončí. Centr z levého křídla šel na Behramiho, který však místo zakončení hledal ještě na hranici pokutového území spoluhráče a ztratil.
     
    80
    De Silvestri zastavuje v obraně Nagatoma, který se zkoušel přes něj dostat k centru.
     
    79
    Salifu na útočné polovině hostů posunul do levého křídla na Vargase, který následným centrem hledal ve vápně Gilardina. Ten se ale k míči nedostal a žádá si pokutový kop. Sudí Tagliavento zůstává ledově klidný a nechává hru pokračovat.
     
    77
    V pokračující akci se míč dostal z pravého křídla do pokutového území na Muntariho, který ve skluzu zakončoval na Boruce. Míč ještě mohl zasáhnout Pazzini, ale už na něj nedosáhl, a tak končí těsně vedle.

    Martin Mišovec

    Branky: 41. Pazzini, 49. Nagatomo

    Karty:   38. Maicon (INM)


    Inter Milán: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Faraoni, Motta, Cambiasso, Coutinho (62. Muntari) - Milito (64. Zárate), Pazzini.

    Trenér: Claudio Ranieri

    ACF Fiorentina: Boruc - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Munari (52. Salifu), Behrami, Lazzari (75. Kharja), Vargas - Ljajić (65. S. Silva) - Gilardino.

    Trenér: Delio Rossi

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento
    bahis siteleri