Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HC Sparta Praha
Úterý 03.01.2012, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vyvolávaný "bůr" je na světě! JIRKA HANZLÍK si dvakrát vyměnil puk s Marušákem a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jiří Marušák.
     
    42:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení o dvě branky! Nádherný gól vstřelil NICHOLAS JOHNSON, který dostal puk do jízdy, bekhendovou kličkou si poradil s Pöpperlem a zvýšil na 4:2! Asistence: Tomáš Pitule, Jan Stránský.
     
    39:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají 16 vteřin před koncem třetiny! PETR TENKRÁT si sjel za posledního hráče, dostal ideální přihrávku brankovištěm od Broše a k tyči snížil na 2:3! Asistence: Michal Broš, Troy Milam.
     
    32:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu nečekaná branka domácích, kteří se celé střídání bránili. MICHAL DVOŘÁK se ale na ose hřiště dostal k puku, otočil se a bez přípravy tvrdě vystřelil a neomylně našel levý horní roh branky! Bez asistence.
     
    14:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se šťastným gólem dostávají na dostřel! RADEK PHILIPP neměl komu nahrát a tak zvolil střelu zápěstím z větší vzdálenosti, puk se Svobodovi schoval mezi hráči a prolétl až do sítě! Asistence: Dominik Pacovský.
     
    05:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Buly ale vyhráli domácí a po rychlém útoku podruhé mířili do černého! ONDŘEJ HAVLÍČEK se tentokrát proměnil ve střelce a zužitkoval ideální nahrávku Andrašovského! Pöpperle proti střele pod břevno neměl šanci! Asistence: Dušan Andrašovský, Michal Dvořák.
     
    01:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu rychlý gól domácích! DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ se dostal po přihrávce Havlíčka sám před Pöpperleho a lehkou tečí do protisměru otevřel skóre zápasu! Asistence: Ondřej Havlíček.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 2. Andrašovský (Havlíček), 6. Havlíček (Andrašovský, Dvořák), 33. Dvořák, 43. Johnson (Pitule, Stránský), 59. Hanzlík (Marušák) - 15. Philipp (Pacovský), 40. Tenkrát (Broš, Milam)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - St. Pierre, Hanzlík, Kinrade, Kaberle, Marušák, Vykoukal, Růžička - Heřman, Vostřák, Vlasák, Straka, Kovář, Pitule, Dvořák, Havlíček, Duda, Johnson, Pletka, Andrašovský, Stránský.
    HC Sparta Praha: Pöpperle - Sersen, Husák, Kučný, Milam, Philipp, Krstev, Lapšanský, Veselý - Rubeš, Broš, Treille, Rachůnek I., Forman, Ton, Foster, Žálčík, Rachůnek T., Bližňák, Tenkrát, Pacovský.

    Rozhodčí: Fraňo, Kalivoda - Bláha, Kostka
    thejrc.org