Slavia – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 0:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:7 (1:3, 1:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 08.01.2012, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:50
    Plzeň právě vstřelila branku!

    MARTIN STRAKA proměňuje!
     
    43:49
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jeje! Tak to vypadá na debakl, který snese snad všechna světová měřítka... zvlášť, pokud se podíváme na tuto branku, která padla po naprosto učebnicové hrubici při kladenské rozehrávce. ONDŘEJ HAVLÍČEK byl na svém místě a posílá Plzeň opět o krok blíže třem bodům.
     
    39:59
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Vteřinu před koncem druhé části byl Cikánek vylákaný vysoko před brankovištěm, RADEK DUDA duchapřítomně objel branku a stačil si přilepit na hokejku a poslat jej do branky. Asistence Jan Kovář, František Kaberle.
     
    27:15
    Plzeň právě vstřelila branku!

    PAVEL VOSTŘÁK právě potupil hned trojici Kladenských a krásnou střelou nad rameno pod víko využívá přesilovku! Asistence Dušan Andrašovský.
     
    23:56
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Trocha štěstí teď při Rytířích! Odražený kotouč se vrátil zpět na jejich hokejky a JIŘÍ KUCHLER snižuje přesnou ranou za Svobodu! Asistence Jiří Bicek.
     
    10:20
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Duda našel zpoza brankové čáry našel krásně před brankou volného VÁCLAVA PLETKU, který do protipohybu gólmana zblízka zvyšuje už na dvoubrankový rozdíl! Asistence Radek Duda, Jan Kovář.
     
    08:43
    Plzeň právě vstřelila branku!

    JAN KOVÁŘ posílá svým desátým gólem v letošní sezóně indiány znovu do vedení. Krásná přihrávka od kapitána Straky našla Kováře neomylně a ten nemohl prázdnou branku trefit. Plzeň pokračuje v přesilovce o jednoho muže. Asistence Martin Straka, Radek Duda.
     
    05:02
    Kladno právě vstřelilo branku!

    JASON LEPINE využil krásné práce Látala a střílí od modré svou druhou branku v dresu Kladna.
     
    01:00
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Milan Toman ztratil kotouč ve vlastním obranném pásmu a je z toho úvodní branka utkání, kterou vstřelil MICHAL DVOŘÁK. Asistence Dušan Andrašovský.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 6. Lepine, 24. Kuchler (Bicek) - 1. Dvořák (Andrašovský), 9. Kovář (Straka, Duda), 11. Pletka (Duda, Kovář), 28. Vostřák (Andrašovský), 40. Duda (Kovář, Kaberle), 44. Havlíček, 57. Straka


    Rytíři Kladno: Chábera (od 12. minuty Cikánek) - Drtina, Lepine, Piskáček, Posmyk, Procházka, Růžička, Toman - Bicek, Bílek, Dragoun, Eberle, Hovorka, Kafka, Kalla, Knotek, Kuchler, Látal, Melka, Patera, Valský.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Hanzlík, Kaberle, Kinrade, Marušák, Modrý, St. Pierre, Vykoukal - Andrašovský, Duda, Dvořák, Havlíček, Heřman M., Johnson, Kovář, Kubalík, Pitule, Pletka, Straka, Stránský, Vostřák.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil - Blümel, Gebauer
    bahis siteleri