Plzeň – Třinec 7:5 (kon.) | Litvínov – Kladno 6:5 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Sparta – Zlín 1:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:5 (1:1, 4:0, 2:4)
HC Oceláři Třinec
Středa 15.02.2012, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Třinec právě vstřelil branku!

    Divočina pokračuje! Třinec opět snižuje na rozdíl dvou branek. Štastným střelcem hostí je Václav VARAĎA,když na hranici brankoviště plácl do puku a dotlačil ho až za brankovou čáru. Asistence: Jiří Polanský, Andrej Novotný.
     
    57:59
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Přestřelka vrcholí. Martin STRAKA přidává sedmý zářez do pažby plzeňských indiánů. Asistence: František Kaberle.
     
    55:40
    A bude hůř. Další dvě minuty dostává Straka (PLZ) za vyhození puku mimo hřiště a Plzeň bude hrát 1:53 ve třech proti pěti.
     
    55:33
    Havlíček (PLZ) dostává dvě minuty za hákování.
     
    54:32
    Plzeň právě vstřelila branku!

    To jsou věci na tom ledě! Václav PLETKA střílí svůj čtvrtý gól, když famózně využil Dudovu perfektní přihrávku. Domácí díky němu odskakují opět na rozdíl dvou branek a ze zápasu se nám stává přestřelka. Divoký západ jak má být. Asistence: Radek Duda, Jan Kovář.
     
    53:38
    Třinec právě vstřelil branku!

    Ze zdánlivě rozhodnutého zápasu se začíná dělat velké drama. Zbyněk HAMPL vystřelil na lapačku, Mazanec na puk nedosáhl a rozdíl už je pouze o jednu jedinou branku. Asistence: David Ostřížek, Jakub Orsava.
     
    53:30
    Dnešní utkání sleduje 5181 diváků.
     
    50:53
    Třinec právě vstřelil branku!

    Jakub ORSAVA, ač faulován Hanzlíkem, v samostatném úniku Mazance překonal a přináší další dramatizaci do tohoto souboje.
     
    49:00
    Třinec právě vstřelil branku!

    Plzeňská obrana jen bezmocně přihlížela, jak Bryan MCGREGOR zametá puk pod betony Mazance za jeho záda a snižuje na rozdíl tří branek.
     
    42:26
    Po delší době plzeňské vyloučení. Mrňa (PLZ) se provinil podražením.
     
    38:32
    Klouček (TŘI) si odpyká trest za krosček na Johnsona a Plzeň má možnost další přesilové hry.
     
    35:30
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Máme tady hattrick!! Václav PLETKA se prosadil krátce po vyloučeného Novotného na led. Vojtek už byl bezmocně celým tělem v brance, Pletka ležícího gólmana přehodil a může slavit třetí branku v utkání. Asistence: Radek Duda, František Kaberle.
     
    33:25
    Novotný (TŘI) už nevěděl, co se St.Pierrem, tak ho přidržel, což se nesmí a jde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    31:16
    Johnson se domníval, že dostane trest do konce utkání, tak už opustil bojiště. Ale rozhodčí se nakonec rozhodli jinak, tak se musel americký útočník vrátit. A vrátil se za mohutného potlesku tribun ve stoje. Johnson (PLZ) dostává nakonec 2+2+2 minuty za hrubost a Květoň (TŘI) dostává 2+2 minuty za hrubost. Hosté hrají přesilovou hru. Jeden ze dvouminutových Johnsonových trestů odpyká Pitule.
     
    29:00
    Další faul hostí. Zíb (TŘI) dostává další dvě minuty. Tentokrát se provinil podražením.
     
    25:42
    Plzeň bude hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici tentokrát míří Zíb (TŘI). Dostává menší trest za sekání.
     
    23:56
    V týmu Ocelářů dochází ke střídání gólmanů. Hamerlíka nahrazuje v brance Martin Vojtek.
     
    23:56
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Martin STRAKA se s trestným střílením příliš nepáral. V těsné blízkosti gólmana se rozhodl pro střelu a třinecký brankář neměl šanci.
     
    23:56
    Bylo nařízeno trestné střílení za vhození hole Zíba (TŘI) při úniku Martina Straky.
     
    22:21
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí doknale otáčejí vývoj utkání. Martin Heřman zůstal za obranou Třince, krásně předal puk Janu STRÁNSKÉMU, který bez skrupulí vymetl pavučinky v Hamerlíkově brance. Asistence: Martin Heřman, Pavel Mrňa.
     
    20:31
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Nakonec ani žádné přesilovkové rozestavění nebylo potřeba. Václav PLETKA přebral puk a krásný gólem překonává Hamerlíka podruhé. Asistence: Jan Kovář, František Kaberle.
     
    19:55
    Adamký (TŘI) velmi tvrdě atakoval Johnsona u hrazení a odchází si na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    18:58
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí využívají přesilovou hru úplně bleskově. Václav PLETKA už tentokrát Hamerlíkovi zasáhnout nedovolil a vyrovnává. Asistence: Radek Duda, Jan Kovář.
     
    18:47
    Hořava (TŘI) se provinil vyhozením puku mimo hřiště. Dostává dvě minuty.
     
    18:33
    Adamský pláchl plzeňské obraně, Mazanec jeho únik ale vychytal.
     
    16:54
    Hrňa byl zcela sám před úplně odkrytou brankou, protože Mazanec už jen bezmocně ležel na zemi, přesto nepochopitelně vůbec vystřelil. Pokud se budou chtít třinečtí fanoušci ptát, proč jejich nevede o dva góly, musejí se zeptat Hrni, proč nestřílel.
     
    07:54
    Plzeň ihned po obdržené branky vtrhla do útočného pásma a vynutila si velký tlak. Faulem ho pak zachraňoval Novotný (TŘI). Plzeň bude mít možnost přesilové hry.
     
    07:19
    Třinec právě vstřelil branku!

    Václav VARAĎA se dostal do útočného pásma a vystřelil. Nebyla to nijak prudká ani nechytatelná střela, přesto skončila za zády Mazance. Asitence: Radek Bonk, Josef Hrabal.
     
    04:45
    Pro Plzeň však nastává velmi složitá situace. Hanzlík (PLZ) dostává dvě minutu také za vysokou hůl. Domácí budou hrát 1:34 ve třech proti pěti.
     
    04:19
    A máme tady první vyloučení zápasu. St. Pierre (PLZ) hrál proti Polanskému vysokou holí a bude dvě minuty pykat na trestné lavici.
    Marken.cz

    Adéla Naarová

    Branky a nahrávky: 19. Pletka (Duda, Kovář), 21. Pletka (Kovář, Kaberle), 23. Stránský (Heřman, Mrňa), 24. Straka, 36. Pletka (Duda, Kaberle), 55. Pletka (Duda, Kovář), 58. Straka (Kaberle) - 8. Varaďa (Bonk, Hrabal), 49. McGregor (Hrňa), 51. Orsava (Hampl, Hrabal), 54. Hampl (Ostřížek, Orsava), 59. Varaďa (Polanský, Novotný)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec - St. Pierre, Hanzlík, Mrňa, Kaberle, Frolo, Kratěna, Straka, Marušák, Kovář, Modrý, Pitule, Vykoukal, Dvořák, Havlíček, Duda, Petruška, Johnson, Pletka, Stránský, Heřman
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Peterek, Bonk, Kůrka, Klouček, Polanský, McGregor, Hořava, Orsava, Varaďa, Ostřížek, Novotný, Květoň, Adamský, Hrňa, Hampl, Hrabal

    Rozhodčí: Hrubý, Pešina - Jelínek, Pešek
    thejrc.org