Piešťany – Bardejov 5:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HK Bardejov
sk Úterý 13.03.2012, 18:00 • Easton Arena, Piešťany • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    Milan Hovorka, tréner Piešťan: "Presne takýto zápas sme čakali. Nám išlo o všetko, Bardejov mal ešte jeden zápas k dobru. Aj keď ten zápas nebol technicky na najvyššej úrovni, no mal svoj náboj, medzihru aj vyvrcholenie. Sme spokojní, pretože sme vyhrali. V podstate však iba o jeden gól, pretože ďalšie dva prišli v poslednej minúte, keď už bolo rozhodnuté."
    Jozef Čontofalský, tréner Bardejova: "Neviem, či boli dnes Piešťany lepšie. Bol to nervózny zápas z jednej aj z druhej strany. Ide o veľa, Piešťany chcú hrať baráž, my chceme vyhrať prvú ligu. Zápas mal svoje grády, napätie a ľudia sa bavili a to je myslím si podstatné. Štvrtkový zápas bude naozaj vyvrcholením prvej ligy." (02:01:54)
     
    60:00
    Koniec zápasu, ospravedlňujeme sa za technické problémy.
     
    59:50
    Piešťany dali gól!
    To, na čo mali hostia málo času bolo naopak dostatočným pre Piešťany, JÁN ROMÁNEK len potvrdzuje dominanciu Piešťan v dnešnom zápase a posiela jasný odkaz aj do rozhodujúceho duelu, ktorý sa odohrá v Bardejove. Asistencie: Miroslav Pupák, Oliver Ďuriš.
     
    59:20
    Piešťany dali gól!
    Je rozhodnuté! JOZEF HARING dáva svoj druhý gól a do konca zápasu už hosťom zostáva len veľmi málo času. Asistencia: Tomáš Bučka.
     
    54:52
    Piešťany dali gól!
    Domáci go myslia s rozhodujúcim, siedmym zápasom vážne, potvrdzuje to presným zásahom TOMÁŠ BOKROŠ. Asistencie: Marek Mertel, Branislav Jánoš.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    35:47
    Piešťany dali gól!
    Úspešným strelcom vyrovnávajúceho gólu je JOZEF HARING. Asistencia: Branislav Jánoš.
     
    no žiaľbohu, proti vzbure strojov je človek bezmocný, takže dnes skončil prenos po prvej tretine. Štatistiku už určite viete, treba povedať, že domáci vyhrali úplne zaslúžene, od polovice zápasu boli lepším tímom, keď dominovali najmä v tretej tretine. Rozhodne sa teda v Bardejove, kde sa diváci majú načo tešiť.
     
    Technické problémy s pripojením pretrvávajú, tak prosím väčšiu trpezlivosť
     
    22:37
    Bardejov dal gól!
    Zomlelo sa to náhodne, a sieť rozvlnil MARCEL BALÁŽ, po Gmitterovej prihrávke. Tento gól domáci hosťom darovali vlažným vstupom do tretiny. Asistencia: Gmitter.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Dúfam, že všetko pobeží ako má, nakoľko sa objavujú problémy s pripojením...
     
    Prvá tretina nám skončila. Dá sa povedať, že celkom dobrý hokej a zaslúžená remíza. Druhá tretina začne asi o 18:47.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Domáci hrajú presilovku výborne, už mali tri dobré šance skórovať. Hra prerušená, za tvár sa drži na ľade ležiaci Mertel. Zdá sa, že bez trestu pre hostí.
     
    18:19
    Šimo (BJ) - 2 minúty, podrazenie. Šikovne až do zakončenia sa preštrikoval Chylo, Šimovi nezostávalo nič iné ako faulovať.
     
    Pochopiteľne, ako to už po góle býva, viac z hry majú teraz hostia.
     
    14:41
    Bardejov dal gól!
    No a na Bokrošovu nepresnosť domáci doplácajú, keď sa TOMÁŠ PETRUŠKA otočil po buly na malom priestore a z prvej vážnejšej strely prekonáva strelou do šibenice Dzubinu. Asistencia: Piatak
     
    14:37
    Nepresný Bokroš, icing.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 2. Románek (Peško), 36. Haring (Jánoš), 55. T. Bokroš (Mertel), 60. Haring (Bučka), 60. Románek (Pupák, Ďuriš) - 15. Petruška (Piatak), 23. Baláž (Gmitter)


    ŠHK 37 Piešťany: Dzubina - Urban, Mišura, Macháč, Bokroš, Hruška, Bučka, Schneider, Filip - Ručkay, Chylo, Pupák, Lisoň, Haring, Mihálik, Klčo, Peško, Jánoš, Mertel, Románek, Ďuriš
    HK Bardejov: Marton - Valentín, Gajdoš, Školiak, Takáč, Mojdis, Pichnarčík, Polaček, Šimo, - Gmitter, Petruška, Baláž, Dancsák, Molnár, Sabol, Valchař, Gráčik, Knap, Minčák, Piatak, Schneider

    Rozhodčí: Baluška, Mullner - Kacej, Orolín
    thejrc.org