Děčín – Klášterec nO 5:0 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 4:5 (kon.) | Karviná (Baník) – Havířov 4:6 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
5:4 (2:0, 2:3, 0:1 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 15.03.2012, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    69:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský stadion vybouchl neskutečnou radostí. PETR LEŠKA využil chyby v plzeňské obraně a nádhernou kličkou obelstil Mazance. Bez asistence.
     
    55:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté k vyrovnávací brance přišli jako slepý k houslím. Nedáš dostaneš, JIŘÍ VYKOUKAL stál ve správný čas u pravé tyčky a srovnává stav zápasu na 4:4. Asistence: Radek Duda.
     
    37:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň je opět ve hře. Radek Duda chvíli jezdil s kotoučem až našel volného MARTINA STRAKU, který se štěstím prostřelil Horčičku. Asistence: Radek Duda.
     
    34:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté to nevzdávají a podařilo se jim snížit stav na rozdíl dvou branek. Autorem přesilovkové trefy je TOMÁŠ VLASÁK. Podíl na brance má Nicholas Johnson.
     
    29:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští jsou dnes při chuti a dokonce využívají i třetí přesilovou hru. Kapitán PETR ČAJÁNEK využil nepozornosti Modrého a bombou od mantinelu nedal Svobodovi sebemenší šanci. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    27:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani v dnešním utkání dokázali využít už druhou přesilovou hru. Nejprve Honejsek sám před Svobodou netrefil odkrytou klec, ale zanedlouho se dostal k puku PETR ČAJÁNEK a střelou mezi betony prostřelil plzeňského brankáře. Asistence: Antonín Honejsek, Dalibor Řezníček.
     
    21:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pouhých pět vteřin před návratem Matějíčka z trestné lavice se hosté prosazují. VÁCLAV PLETKA obdržel přihrávku mezi kruhy, odkud snižuje stav zápasu na rozdíl jediného gólu. Asistence: Jan Kovář, Radek Duda.
     
    8:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    První přesilovku domácí využili. Galvasovu střelu Svoboda vyrazil pouze před sebe, tam stál volný BEDŘICH KÖHLER a navyšuje vedení o dvě branky . Asistence: Lukáš Galvas, Petr Leška.
     
    6:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení. Z ničeho nic udeřila druhá zlínská formace. Leška nejprve nedokázal zpracovat puk, ale vzápětí našel před brankou volného PETRA HOLÍKA a ten střelou k levé tyči prostřelil Svobodu. Asistence: Petr Leška.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 7. Holík (Leška), 9. Köhler (Galvas, Leška), 28. Čajánek (Honejsek, Řezníček), 30. Čajánek (Veselý), 70. Leška - 22. Pletka (Kovář, Duda), 35. Vlasák (Johnson), 38. Straka (Duda), 56. Vykoukal (Duda)


    Berani Zlín: Horčička - Tesařík, Řezníček, Zámorský, Galvas, Míka, Matějíček - Honejsek, Čajánek, O. Veselý - Holík, Leška, Köhler - Důras, Melenovský, F. Čech - Ondráček.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda (30. min Mazanec) - Jeřábek, Modrý, Vykoukal, Kaberle, Marušák, Frolo, Růžička - Kratěna, Martin Straka, Vlasák - Duda, Jan Kovář, Pletka - Dvořák, Pitule, Johnson - Andrašovský, Havlíček, Petruška - Vostřák.

    Rozhodčí: Hodek, Minář - Bádal, Pouzar

    Diváci: 6378
    thejrc.org