Litoměřice – Písek 3:2 (po pr.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Beroun – Šumperk 4:5 (kon.)
po s.n.
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:1, 0:0, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 17.03.2012, 17:30Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jako jediný svůj nájezd proměnil Václav Pletka a rozhoduje o vítězství pro Plzeň.
     
    Za Zlín se rozjel Bedřich Köhler a svůj blafák nedotáhl do konce!
     
    Pletka prudkou střelou proměňuje! Stav série 1:0.
     
    64:07
    Další hrubka v plzeňské rozehrávce, puk se navíc ještě odrazil od rozhodčího. Svoboda si ale proti Čajánkovi dobře vyjel a jeho střelu zneškodnil.
     
    60:44
    Duda vystřelil nepřesně, puk se odrazil od zadního mantinelu, Sedláček ho chtěl zachytit, ale projel mu mezi roztaženýma nohama a dostal se až k Dudovi. Ten ale nemířil přesně ani napodruhé.
     
    58:37
    Zlín právě vstřelil branku!

    Svoboda nejprve předvedl dva fantastické zákroky, ale odraz puku způsobil zlínské vyrovnání. PETR ČAJÁNEK se zmocnil odraženého puku od mantinelu a zasunul ho za bezmocného Svobodu. Asistence: Petr Leška, Ondřej Veselý
     
    58:06
    Zlín hraje bez gólmana.
     
    53:34
    Melenovský (ZLN) velmi zbytečně spěchal s rozehrávkou a vyhodil puk mimo hřiště. Dostává za to menší trest.
     
    53:24
    Dnešní utkání sleduje 7049 diváků!
     
    46:47
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tak i viderozhodčí musel potvrdit, že Plzeň vede. Svou zámořskou tvrdost uplatnil nyní před gólmanem Zlína NICK JOHNSON, když sice ne nijak efektivně, ale po dorážce z bezprostřední blízkosti dostal domácí do vedení. Asistence: Jan Kovář, Radek Duda.
     
    43:47
    Duda s Johnsonem opět zaměstnali Sedláčka. Johnsonova dělovka se odrazila před Sedláčka, dorážka se neujala.
     
    43:20
    Obrovská šance Zlína! Čajánek a po něm Köhler neumístili puk do prázdné branky! Köhlerova dorážka se zastavila přesně na brankové čáře, z ní ho odehrával na poslední chvíli Modrý.
     
    37:09
    Růžička hodně špatně rozehrál zpoza Svobodovy branky. Puk směřoval na zlínské hokejky. Svoboda musel opět řešit velmi složitou situaci.
     
    34:45
    Dvě minuty pro Radka Dudu (PLZ) za sekání do Sedláčka.
     
    32:16
    Hosté jsou ve čtyřech!
     
    31:31
    Dvojnásoná přesilovka pro Plzeň! Na trestnou putuje za vyhození puku mimo hřiště putuje Čajánek (ZLN). 41 vteřin se budou hosté bránit ve třech.
     
    31:17
    Obrovské šance Plzně. Kovář ani Pletka si na Sedláčka nepřišli.
     
    29:25
    Chvíle slávy pro Adama Svobodu. Obrana se zapomněla kdesi, neznámo kde., dva zlínští stáli před plzeňským gólmanem úplně sami. Proti střele nastavil svou lapačku a puk do ní vítězoslavně sevřel. Vysloužil si dlouhé ovace.
     
    28:22
    Důras překonal Svobodu, ovšem sám příliš dobře věděl, že gólu dosáhl vysokou holí, proto proti neuznání nijak neprotestuje.
     
    23:01
    K překvapení obou hráčů nedostávají ani jeden z nich trest do konce utkání, přestože shodili rukavice. Dvořák (PLZ) dostává 4+10, Růžička (ZLN) 2 minuty za faul loktem, po kterém bitka vznikla + 4+10. Hraje se tedy 4na4.
     
    23:01
    Velká mela před plzeňskou střídačkou. Řezníček se pustil do Dvořáka. Svého soupeře si ale nevybral příliš chytře, neboť o plzeňské dvaapadesátce je známo, že box je jeho velký koníček. Bitka však skončila celkem nerozhodně.
     
    22:54
    Straka v oslabení ujížděl společně s Dvořákem dva na jednoho. Kapitán přihrával svému spoluhráči, ten však přihrávku nevystihl a Sedláček nemusel zasahovat.
     
    22:34
    Hosté ale rychle hru otočili, Svoboda měl také dost práce. Frolo (PLZ) se poté pustil do Důrase a dostává dvě minuty za krosček.
     
    16:37
    Hanzlík (PLZ) odchází na trestnou lavici, když se podle rozhodčího provinil nedovoleným bráněním. Plzeňskému publiku ani hráči se to sice nelíbí, ale nemohou s tím nic dělat.
     
    13:42
    Honejsek (ZLN) dostává dvě minuty za vyhození puku mimo hřiště.
     
    06:06
    Zlín právě vstřelil branku!

    Tři indiáni se velmi dobře bránili, přesto nakonec Zlín dvojnásobnou přesilovou hru využívá. Galvasovu střelu od modré Svoboda chytil, stejně tak i první Čajánkovu dorážku. Na druhou dorážku PETRA ČAJÁNKA už ale nestačil. Asistence: Lukáš Galvas.
     
    05:03
    A bude hůř! Domácí budou hrát 1:25 ve třech proti pěti. Marušák vyhodil puk mimo hrací plochu a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    04:28
    A bude se vylučovat. Tentokrát na plzeňské straně. Za krosček jde pykat Vykoukal.
     
    04:28
    Velká šance Zlína! Galvas se ocitl zcela sám před Svobodou, ale plzeňský gólman si výborně povyjel a jeho střelu zlikvidoval.
     
    03:54
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Melenovského špatné vyhození puku zachytil na modré čáře Vykoukal, předal puk Kovářovi, ten vypálil a jím vystřelený puk dorazil za Sedláčka na správném místě stojící VÁCLAV PLETKA. Asistence: Jan Kovář, Jiří Vykoukal.
     
    01:46
    Plzeňský útočník si vybojoval svým pohybem faul. Galvas (ZLN) dostává menší trest za držení protihráče.
     
    00:41
    Velmi nebezpečná situace v plzeňském brankovišti. Růžička si neporozumněl se Svobodou, chtěl dát malou domů a nakonec oba aktéři měli co dělat, aby udrželi puk před brankovou čarou.

    Adéla Naarová

    Branky a nahrávky: 4. Pletka (Kovář, Vykoukal), 47. Johnson (Kovář, Duda), 70. Pletka - 7. Čajánek (Galvas), 59. Čajánek (Leška, Veselý)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Mazanec) - Hanzlík, Kaberle, Frolo, Marušák, Modrý, Vykoukal, Růžička - Vostřák, Kratěna, Vlasák, Straka, Kovář, Pitule, Dvořák, Havlíček, Duda, Petruška, Johnson, Pletka, Stránský
    Berani Zlín: Sedláček (Horčička) - Galvas, Matějíček, Míka, Řezníček, Tesařík, Zámorský - Čajánek, Čech, Důras, Holík, Honejsek, Köhler, Kubiš, Leška, Melenovský, Ondráček, Veselý, Vlach

    Rozhodčí: Hribik, Minář - Barvíř, Blümel

    Diváci: 7049
    bahis siteleri