Čeljabinsk – Czech Selects White 4:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:3 (1:1, 3:2)
Czech Selects White
Sobota 28.04.2012, 09:00 • Ice Arena Letňany - Hala 2 • 98 WSI Praha
Partner:
     
    Češi sice prohrávají, ale s hlavami vzhůru. Traktoru Čeljabinsk nedali nic zadarmo a pořádně celek z Ruska potrápili. V konečném součtu je může mrzet nešťastně obdržený gól, kdy lehké nahození z úhlu skončilo až za brankovou čárou. Jinak je potřeba vyzdvihnout výkon brankáře českého výběru, který dával celému týmu do posledních sekund hry naději. Všichni hráči na ledě odvedli maximum pro to, aby zvítězili, ale bohužel pro ně to na silný Traktor nestačilo. Loučím se s vámi a přeji pěknou sobotu. (10:19:39)
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:03
    Traktor si vzal oddechový čas.
     
    39:03
    Czech Selects White právě vstřelili branku!
    Do konce zbývá ještě 57 sekund, takže pokud chtějí Češi srovnat, musí na to jít velmi rychle. KRYŠTOF HRALA tečoval střelu Starosty od modré a puk skončil až za zády brankáře. Asistence: Martin Starosta, Matouš Bělohorský.
     
    38:46
    Čeští hokejisté si berou oddechový čas. Ještě jim zbývá 28 sekund přesilové hry.
     
    37:44
    Traktor se jen prohnal do útočného pásma a pak si poslal zpětnou přihrávku na modrou, čímž přečkal oslabení ve třech.
     
    37:14
    Češi si zahrají půlminuty v pěti proti třem! Vyloučen Marsel Sholokhov (TRA) na dvě minuty za podražení.
     
    36:47
    Minuta pryč a zatím žádný velký nátlak.
     
    35:47
    Jedna z posledních možností. Pokud chtějí Češi pomýšlet na vyrovnání, musí tuto přesilovku využít. Vyloučen Vladimir Krupenko (TRA) na dvě minuty za podražení.
     
    34:36
    Češi začínají hrát velmi tvrdě. Třeba ještě zdramatizují závěr zápasu. Rozhodně nic nevzdávají.
     
    33:14
    Nepřesná rozehrávka a z ní vyplynulo zakázané uvolnění Czech Selects.
     
    32:19
    Zbývá posledních sedm minut. Na českém výběru už je docela znát únava.
     
    29:45
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to už budou mít Češi velmi těžké. PLATON POPOV se v úniku z boku dokázal prosadit k pravé tyčce. Asistence: Leonid Lavrinenko, Vladimir Kuznetcov.
     
    27:55
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Czech Selects opět musejí dotahovat. Zbývá dvanáct minut, a tak je o dramatický závěr postaráno. EVGENY KOBIAKOV dostal přihrávku zpoza brány od Abramova a hned z první se trefil mezi nohy brankáře. Asistence: Vitaly Abramov.
     
    26:57
    Češi se usadili v útočném pásmu. Dostali puk před brankou, kde se jej snažili dorazit. Brankář Rusů vše ustál, ale vhazovat se bude po jeho levici.
     
    23:30
    Vyloučen Martin Starosta (CZW) na dvě minuty za hákování. Nutno dodat, že nebylo zbytí, Češi se dostali pod velký tlak a jen díky naprosto fantastickému zákroku domácího brankáře, který vleže betonem vyrazil dorážku ruského hráče do odkryté klece, zůstalo skóre nezměněno.
     
    23:07
    Czech Selects White právě vstřelili branku!
    Tak je opět vyrovnáno! ALBERT MICHNÁČ se prokličkoval do útočného pásma a od levého kruhu se trefil přesně do horní šibenice ruského brankáře. Bez asistence.
     
    20:54
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Tvrdá rána pro Czech Selects. Navíc, když šlo o docela nešťastnou branku. VITALY ABRAMOV ujel po křídle a jeho nahození z kruhu se odrazilo od betonů brankáře za červenou čáru. Bez asistence.
     
    Začala druhá polovina.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 16. Sokolov (Kuznetcov), 21. Abramov, 28. Kobiakov (Abramov), 30. Popov (Lavrinenko, Kuznetcov) - 19. Kačírek, 24. Michnáč, 40. Hrala (Starosta, Bělohorský)


    Traktor Čeljabinsk: Kalyaev (Suchaev) - Lebedinets, Kuznietcov, Sokolov, Abramov, Shokokhov, Bogush, Shafigulin, Podkorytov, Alekseev, Lavrinenko, Voytsekh, Kobiakov, Skladchikov, Krupenko, Danilov
    Czech Selects White: Brízgala (Žajdlík) - Hájek, Kučera, Bělohorský, Zachar, Kačírek, Stuchlík, Starosta, Michnáč, Havelka, Hrdinka, Doudera, Krejčeřík, Nezbeda, Balabán, Čechura, Hrala, Kurovský, Solenský, Reichel

    Diváci: 30
    bahis siteleri