Dukla Praha – Teplice 4:0 (kon.) | Slavia – Olomouc 1:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:1 (1:1)
SK Sigma Olomouc
Pátek 10.08.2012, 20:15 • Eden Arena, Praha - Vršovice • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Sigma naposledy střídá: Martin Šindelář nahrazuje Martina Pospíšila.
     
    84
    Olomouc podruhé střídá: Hubníka na trávníku nahrazuje Petr.
     
    82
    Po chybě Janotky mířili slávisté do rychlého brejku. Juhar míč před pokutovým územím posunul na Kisela, jenž se chtěl prosmýknout přes Vepřeka a Škerleho, což se mu nakonec nepodařilo a ještě Vepřeka fauloval. Po odpískání ještě vystřelil Vošahlík, a přestože signalizoval, že zvuk píšťalky neslyšel, spatřil žlutou kartu.
     
    77
    Martin Juhar inkasoval žlutou kartu.
     
    73
    První střídání zápasu má na svědomí Sigma. Ze hřiště odejde Navrátil a nahradí ho rychlonohý Schulmeister.
     
    64
    Hubník ve vzdušném souboji místo míče jen sejmul Jarolíma a taktéž vidí žlutou kartu.
     
    63
    Rossi na polovině hřiště sestřelil Jarolíma a dostává první žlutou kartu utkání.
     
    48
    A po následném rohu přišla další slávistická tutovka! Na centr z levé strany vyskočil nejvýše Škoda a přistrčil balón na opačnou stranu brány, kde byl Martin Latka. Hlavičku vytáhlého stopera ale dokázal Golban ve spolupráci s Blahou a notnou dávkou štěstí přizvednout na břevno.
     
    47
    Obrovská šance Slavie! Juhar postrčil míč na vrchol vápna k úplně volnému Jarolímovi, jenž se ale šance zalekl a přihrál ještě Škodovi. Ten se však hbitě uvolnil přes Škerleho a opět poslal míč na stále volného Lukáše Jarolíma. Ten už nyní volil střelu, avšak Blaha ji dokázal nadvakrát zneškodnit.
     
    38
    Kiselův centr sice Sigma odvrátila, balón se ale dostal k Petrákovi, jehož utaženou ránu musel zpod břevna vyškrabovat Blaha na roh.
     
    27
    Slavia právě vstřelila branku!

    Jarolím prudkou hlavičkou vysunul za obranu rychlonohého Juhara. Ten pak z levé strany vyslal přízemní pas na osamoceného KAROLA KISELA, jenž i za pomocí teče obránce Golbana se štěstím vyrovnal!
     
    12
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Na centr z pravé strany si nabíhal Ordoš s Hubníkem. První jmenovaný byl sice v ofsajdu, do akce se ale nezapojil. To až poté, co se k balónu dostal na zadní tyči Michal Hubník a nadýchaným centrem ho oslovil úplně nehlídaného na malém vápně. MICHAL ORDOŠ pak už neměl problém hlavičkou zamířit do protipohybu brankáře Čontofalského!
     
    5
    Hubáček jako poslední domácí hráč čistým skluzem odzbrojil Ordoše, avšak poté hrubě chyboval Čonka a dovolil Sigmě jít do nebezpečného přečíslení. Finální pas mířil na vrchol malého vápna k Hubníkovi, toho ale na poslední chvíli zablokoval Nitrianský. Situaci nakonec vyřešil až důrazný Latka.
     
    3
    Slávisté rozehrávali přímý kop od poloviny hřiště. Ve vápně ho přizvedl hlavou Latka na Juhara, ten ale z úhlu nedokázal propálit Blahu. Olomoucký brankář si pak poradil i s odraženým míčem.

    Václav Baumann

    Branky: 27. Kisel (Juhar) – 12. Ordoš (Hubník)

    Karty:   77. Juhar (SLA), 82. Vošahlík (SLA) – 63. Rossi (OLO), 64. Hubník (OLO)


    SK Slavia Praha: Čontofalský - Hubáček, Nitrianský, Čonka, Latka, Juhar, Kisel, Petrák, Jarolím, Vošahlík, Škoda
    SK Sigma Olomouc: Blaha - Škerle, Vepřek, Janotka, Golban, Rossi, Hořava, Ordoš, Hubník (84. Petr), Navrátil (73. Schulmeister), Pospíšil (90. Šindelář)

    Rozhodčí: Adreleánu - Jiřík, Pilný

    Diváci: 6148
    thejrc.org