Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference Salith Šumperk (kon.) | Tisková konference HC ŠKODA Plzeň (kon.)
Tlačová konferencia slovenskej reprezentácie (kon.)
konec
Tlačová konferencia slovenskej reprezentácie

sk Pondělí 10.09.2012, 18:30Tiskové konference
     
    Tlačová konferencia sa skončila, ďakujem za pozornosť a teším sa na vás pri zajtrajšom zápase Slovensko - Lichtenštajnsko. (18:50:14)
     
    "Mam osobnú skúsenosť s lichtenštajnským futbalom. Najväčšiu silu vidím asi v kolektívnom poňatí. Hráči majú skúsenosti a hlavne hrajú pokope, čo znamená, že sú zohraní," odpovedá tentokrát Michal Hipp.
     
    "Zápas v Lichtenštajnsku sme mohli vyhrať, prehrať aj remízovať. Hrali sme posledných 30 minút s desiatimi hráčmi a som presvedčený o tom, že keby sme dohrali zápas v plnom počte, zvíťazili by sme. S výsledkom však spokojný určite nie sme," odpovedá na ďalšiu otázku Stanislav Griga.
     
    "Kompetencie sú úplne rovnocenné," reagujú tréneri na otázku lichtenštajnského novinára: "Ako sú rozdelené kompetencie medzi trénerskou dvojicou?"
     
    "V zostave dôjde k zmenám. Nemyslím si, že sme v Litve nastúpili v defenzívnej zostave," reaguje na otázku novinára Stanislav Griga.
     
    "Ján Mucha má slovenskému reprezentačnému výberu ešte určite čo dať. Som presvedčený, že to je len dočasné. Z osobného pohľadu ma to mrzí ešte viac, nakoľko viem, aký vzťah mal Jano k reprezentácii. Nie je veľa hráčov v reprezentácii, ktorí by mali taký vzťah, ako on," povedal svoje slová aj Stanislav Griga.
     
    "Prvé náznaky odchodu Jána Muchu boli už včera večer. Dnes ma kontaktoval a veľmi ma to mrzí. Rešpektujem to, je pravda, že má veľké zásluhy na výsledkoch Slovenska hlavne na majstrovstvách sveta a aj v kvalifikácii. Myslím, že v Evertone by mohol kľudne nastupovať ako brankárska jednotka, ale to už bohužiaľ nie je na mne." Slová Michala Hippa.
     
    "Budeme hrať do plnej obrany, Lichtenštajnsko hrá väčšinou futbal po stranách. Kľúč k našemu víťaztvu by mal byť v rýchlej a priamočiarej kombinácii, presadiť sa 1 na 1 a hlavne premieňať šance, ktoré si vypracujeme."
     
    "Keď sa podarí dať v úvodnom polčase 2-3 góly, potom je ten zápas, dá sa povedať príjemný. Potom je tam však druhý scénar, keď mužstvo do polčasu neskóruje a nepremení svoje šance, potom je mužstvo veľmi rozrušené a súperi bývajú veľmi nebezpeční. K zápasu treba pristúpiť veľmi zodpovedne a dobre pripravení," tvrdí Stanislav Griga.
     
    "Lichtenštajnsko je súper z posledného koša, ktoré je z pohľadu trénerov najnepríjemnejší súper, aj keď to tak nemusí po vystúpení s Bosnou a Hercegovinou vyzerať. Hocijaký iný výsledok, ako naša výhra budeme považovať za výrazný neúspech," citujem slová trénera Michala Hippa.
     
    Tlačová konferencia práva začala!
     
    Chýbať v zápase proti Lichtenštajnsku budú: vylúčený Viktor Pečovský, Mišo Breznaník, ktorý je zranený, Tomáš Hubočan prvýkrát trénoval s mužstvom, ale ešte nebude môcť nastúpiť. Už spomínaný Ján Mucha taktiež nenastúpi.
     
    Aktuálna novinka! Ján Mucha sa vzdal svojho brankárskeho postu v reprezentácii, nakoľko nehrával pravidelne za svoj ligový klub FC Everton!
     
    Pekný deň vám prajem pri príležitosti tlačovej konferencie pred kvalifikačným zápasom o postup na MS 2014 v Brazílii, Slovensko - Lichtenštajnsko.

    Ján Sárközi

    bahis siteleri