Omsk – Ufa 2:1 (po s.n.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 2:3 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:3 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Viťaz – Lev 0:2 (kon.)
Mytišči – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 0:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 4:3 (kon.)
Riga – Novosibirsk 1:2 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 13.09.2012, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mytišči vítězí v dnešním zápase nad Amurem Chabarovsk 3:2. Dvě třetiny jsme sledovali vyrovnaný hokej, v závěrečném dějství už ale měli domácí převahu. Výsledek je nakonec spravedlivý. Přeji příjemný zbytek večera. (19:44:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Domácí se osvobodili, soupeř se ovšem bleskově nasunul zpět do pásma. Několik střel od modré čáry bylo zblokovaných.
     
    59:02
    Niskala odpálil puk přes mantinel a obdržel dvouminutový trest za zdržování hry. Chabarovsk hraje přesilovku v šesti proti čtyřem.
     
    58:50
    Chabarovsk jde do rizika. Lašák odjel na střídačku, hosté v šesti před brankou soupeře!
     
    58:22
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Atlant nakonec dokázal svůj tlak přetavit ve vedoucí zásah, domácí mají minutu a třicet osm vteřin před závěrečnou sirénou k dispozici nejtěsnější možný náskok. Žerděv odvedl kus práce. Zatáhl puk za Lašákovu branku a vybídl k zakončení IVANA VIŠNĚVSKIJHO, ten si sjel do mezikruží a trefil neomylně. Asistence: Nikolaj Žerděv – 3:2.
     
    57:40
    Na puk si po delší době sáhl také Galimov. Z dálky napřáhl Osipov, domácí strážce svatyně ukryl jeho střelu v lapačce.
     
    57:21
    Po souboji u hrazení vyskočil kotouč až na trestnou lavici, buly ve středovém kruhu.
     
    56:29
    Domácí jsou jasně lepším týmem. Žerděv tvrdě pálil pouze do mantinelu, defenziva Chabarovsku čelí jednomu útoku soupeře za druhým.
     
    54:59
    Lemťjugov chtěl o chvilku později přetlačit Lašákův beton a z úhlu dostrkat puk za čáru. Hostující obrana jej do větší šance nepustila.
     
    53:56
    Druhá formace Atlantu operuje před Lašákem, o puk se bojuje převážně v rozích kluziště. Brankář s reprezentačními zkušenostmi tentokrát zasahovat nemusel.
     
    52:03
    Třikrát za sebou si domácí příliš neporozuměli při rozehrávce, z čehož rezultují zakázaná uvolnění. Sudí vhodí kotouč na led mezi hokejky obou protivníků u branky Galimova.
     
    50:00
    Hosté hrají v plném počtu, Loginov se však musel rovnou zapojit do bránění. Lašák má za sebou několik dalších zákroků.
     
    49:12
    Nikolaj Žerděv ve velké šanci neuspěl. Hostující obrana mu nechala na pravé straně hodně prostoru, domácí forvard si puk přichystal na střelu a tvrdě vypálil. Lašák ostrou ránu fantasticky vytěsnil!
     
    47:57
    Loginov dostává menší trest, domácí tým si zahraje přesilovku.
     
    47:23
    Žerděv vtrhl do útočného pásma v nepravý čas, ofsajd. Vhazování ve střední třetině.
     
    45:35
    Michnov trefil tyč! Lemťjugov jej vyslal kupředu, útočník Atlantu se natlačil až k Lašákovi a střílel na lapačku. Chabarovsk od inkasované branky zachránila branková konstrukce.
     
    44:36
    U mantinelu vybojoval černou pryž na svoji čepel Gluchov, avšak do šance se nedostal. O puk byl následně čistým způsobem připraven.
     
    42:31
    Mytišči vstoupilo do závěrečné části zápasu aktivněji. Domácí jsou častěji u puku a snaží se tvořit hru, přes modrou čáru se ale ani nadvakrát neprobili.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 6. Lemťjugov (Michnov), 23. Lemťjugov, 59. Višněvskij (Žerděv) - 5. Tarasov (Hytönen, Petružálek), 36. Hytönen (Loginov)


    Atlant Mytišči: Galimov (Davydov) – Petrov, Višněvskij, Kosmačov, Niskala, Rukavišnikov, Nurislamov – Ignatuškin, Gluchov, Kolcov – Lindgren, Andersson, Žerděv – Michnov, Engqvist, Lemťjugov – Rybakov, Kablukov, Točickij.
    Amur Chabarovsk: Lašák (Běrestněv) – Loginov, Osipov, Ožiganov, Piganovič, Bilalov, Pěreťjagin – Tarasov, Hytönen, Petružálek – Nikulin, Lugin, Pyörälä – Korotkov, Junkov, Šitikov – Stoljarenko, Kosourov, Běljajev – Buturlin.
    bahis siteleri