Německo – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Kanada – Slovensko 2:5 (kon.)
konec
Německo
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Švýcarsko
sk Sobota 10.11.2012, 16:15 • Olympia Eisstadion München • Německý pohár
Partner:
     
    Je dobojované!
    Po zaujímavom zápase si zaslúžený triumf a trojbodový prídel do tabuľky vybojovali nemeckí hráči. V 5. minúte otvoril skóre tohto zápasu Ullmann a sedem sekúnd pred koncom zápasu upratal puk do prázdnej brány Gogulla.
    Do vedenia v súboji o Nemecký pohár sa tak dostávajú nemeckí hráči, ktorí majú momentálne 6 bodov a skvelé gólové skóre +3.
    Švajčiari ostávajú na priebežnej druhej pozícii s troma bodmi a skóre +1.

    Dovidenia pri večernom zápase, v ktorom si od 19:45 zmerajú sily reprezentácie Slovenska a Kanady.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:15:25)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Nemecko dalo gól!
    Švajčiarom nepomohol ani oddychový čas a ich súperi sa dokázali gólovo presadiť! PHILIP GOGULLA bez problémov vstrelil puk do prázdnej švajčiarskej brány a rozhodol tak o výsledku tohto zápasu. Asistencie si pripisujú hráči Michael Wolf a Jens Baxmann.
     
    59:16
    Švajčiarský tréner si 44 sekúnd pred koncom tretej tretiny vyžiadal oddychový čas!
     
    58:55
    Švajčiarský tréner sťahuje z brány gólmana Berru! Švajčiari budú hrať powerplay!
     
    57:15
    V závere tretej tretiny majú Švajčiari k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Za podrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť David Wolf.
     
    47:02
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Švajčiar Hollenstein, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    45:59
    Švajčiarskí hráči majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Tentokrát putuje na nemeckú trestnú lavicu Benedikt Kohl, ktorý nám predviedol podrazenie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Druhá tretina tohto zápasu nám gól nepriniesla, i keď sme mohli vidieť tri vylúčenia. Oba tímy nám predviedli veľmi dobré defenzívne výkony, po ktorých si tretinové shootouty vychytali obaja gólmani.

    Ktorému z týchto tímov sa napokon podarí triumfovať a dostať sa na čelo tabuľky?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    37:42
    Švajčiarskí hráči majú k dispozícii ďalšiu početnú výhodu. Frank Hördler nám predviedol tvrdý krosček, ktorý neunikol pozornosti hlavných rozhodcov.
     
    26:45
    Tentokrát získavajú početnú výhodu o jedného hráča domáci Nemci. Švajčiarský tím sa previnil príliš veľkým počtom hráčov na ľadovej ploche.
     
    22:13
    Švajčiarskí hráči budú mať k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu Nemecka si odchádza sadnúť Philip Gogulla, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Prvá tretina je na konci a nemeckí hráči sa dostali do jednogólového vedenia 1:0, keď dokázal početnú výhodu o dvoch hráčov gólovo zúžitkovať Christoph Ullmann. Tento gólový náskok nie je priepastný a hra je ešte otvorená.

    Podarí sa Švajčiarom vyrovnať alebo prípadne získať vedenie na svoju stranu práve v druhej tretine?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    07:35
    Presilovú hru si zahrajú aj Švajčiari. Na nemeckú trestnú lavicu si odchádza sadnúť Daniel Pietta, ktorý nám predviedol nedovolené bránenie.
     
    04:40
    Nemecko dalo gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru o dvoch hráčov! Po skvelej kombinačnej akcii sa k puku dostal CHRISTOPH ULLMANN! Ten bez akýchkoľvek problémov prekonáva gólmana Berru. Asistencie si pripisujú hráči Thomas Greilinger a Moritz Müller.
     
    03:40
    Domáca reprezentácia Nemecka bude mať k dispozícii presilovú hru o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu si za hákovanie odchádza sadnúť Loeffel.

    Branky a nahrávky: 5. Ullmann (Greilinger, Moritz Müller), 60. Gogulla (Michael Wolf, Baxmann)


    Německo: Endras (Kotschnew) - Baxmann, Hördler - Nikolai Goc, Mortitz Müller - Ondruschka, Kohl - Petermann, Akdag - Flaake, Festerling, David Wolf - Michael Wolf ("C"), Ullmann, Gogulla - Kink, Mauer, Pietta - Hospelt, Marcel Müller, Greilinger.
    Švýcarsko: Berra (Gerber) - Blum, Gunten - Loeffel, Grossmann - Chiesa, Geering - Ramholt, Kparghai - Bodenmann, Hollenstein, Romy - Ambühl ("C"), Wick, Bürgler - Pestoni, Suri, Walker - Schnyder, Rubin, Gardner.

    Rozhodčí: Peter Gebei (HUN), Richard Schütz (GER) - Andreas Hofer (GER), Thorsten Lajoie (GER)
    bahis siteleri