Třinec – Kladno 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 12.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Kometa právě vstřelila branku!

    Zřejmě už je hotovo. Juraj Valach pálil od modré a jeho střelu tečoval šikovně do sítě JAKUB KOREIS. Asistence: Juraj Valach, Roman Erat.
     
    48:01
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno využívá přesilovou hru velice rychle. TOMÁŠ DIVÍŠEK tečoval puk po střele Kováčika od modré těsně před brankářem Mensatorem, který zamířil mezi brankářovy betony. Asistence: Jozef Kováčik, Miroslav Holec.
     
    43:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno se dostalo do úniku dva na jednoho. Tomáš Divíšek adresoval přesnou přihrávku ke druhé tyči na MIROSLAVA HOLCE, který si puk zpracoval a pak přehodil Mensatorův beton. Asistence: Tomáš Divíšek, Leoš Čermák.
     
    27:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno jde do vedení. Čermák nejprve pálil z mezikruží a bekhendem přestřelil bránu. Za ní se však k puku dostal Divíšek a přihrál na modrou čáru RADIMU BIČÁNKOVI, který ihned pálil a trefil se přesně. Asistence: Tomáš Divíšek, Leoš Čermák.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 28. Bičánek (Divíšek, Čermák), 44. Holec (Divíšek, Čermák), 49. Divíšek (Kováčik, Holec), 56. Koreis (Valach, Erat)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) - Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Valach, Krejčiřík - Dlouhý, Divíšek, Čermák - Zohorna, J. Hruška, J. Svoboda - Dočekal, Petrovický, Holec - Erat, Koreis, Hořava - Němec. Trenér: Zdeněk Venera.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Závorka) - Nosek, Gřegořek, MacDonald, Gulaši, Gründling, Kohn, Látal, Kloz - Zaťovič, Pech, Kumstát - Polák, Doležal, Pohl - Káňa, Skuhravý, Skladaný - Košťál, Heřman, Zucker. Trenér: Richard Žemlička.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil - Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org