Lipt. Mikuláš – Detva 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 3:0 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:2 (kon.)
Prievidza – Senica 4:6 (kon.) | Bardejov – Trebišov 1:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 6:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (4:1, 0:2, 0:0)
HK DOXXbet Detva
sk Úterý 13.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, prajem vám pekný zvyšok večera. (19:13:50)
     
    Skončil sa zápas 18. kola medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 4:3. Oba tímy si to dnes pekne podelili, v prvej tretine (aspoň gólovo) dominovali domáci, ktorí vyhrali prvú tretinu 4:1 po góloch 2x Mravca, 2x Faba a jediného gólu na strane hostí v podaní Trochtu.

    V druhej tretine sa presadili iba hostia, v 24. minúte znižoval na 4:2 Buda, k nemu sa v 40. minúte pridal svojim druhým presným zásahom Trochta.

    Posledná časť hry bola vyrovnaná, domáci sa však mohli odraziť od súpera gólovo, ale ich strelecké pokusy likvidoval brankár Lipnický.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Začala sa nám posledná minúta stretnutia, pri puku aktuálne domáci.
     
    58:18
    V záverečných sekundách to skúšal po pravej strane Paukovček, jeho pokus skončil iba na brankárovi, ktorý z druhého pokus zakryl puk pod lapačku.
     
    57:48
    Do zápasu niečo vyše dvoch minút, uvidíme že budeme svedkami bezgólovej poslednej časti hry.
     
    56:55
    Z útoku Liptovského Mikuláša nie je ani to povestné "bu bu bu", keď iba nahodili puk v strede ihriska, aby oba celky prestriedali.
     
    56:32
    Hra sa nám na teraz presunula do obranného pásma Liptovského Mikuláša, kde sa puku po vhadzovaní ujal domáci tím a ihneď zakladá útok.
     
    55:13
    Liptovský Mikuláš drží puk v útočnom pásme, po rýchlej kombinácii sa dostal osamotený pred brankárom Pawelski, ktorý to z otočky napálil iba do dobre postaveného Lipnického.
     
    54:38
    Uvidíme či sa Detve podarí vyrovnať a poslať tento zápas do predĺženia, chlapci majú na to ešte niečo vyše piatich minút.
     
    53:20
    Kúbáň bránený obrancom sa dostal pred brankára hostí, skúšal zakončenie blafákom, ale Lipnický vytiahol zákrok betónom.
     
    52:40
    Devečka sa snažil dostať do útočného pásma, jeho miešanie pred modrou neskončilo útokom, obrana hostí vypichla puk.
     
    52:00
    Šurek sa dostal do zakončenia pred Palkom, ten však dobre zasiahol v páde betónom, následne obrana hostí vyhadzuje puk.
     
    51:44
    Najskôr sa v útočnom pásme snažil presadiť Macík, na druhej strane to po pár sekundách skúšal Mezovský, ktorého pokus zlikvidoval Palko.
     
    51:21
    Macík sa snaží predrať po pravej strane, avšak tento mikulášsky útočník prišiel o puk.
     
    50:24
    Fabov nahodený puk z pravej strany, po odrazení od mantinelu sa do streleckej možnosti spomedzi kruhov dostal Pawelski, ktorého tečovaná strela skončila nad bránou hostí.
     
    49:30
    Ani Detva sa nepresadila za stavu 4:3 v útočnom pásme, pokusy o zakončenie na pravej strane zlikvidovala obrana hostí. Následne sa vyhadzuje puk, strieda sa...
     
    48:43
    Spoza vlastnej brány začínajú akciu domáci, po prechode cez stredné pásmo sa do zakončenia nedostali, na teraz v útočení hráči z Detvy.
     
    47:40
    Liptovský Mikuláš mohol svoj náskok navýšiť o ďalší gól, avšak Detvu podržal na teraz brankár Lipnický, ktorý najskôr zneškodnil dvojicu striel spomedzi kruhov a následný pokus z dorážky v podaní Kurica.
     
    47:07
    Domáci zachytili puk v strednom pásme, neženú to hneď dopredu, puk smeruje do zadných radoch, kde začína útočnú akciu Mezovský.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 8. Mravec (Poliaček), 10. Fabo (Matejka), 10. Fabo (Kubovčík ), 18. Mravec (Devečka) - 19. Trochta (Piperek), 24. Buda (Srnka, Majeský), 40. Trochta


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DOXXbet Detva: Lipnický - Šúrek, Zošiak, Buda, Čánky, Šiška, Ihnaťo, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Páč, Nemček, Trochta, Majeský, Urgas, Hrčka, Fekiač, Méry, Nociar, Piperek, Čajkovský.
    bahis siteleri