Tango Brno – Helas Brno 5:2 (kon.)
konec
FC Tango Brno
5:2 (2:1)
Helas Brno
Pondělí 26.11.2012, 20:00 • SH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39
    Zbytečný faul za žlutou kartu teď dostává David Cupák za faul v úplném rohu na útočné polovině.
     
    37
    Helas Brno právě vstřelilo branku!

    A hra v pěti se jim ihned vyplácí! Přihrávku Vlacha využil krásnou střelou PETR SVOBODA.
     
    37
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A opět neuvěřitelná akce domácích! Od vlastní brány, kde si přihrál Kovács se Seidlerem to směřovalo až na Beleje, který byl na brankovišti a vybídl ke skórování do prázdné brány MARTINA BRŮNU. Ten už se nemohl mýlit.
     
    35
    Nádherná akce domácích! Tango chtělo míč dovézt až do kuchyně, ale to se jim nakonec nepodařilo. Kovács nahrával na Seidlera, ten to ještě poslal na Beleje, ovšem ten střílel pouze do ruky Tuháčka, který ji nechal položenou na brankové čáře. Pěkný moment obou týmů!
     
    28
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tangu se teď povedla rychlá kombinace! Křižnou nahrávku poslal Brůna na MICHALA SEIDLERA, který rozvlnil síť za Tuháčkem. Seidler přidává druhou branku v tomto zápasu a ukazuje, kdo že to je nejlepším střelcem ligy.
     
    22
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tak nakonec až napotřetí to vyšlo! Po nástřelu Kovácse se do míče opřel MICHAL SEIDLER, který tak dnes konečně slaví gól. Jeho střela prosvištěla kolem Tuháčka a zaplula do brány. Tango tak jde do dvoubrankového trháku!
     
    12
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A Tango už vede! Po výborném obranném zákroku Kovácse se dostali do přečíslení. Seidler ze středu, mezi nohama hostujícího hráče, přihrál na zcela nekrytého MICHALA BELEJE, který si zkušeně počkal, co udělá gólman a poté ho prostřelil.
     
    7
    Asi 10 vteřin na to se dostávalo Tango do další velké příležitosti. Tu jim ale překazil Lerch, který jednoho z domácích stáhl za dres a ani se nediví, že za tento faul inkasuje žlutou kartu.
     
    7
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A zvýšená aktivita se domácím vyplácí! Pěknou kombinaci zakončuje MARTIN BRŮNA, který poslal střelu po zemi. Hostujícímu brankáři stínil jeden z domácích, takže Tuháček nic neviděl. Začínáme tedy od znovu.
     
    6
    Helas Brno právě vstřelilo branku!

    Nakonec se i Helas ujímá vedení. Hezkou střelu vyslal, po nahrávce Cupáka, RADEK SÝKORA. Ten vystřelil do protipohybu brankáře, který tak neměl nárok střelu lapit.

    Adam Havel

    Branky: 7. Brůna (Seidler), 12. Belej (Seidler), 22. Seidler (Kovács), 28. Seidler (Brůna), 37. Brůna (Belej) - 6. Sýkora (Cupák David), 37. Svoboda (Vlach)

    Karty:   7. Lerch (HEL), 39. Cupák David (HEL)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) - Havel Josef, Havel Jan, Brůna, Kovács, Chadzidis, Buršík, Dornay, Záruba, Belej, Seidler, Rick, Svoboda
    Helas Brno: Tuháček (Večeřa) - Cupák David, Cupák Vojtěch, Mrázek, Svoboda, Chalupský, Lerch, Ovčačík, Lidmila, Vlach, Švihálek, Klimeš, Sýkora

    Rozhodčí: Radek Venc, Miroslav Kincl, Daniel Vomastek, D: Petr Hoffman
    thejrc.org