Hr. Králové – Sparta 0:0 (odl.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:4 (kon.)
odloženo
Královští lvi Hradec Králové
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 29.11.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Až dopoledne bylo rozhodnuto, že utkání se z důvodu marodky v týmu Sparty Praha odkládá. Náhradní termín zatím není znám. (09:34:58)
     
    První vzájemné utkání, které hostilo hlavní město, se na přelomu první a druhé třetiny změnilo v nečekaně jednoznačnou záležitost – v hradecký prospěch. Domácí sice svého soka mírně přestříleli, ale museli skousnout vysokou porážku 2:6. Tento výsledek rozhodně vlévá do žil Královských lvů sebevědomí i pro dnešek, soupeři zase zvyšuje motivaci pro hokejovou pomstu.
     
    Loni stříbrné medaile z mistrovství republiky, letos osmé místo z deseti týmů skupiny Střed po necelé polovině extraligy. Mladší dorost Sparty prožívá s omlazením pořádný očistec! A s jednadvaceti body na kontě myslí na hodně věcí, ale rozhodně ne na postup.

    Hradec má sice o pouhé tři body víc, což právě dnešnímu duelu přidává na významu, ale jeho "minulost" se s tou sparťanskou dá těžko srovnávat. Co se současnosti týče, nesmírně vyrovnaný střed tabulky zatím usazuje Východočechy na pátém místě s jedním zápasem k dobru.
     
    Příjemný den na onlajnech. Účastníci ELIOD extraligy mladšího dorostu dnes absolvují další z vložených čtvrtečních kol a jedním z těch tabulkově důležitých soubojů bude zápas domácího Hradce Králové s pražskou Spartou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Martin Voltr

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky:


    Královští lvi Hradec Králové:
    HC Sparta Praha:
    thejrc.org