Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:0 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:5 (po s.n.) | Slavia – Plzeň 3:2 (po s.n.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
po s.n.
HC Slavia Praha
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 04.12.2012, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Lukáš Krenželok udělal svou typickou kličku a vystřelil Slavii bonusový bod. Rozhodující nájezd vstřelil Jaroslav Bednář.
     
    Václav Pletka prostřelil Furcha mezi nohy - 2:1.
     
    Jaroslav Bednář se trefil mezi betony - 2:0.
     
    Jaroslav Kalla uspěl trefou mezi nohy - 1:0.
     
    58:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Marušák poslal puk před branku volnému JANU KOVÁŘOVI, který se trefil přesně do šibenice a dodává utkání zajímavý náboj. Asistence: Jiří Marušák, Milan Gulaš.
     
    55:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zápas má na rázem vedoucí tým. Stránský objel branku a snažil se zasunout kotouč k tyči. Puk se ale odrazil k dojíždějícímu MICHALU POLETÍNOVI, který jej dorazil za záda Mazance. Asistence: Jan Stránský, Petr Kadlec.
     
    50:20
    Jaroslav Bednář v přečíslení obdržel kotouč a zvolil střelu mezi nohy, kterou Mazanec vyrazil.
     
    46:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jaroslav Kalla od mantinelu vyslal prudké nahození na branku, které brankáři propadlo pod rukavicí. TOMÁŠ HERTL byl připravený a dorazil kotouč do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Kalla, Petr Kuboš.
     
    43:22
    Vyloučen Tomáš Frolo (PLZ) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čtyřicet dva minut trvalo, než jsme se dočkali první branky zápasu. MARTIN STRAKA z úhlu unikal proti Dominiku Furchovi, kterého prostřelili mezi betony. Asistence: Jiří Marušák, Nicolass St. Pierre.
     
    35:42
    Na trestnou lavici půjde Tomáš Frolo (PLZ), který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    32:05
    Vyloučen Tomáš Frolo (PLZ) na dvě minuty za hákování.
     
    27:46
    Hertl bleskem objel branku a snažil se puk zasunout k tyči. Při tom byl faulován Jakubem Jeřábkem (PLZ), který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    23:14
    Vyloučen Ryan Hollweg (PLZ) na dvě minuty za faul loktem.
     
    21:18
    Václav Pletka obdržel puk před branku, kde využil nepřítomnosti domácí obrany, a po náznaku kličky zvolil forhendovou střelu, kterou Furch pohotově vytěsnil.
     
    10:13
    Domácí měli namále! Kovář poslal puk ke vzdálenější tyči Václavu Pletkovi, kterému se kotouč odrazil od brusle téměř na hokejku tak, že by dorážel do prázdné branky. Jenže vinou velké razance přihrávky se tak nestalo a hostující útočník puk minul.
     
    08:37
    Jenže to by nesměl Jiří Kučný (SLA) v oblasti brankoviště seknout protihráče. Plzeňští hokejisté si tak zahrají druhou přesilovou hru.
     
    04:08
    Ovšem poměr sil na ledě se vyrovná. Hosté se sotva dostali do útočného pásma a při jednom ze soubojů pravidla překročil Jakub Kovář (PLZ), který si odsedí dvě minuty za držení protihráče.
     
    03:45
    Modrobílí si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Jaroslav Kalla (SLA), který se vůči pravidlům provinil sekáním a dostává dvouminutový trest.
     
    00:55
    A tlak mohl vyústit v první branku hostující celku! Na střed kruhu obdržel kotouč zpoza branky Nicholas Johnson, který střílel do volného prostoru. Dominik Furch ale jeho pokus fantastickým zákrokem zneškodnil.
    Marken.cz

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 47. Hertl (Kalla, Kuboš), 56. Poletín (Stránský, Kadlec), 65. Bednář - 43. Straka (Marušák, St. Pierre), 59. Kovář (Marušák, Gulaš)


    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kempný, Dresler, Kadlec (C), Sobotka, Kuboš, Beňovič, Kalla, Bednář, Klhůfek, Kučný, Jelínek, Krenželok, Poletín, Micka, Kolařík (A), Alinč, Sklenář, Růžička, Stránský, Hertl
    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) - Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Schleiss, Kratěna (A), Straka, Kašpařík, Lev, Marušák, Kovář, Hollweg, Dvořák, Růžička, Havlíček, Mozík, Gulaš, Petruška, Johnson, Boháč, Pletka
    thejrc.org