Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:1 (kon.)
Olomouc – HC Kladno 5:3 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Sparta – Ústí n/L 7:2 (kon.)
Pardubice – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (1:1, 0:1, 4:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 08.12.2012, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Máme tu konec zápasu, který Dukla rozhodla čtyřmi góly v poslední části hry. Dvě třetiny se hrálo vyrovnané utkání, jenže Budějovice doslova prospaly vstup do třetí třetiny, což Jihlava dokázal ztrestat. Tři body tak zůstávají na Horáckém zimním stadionu. Hostům přejeme příjemnou cestu domů. Z Jihlavy se s přáním hezkého dne loučí Tomáš Lysý. (14:11:06)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Mikeš s Pěškou si spolupráci zakončovali, když druhý jmenovaný našel domácího útočníka volného na pravém kruhu, ten však střelou z první jen vyprášil Gábovy betony.
     
    59:30
    Po přihrávce Romana Mikeše teď minul puk Ondřej Pěška.
     
    59:15
    Veškerému snažení hostů je asi konec, když jsou potrestáni menším trestem za hráčskou lavici - příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Luboš Rob.
     
    59:06
    Rozhodnout teď mohl Pěška, který střílel od modré, jenže v zakončení si počínal úplně stejně jako chvíli před ním Vantuch.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:59
    Vantuch měl možnost rozhodnout. Na modré čáře se k němu dostal zblokovaný puk, který domácí útočník zpracoval a hned jej nasměroval na volnou bránu, jenže trefil vracejícího se obránce.
     
    57:33
    Gába se po vhazování ve středním pásmu na okamžík vrátil na led, ale jak Budějovičtí získali útočné pásmo, ihned odjel na střídačku.
     
    57:23
    Ofsajd hostů.
     
    57:10
    Boj o puk u mantinelu na modré čáře Dukly.
     
    56:58
    Icing Dukly.
     
    56:52
    Hosté nastupují v šesti hráčích na led, gólman Gába zůstává na střídačce.
     
    56:52
    Oddechový čas pro domácí Duklu.
     
    56:37
    Situace dva na jednoho. Roman Mikeš upaloval na Gábu a mohl se rozhodnout, jestli vzít odpovědnost na sebe nebo ještě přihrát Marku Lupačovi. Nakonec volí první možnost a Gába jeho střelu likviduje jen s obtížemi.
     
    56:15
    První formace Dukly předvádí útočný výpad.
     
    55:49
    Inkasovaný gól Duklu trochu vystrašil a nyní opět hraje plně koncentrována.
     
    54:24
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Že by nastala menší dramatizace zápasu? Duklu třígólové vedení trošku ukolébalo. Jinak si nedovedu vysvětlit tolik volného prostoru pro hráče Budějovic. Ti touto nabídkou samozřejmě nepohrdli a PETR JANÁSEK snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Luboš Rob, Jan Štěpán.
     
    53:56
    Ondřej Pěška teď našel mezi kruhy volného Štěpána Zídka, jenže jeho zakončení bylo velmi laxní až hanebné. S takovouto šancí by útočník měl naložit lépe...

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Zídek (H.Tobola, Pěška), 41. Horký (Zídek, H.Tobola), 42. Mikeš (Gregar, P.Tobola), 46. Pěška (Horký, Zídek), 50. Horký (Zídek, Pěška) - 1. Rob (Přibyl, Plášil), 23. Švec (Svoboda, Trummer), 55. Janásek (Rob, Štěpán)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Krejčík) - Dundáček, Tobola H., Žáček, Tobola P., Březka, Polívka - Pěška, Zídek, Horký - Lupač, Mikeš, Gregar - Přidal, Vantuch, Vlček - Kuchta
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) - Kolařík, Plášil, Janásek, Prokop, Škopek, Štěpán - Rob, Přibyl, Švihálek - Svoboda, Švec, Trummer - Záhora, Ciboch, Pašek - Březina, Reiniš, Brabec

    Rozhodčí: Blecha - Klouda, Samuel
    bahis siteleri