Lotyšsko – Finsko 1:5 (kon.) | Německo – Kanada 3:9 (kon.) | Česko – Švédsko 1:4 (kon.)
Slovensko – Rusko 2:3 (po pr.)
konec
Česko
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Švédsko
Středa 26.12.2012, 13:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Česko právě vstřelilo branku! Přeci jen se naši hokejisté dočkali! Po skvělé práci Vrány se ke kotouči dostal LUKÁŠ SEDLÁK a zajistil tak českému výběru alespoň čestný gól! Asistence: Jakub Vrána.
     
    52:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Zatímco však předchozí akce gólem neskončila, tato už ano. Švédský kapitán FILIP FORSBERG navýšil přesnou trefou vedení favoritů na čtyři branky a zdá se být rozhodnuto. Asistence: Emil Djuse, Rickard Rakell.
     
    23:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně studená sprcha! FILIP SANDBERG se dostal ve vlastním oslabení do rychlého brejku a nasadil Machovskému bekhendový blafák, po kterém černý nesmysl zamířil mezi nohy českého brankáře velice pomalu až do brány. Bez asistence.
     
    03:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemné. "Tři korunky" využívají další přesilovku a vedou rozdílem dvou přesných tref! Vikstrand si sjel do prostoru mezi kruhy a vyslal střelu švihem, kterou před bránou tečoval za Machovského záda ELIAS LINDHOLM. Asistence: Mikael Vikstrand, Sebastian Collberg.
     
    02:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Severští favorité využívají přesilovku pěti proti třem. Molin našel výbornou kolmicí volného SEBASTIANA COLLBERGA a ten se nemýlil. Asistence: Emil Molin, Mikael Vikstrand.
    Marken.cz

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 60. Sedlák (Vrána) - 3. Collberg (Molin, Vikstrand), 4. Lindholm (Vikstrand, Collberg), 24. Sandberg, 53. Forsberg (Djuse, Rakell)


    Česko: Machovský - Musil, Štencel, Šidlík, Hrbas, Jeník, Pavelka, Urbanec - Vrána, Švihálek, Sedlák - Hertl, Jaškin, Hyka - Frk, Faksa, Beránek - Koblasa, Beran, Němec
    Švédsko: Lassinantti - Nilsson, Vikstrand, Bengtsson, Djuse, Djoos, Arnesson - Forsberg, Karlsson, Rakell - Collberg, Lindholm, Molin - Arvidsson, Rask, de la Rose - Wennberg, Boyce Rotevall, Sorensen - Sandberg

    Rozhodčí: Jablukov (Německo), Kulakov (Rusko) - Raming, Sivov (oba Rusko)
    thejrc.org