Chrudim – Moravská Třebová 6:2 (kon.)
konec
HC Chrudim
6:2 (0:0, 1:1, 5:1)
HC Slovan Moravská Třebová
Neděle 20.01.2013, 17:00Krajská liga mužů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:12:06)
     
    59:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Poslední slovo však mají Chrudimští, když se podruhé do střelecké listiny zapisuje JAN TURČÁNI - 6:2! Asistence: Jiří Polák.
     
    59:18
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    LIBOR KOBZA hodně šťastnou brankou snižuje - 5:2! Bez asistence.
     
    58:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ve dvojnásobné početní výhodě tu máme pátý gól Chrudimi! Pomalou kombinaci prudkým pasem zrychlil Zdeněk Formánek přihrávkou na JIŘÍHO PLCHA, který tímto dokonává svůj hattrick - 5:1! Asistence: Zdeněk Formánek.
     
    57:51
    A ta začala právě nyní.
     
    57:44
    Situace hostujícího celku se ještě více zkomplikuje. Za záchrannou brzdu zatáhl Lukáš Kutmon (MTR) a již také míří na lavičku vedle časoměřičů. Bude to přesilovka pět na tři.
     
    57:05
    Přesilovce Moravské Třebové odzvonilo. Hosté hráli v šesti a budou za to pykat.
     
    56:57
    Chrudimští se osvobozují.
     
    55:51
    Tak Slovan bude hrát v početní výhodě čtyři na tři. Zdeněk Formánek (CHR) se šel na trestnou lavici zchladit za hákování.
     
    54:27
    Nyní se bude vylučovat na obou stranách. Za katr putují hostující Jakub Fryč (MTR) a Ugo Dobiáš (CHR). Oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    53:49
    Domácí si dělají naprosto co chtějí. Protiútok dva na jednoho řešil David Holub střelou a donutil Kulhavého k dalšímu zákroku.
     
    52:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimský koncert ve třetí třetině pokračuje! Po krásné křižné přihrávce Petra Bartoníčka skóruje JIŘÍ PLCH - 4:1! Asistence: Petr Bartoníček (dnes 0+4!).
     
    51:55
    Rakův pokus Ament pokryl, na rozdíl od minulého zápasu je dnes chrudimský gólman naprosto bezchybný.
     
    50:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nyní to vypadá ještě mnohem veseleji s chrudimskými ambicemi. Do samostatného úniku se dostal PETR KRÁLÍČEK a přesnou střelou k bližší tyči navyšuje chrudimské vedení na rozdíl dvou branek - 3:1! Asistence: Petr Bartoníček a Michael Urban.
     
    49:35
    Z protiútoku pálí Marek Dvořák do Kulhavého ramena!
     
    49:01
    Nepřesná rozehrávka Třebové končí icigem, hra se vrací zpět před Kulhavého.
     
    48:37
    Pumelici Romana Muselíka vytěsnil Ament nad branku.
     
    47:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V početní výhodě přichází druhá branka chrudimského celku! Opět má na ní velký podíl Petr Bartoníček, který prošel po levé straně, předložil kotouč JIŘÍMU PLCHOVI a ten ho poslal přímo pod víko - 2:1! Asistence: Petr Bartoníček.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 35. Turčáni (Bartoníček), 48. Plch (Bartoníček), 51. Králíček (Bartoníček, Urban), 53. Plch (Bartoníček), 59. Plch (Formánek), 60. Turčáni (Polák) - 26. Rajnoha (Řehulka), 60. Kobza


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Urban, Vích, Polák, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Králíček, Bartoníček, Schweinfurter, Cvrček, Kišš, Budínský, Plch, Holub, Slavík, Turčáni, Kleprlík
    HC Slovan Moravská Třebová: Kulhavý (Bureš) - Rajnoha, Kobza, Kutmon, Faltus, Rak, Urbášek, Stloukal, Zeman, Fryč, Muselík, Tregler, Doseděl, Peška, Polík

    Rozhodčí: Čížek - Ruček, Huryta
    thejrc.org