Švýcarsko – Plzeň 3:4 (kon.) | Slovensko – Česko 3:5 (kon.) | Česko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
Plzeň – Slovensko 2:5 (kon.)
konec
Slovensko
3:5 (0:4, 2:0, 1:1)
Česko
Sobota 26.01.2013, 13:00Pilsen Challenge
     
    42:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko ještě živí své naděje, když se přesnou ranou po zemi od červené trefuje MARTIN HARING! Asistence: Martin Kollár.
     
    39:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se prosazuje v přesilové hře a navíc při signalizovaném vyloučení. Branku dává z prostoru před brankou DANIEL HNÍZDIL! Asistence: Tomáš Wróbel.
     
    26:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Doskočil našel na modré v roli falešného obránce MILANA LADIVERA, který zamířil přesně! Asistence: Peter Doskočil a Milan Beniač.
     
    15:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci snižují rychlým gólem, kdy RÓBERT KAŠŠA se dostal mezi kruhy a zavěsil. Asistence: Michal Hrivnák.
     
    14:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka. Po souhře bývalých spoluhráčů se trefuje přesně k tyči ADAM ROUŠAL! Asistence: Ondřej Kejř.
     
    10:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka pro Čechy! Nádhernou kombinaci zakončil po nahrávce zpoza branky střelou ke vzdálenější tyči JAN BÍLÝ! Asistence: Jan Krtička a Michal Dědič.
     
    08:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku, když se střela Tyburce odrazila k ONDŘEJI KEJŘOVI, který zametl míček za MIšovcova záda. Asistence: David Tyburec a Adam Roušal.
     
    06:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostávají do vedení, když z mezikruží pálil ADAM ROUŠAL a míček se i díky odrazu od tyčky dostal do branky. Asistence: Martin Kruček.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 16. Kašša (Hrivnák), 27. Ladiver (Doskočil, Beniač), 43. Haring (Kollár) - 7. Roušal (Kruček), 9. Kejř (Tyburec, Roušal), 11. Bílý (Krtička, Dědič), 15. Roušal (Kejř), 39. D. Hnízdil (Wróbel)


    Slovensko: Mišovec (16. Bratina) - Minárik, Bujdák, Titka, Haring, Hraško, Porupčan, Šlachtič, Doskočil - Kašša, Hrivnák, Kučerka, Beniač, Maděra, Ladiver, Kollár, Rímský, Behúl, Oravec, Teplický, Lihan, Šibík, Martinusík.
    Česko: Heczko (Jirotka) - Příhoda, Dědič, Tyburec, Pospíšil, Kudela, Růžička, Juráček, Blažek - Bacovský, Krtička, Bílý - O. Kejř, Kruček, Roušal - D. Hnízdil, Plzák, Wróbel - Hudeček, Průcha, Lux.

    Rozhodčí: Kettner, Záhora (oba CZE)