Litomyšl – Chrudim 2:3 (kon.)
konec
HC Litomyšl
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
HC Chrudim
Neděle 03.03.2013, 17:00Krajská liga mužů
Partner:
     
    47:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak fanoušci se třetího gólu dočkali, ale zřejmě na opačné straně než si přáli! Po rychlém protiútoku se ke střele dostal JIŘÍ PLCH a střelou tahem poslal kotouč pod břevno - 2:3! Asistence: Marek Dvořák a Marek Kišš.
     
    45:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Stejně jako poprvé vedení domácímu mužstvu příliš dlouho nevydrželo! UGO DOBIÁŠ dostal přesnou přihrávku zpoza branky a dělovkou do horní poloviny branky opět maže náskok Litomyšle - 2:2! Asistence: Petr Bartoníček.
     
    43:57
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Domácí se dnes podruhé dostávají do vedení a nutno říci, že to byla branka překrásná! LUKÁŠ MATYS přejel modrou čáru a příklepem vymetl pavučinku v Amentově brance - 2:1! Bez asistence.
     
    18:13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nedáš - dostaneš! Hosté udeřili ihned z následujícího protiútoku, do samostatného úniku se dostal MAREK KIŠŠ a přesnou bekhendovou kličkou nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 1:1! Bez asistence.
     
    15:39
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Máme zde úvodní branku dnešního zápasu. Litomyšl byla v úvodu horším týmem, ale je to ona, kdo se dostává do vedení! Matys posunul kotouč na MILANA FIKEJZE, který přesnou střelou našel skulinku mezi betony Amenta - 1:0! Asistence: Lukáš Matys a Michael Kučera.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 16. Fikejz (Matys, Kučera), 44. Matys - 19. Kišš, 46. Dobiáš (Bartoníček), 48. Plch (Dvořák, Kišš)


    HC Litomyšl:
    HC Chrudim:
    thejrc.org