Bělorusko – Slovensko 4:3 (kon.) | Německo – Česko 1:3 (kon.)
konec
Bělorusko
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
Slovensko
sk Sobota 13.04.2013, 16:00 • Bobrujsk • Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    Naši chlapci predviedli dnes vo svojom druhom vystúpení v Bielorusku sympatický výkon, no záverečná tretina toľko ovocia, koľko by sme si priali, nepriniesla. Škoda vylúčení a inkasovaného gólu, záverečný tlak domáci tím už ustál a ani power-play hostí zmenu skóre neprinieslo. Domáci tím hral lepšie kombinačne a zaslúžene dnes víťazí. Naši chlapci sa presunú do Prahy, kde ich čaká súper z iného súdka, silný tím Českej republiky, s ktorým si zmerajú sily aj v odvete, o týždeň v sobotu, v aréne Ondreja Nepelu v Bratislave. Najlepšími hráčmi stretnutia boli vyhlásení za domáci tím Aleksandr Kulakov, v tíme hostí Branislav Mezei. Pekný večer všetkým želá Vladimír Korduliak. (18:05:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Domáci vyhadzujú cez všetky von, asi je po zápase.
     
    59:25
    Ďalšia strela končí u gólmana Belinskeho, ihneď po buly šla prihrávka na modrú a tvrdá strela zostrelila Belinskeho na ľad. Budeme však v hre pokračovať, otrasený gólman domácich je fit.
     
    59:10
    Obrovská šanca hostí v prečíslení gólom nekončí, aká to škoda. Puk prešiel popred bránkovisko, Ölvecký však Bližňáka nenašiel.
     
    58:50
    Puk na chvíľku v strednom pásme, naši musia na istou vpred do pásma.
     
    58:20
    Kolotoč našich v útočnom pásme, domáci len bránia.
     
    58:10
    Janus na striedačke, hráme power-play.
     
    58:10
    Oddychový čas hostí. Pôjde Janus na striedačku a dáme power-play?
     
    58:10
    Krásna kombinácia nášho tímu, strelu od modrej, ktorú vyslal Mihalik, však gólman Belinski kryje vo svojom náručí. Pekná akcia, škoda, že neskončila gólom.
     
    57:35
    Domáci tím na výlete v útočnom pásme ihneď puk stráca, Slovensko začína ďalší útok.
     
    56:40
    Hra má tempo, hráči v modrých dresoch sa snažia o vyrovnanie a domáci tím len bráni tlak našich.
     
    55:45
    Slovensko dalo gól! Rýchly útok vpred po predchádzajúcom vyhodení puku domácimi hráčmi, krásna prihrávka od Kukumberga na medzikružie pre VLADIMÍRA MIHALIKA, ktorý švihom vymietol pravý horný roh gólmanovej bránky. Krásny gól. Aistencia: Roman Kukumberg.
     
    55:16
    Kolotoč našich, Sersen vypálil od modrej, Belinski jeho pokus vyráža.
     
    54:50
    Chernook odchádza von na dve minúty za hákovanie, urobíme niečo s výsledkom? No mali by sme, o chvíľu sú tu MS.
     
    54:05
    Domáci výborne bránia svoju modrú a čo takto to skúsiť nahadzovaním pukov na zadný mantinel? Kombinácia cez modrú nám veru vôbec nejde.
     
    53:10
    Bielorusko má našľapnuté k víťazstvu, ešte skoro 7 minút je však dostatočný čas na to, aby im hráči v modrých modrých dresoch radosť pokazili.
     
    52:04
    Andryuschenko krásne z tesnej blízkosti vystrelil a Janus jeho pokus vyráža a ďalšia krásna strela jedného z hráčov v bielom drese končí na Janusových betónoch. Naša obrana si zobrala oddychový čas.
     
    51:22
    Ďaleká strela nášho hráča až spoza modrej čiary nazančuje skôr bezmocnosť niečo vymyslieť a s tým gólman Belisnki problém mať naozaj nemohol. Dáva pozor.
     
    50:27
    Škoda zbytočných chýb v tretej tretine, keď sa naši borci dostávali do hry, keď sa mohli posadiť na koňa a zobrať taktovku do svojich rúk, prišli opäť zbytočné vylúčenia a domáci opäť odskočili našim na dva góly.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 17. Andryuschenko (Shinkevich, Kovyrshin), 19. Demkov (Kisly, Filichkin), 24. Andryuschenko (Kisly), 49. Kulakov (Chernook, Yefimenko) – 40. Ölvecký (Bartek), 44. Stümpel (Mezei), 56. Mihalik (Kukumberg)


    Bělorusko: Belinski – Chernook, Kaznadei, Goroshko, Filichkin, Shinkevich, Yeronov, Kisly, Lisovets – Kulakov, Kitarov, Meleshko – Ugarov, Kovyrshin, Koltsov – Dadonov, Stas, Yefimenko – Andryuschenko, Demkov, Solomonov
    Slovensko: Janus – Čerešňák, Mezei, Sersen, Vydarený, Švarný, Mihalik, Sloboda, Brejčák – Radivojevič, Stümpel, Surový – Bartek, Kukumberg, Ölvecký – Miklík, Bližňák, Sýkora – Daňo, Šťastný, Vandas

    Rozhodčí: Proskurov, Nalivayko, Goliak, Koleda
    bahis siteleri