Česko – Finsko 0:1 (kon.) | Slovensko – Rusko 1:5 (kon.)
konec
Slovensko
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Rusko
sk Sobota 13.04.2013, 14:30 • Zimný štadión Trnava • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    Zopakujem ešte známe vyhlásenia, ktoré boli už po prvom zápase, najlepším brankárom sa stal český Dominik Hrachovina. Najlepším bekom je ruský kapitán Nikita Triamkin. Nuž a najlepším útočníkom bol Fín Teuvo Terävainen.

    Pohár fair-play získal český tím.
    Na prvom mieste skončilo Rusko, druhé fínsko, bronz získala Česká republika a hostiteľ zo Slovenska ostal na poslednej priečke.

    Ja vám ďakujem za pozornosť, či už ste odsledovali len tento onlajn, alebo celý turnaj, či ste pravidelným návštevníkom našej stránky alebo ste sem len výnimočne "zablúdili". Do čítania niekedy nabudúce a prajem príjemný zvyšok soboty. (16:50:28)
     
    Najlepší hráči zápasu:
    Rusko – útočník Kirill Voronin.
    Slovensko – útočník Milan Kolena.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    60:00
    Vylúčenie Rusko – Alexander Busarov – dve minúty za napadnutie.
     
    59:54
    Rusko ešte ušlo, hnaný dopredu striedačkou Barabanov sám vystrelil, Němec betónom vyráža.
     
    59:46
    Vylúčenie Rusko – Daniil Stalnov – dve minúty za podrazenie.
     
    59:12
    Mančák sa vyzvŕtal na pravej strane, prihrávka na Paloviča, pred neho ale do strely ľahol Šiksatdarov.
     
    58:18
    Horanský si povodil Vladimirova, zbavil sa ho brzdou a obhodil si aj Barabanova, ale už mu puk trochu ušiel. Len na naše hokejky, Horanský môže ísť striedať.
     
    57:52
    Každé prerušenie hry teraz znamená minipotýčku, Dinda teraz vysvetľoval Osnovinovi, že brankár je "posvätný".
     
    57:35
    Janovčík pritlačil Žafiarova o mantinel a puk tak mohol zobrať Schroner.
     
    56:59
    Vylúčenie Rusko – Eduard Gimatov – dve minúty za hrubosť a Slovensko – Dávid Gríger – dve minúty za hrubosť.
     
    56:15
    Vylúčenie Rusko – Kirill Maslov – päť plus do konca za hrubosť a Slovensko – Dávid Minárik – päť plus do konca za napadnutie.
     
    56:15
    Rusko dalo gól!
    Němec strelu neudržal medzi betónmi, spoza jeho chrbta ho z bránkoviska do brány strčil GEORGIJ BUSAROV. Tešiaceho sa Busarova nešportovo hodil na mantinel Minárik a okamžite sa tak za bránou strhla mela, pretože toto si skutočne nemal dovoliť. Podobne ale preplo Maslovovi, ktorý nebyť zásahu čiarového rozhodcu, tak Minárika nielen dobije, ale aj dokope korčuľou. Asistencie: Ildar Šiksatdarov a Pavel Koledov.
     
    55:40
    Pekne Šimun, vpredu si spravil dvoch hráčov, ale do zakončenia sa aj tak nedostal.
     
    55:13
    Majerčík, i keď postavou trošku subtílnejší, si počkal na Kamajeva a odtlačil ho telom, takže sa k strele na bránu nedostal.
     
    53:31
    Mlynčár s Horanským puk v pásme neudržali, ušiel Jakimov, ale pred modrou spravil kľučku, čo jeho spoluhráč nečakal a tak je z toho ofsajd.
     
    52:35
    Rusko nás v tejto chvíli drží v zovretí, najmä Šiksatdarov ožil a skúša to pomaly z každej pozície. Teraz ho zložil k zemi vystrčeným zadkom Janovčík.
     
    51:28
    Gašpar znova nevolil práve najšťastnejšie zakončenie, keď pred bránou sám ťahal puk do ľavej strany, kde bol brankár, než aby ho skúsil obísť.
     
    50:37
    Vylúčenie obojstranné – Rusko – Iľja Ľubuškin a Slovensko – Milan Kolena – obaja dve plus dve za hrubosť plus desať minút osobný trest za hrubosť.
     
    50:37
    Horanského teč Mikušovej strely a po prerušení hry sa strhla bitka. Férovka Kolenu s Ľubuškinom, rozhodcovia im vypratali priestor a nechali ich, napokon to bola skôr strata stability ako nejaký úder, keď obaja skončili na zemi.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 37. Valjent (Horanský, Kolena) – 8. Chlopotov (Jakimov, Gimatov), 33. Barabanov (Koledov), 40. Stulov, 44. Barabanov (Vladimirov, Kamajev), 57. Busarov (Šiksatdarov, Koledov)


    Slovensko: Němec – Gachulinec, Janovčík, Mikuš, Dinda, Palovič, Valjent, Majerčík – Mančák, Gríger, Lunter – Šimun, Kolena, Horanský – Tibenský, Gašpar, Veliký – Hrehorčák, Mlynčár, Schroner – Minárik.
    Rusko: Ustinský – Triamkin, Ľubuškin, Bereglazov, Stalnov, Maslov, Koledov, Stulov, Malenkich – Skladničenko, Osnovin, Žafiarov – Chlopotov, Jakimov, Gimatov – Voronin, Busarov, Šiksatdarov – Kamajev, Barabanov, Vladimirov.

    Rozhodčí: Jonák, Stano – P. Šefčík, Návratek

    Diváci: 389
    thejrc.org