NY Rangers – Florida 6:1 (kon.) | Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | Ottawa – Washington 3:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.) | Montreal – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 4:3 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:1 (1:0 po s.n.) | Dallas – Vancouver 5:1 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (kon.)
San Jose – Minnesota 6:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:5 (1:0, 0:2, 1:3)
Berani Zlín
Pátek 19.04.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Extraligové finále se dočká rozuzlení v sedmém zápase na Zimním stadionu Luďka Čajky, neboť RADIM TESAŘÍK získal puk a poslal jej do odkryté branky.
     
    56:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Martin Straka zaváhal s přihrávkou, puk získal PETR HOLÍK a parádně vymíchal Mazance a vrátil Zlínu dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    56:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Všechno nejde pochytat. Plzeň se dočkala snížení, ONDŘEJ KRATĚNA si našel puk před plzeňskou brankou a ihned jej poslal za Sedláčkova záda. Asistence: Tomáš Vlasák a Pavel Kašpařík.
     
    43:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Plzeňané nevěděli, jak rozehrát, čehož Zlín dokonale využívá. Puk vybojoval Bedřich Köhler, přes Zdeňka Okála se puk dostal k MILANU KOSTOURKOVI a ten parádním blafákem do bekhendu posílá hosty do dvoubrankového vedení! Asistence: Zdeněk Okál a Bedřich Köhler.
     
    20:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový obrat a je to 1:2! Zlínští dokonale využili plzeňskou nekoncentrovanost na začátku druhé třetiny a v ČEZ Aréně vedou! Nebezpečnou střelou se prosadil BEDŘICH KÖHLER. Asistence: Petr Leška a Martin Hamrlík.
     
    20:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nástup do druhé třetiny lépe vychází Zlínu a tým PSG srovnává na 1:1! Zlínský Řezníček vypálil nebezpečně tak, že puk plachtil na plzeňskou branku a JIŘÍ ONDRÁČEK dorazil puk do brány. Asistence: Dalibor Řezníček.
     
    10:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení. Zlínského brankáře nejprve překonal Nicholas Johnson, avšak kotouč trefil pouze tyč. Puk získal MARTIN STRAKA a ihned jej poslal do poloodkryté klece, neboť Sedláček se nestačil vrátit. Asistence: Nicholas Johnson.

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 11. Straka (Johnson, Kovář), 57. Kratěna (Vlasák, Kašpařík) – 21. Ondráček (Řezníček), 21. Köhler (Leška, Hamrlík), 44. Kostourek (Okál, Köhler), 57. Holík, 60. Tesařík


    HC Škoda Plzeň: Mazanec – Jiří Hanzlík, J. Špaček, J. Jeřábek, St. Pierre, Slovák, Frolo, Mozík – Johnson, Jan Kovář, Martin Straka – Kratěna, Kašpařík, Vlasák – Balej, T. Sýkora, Pletka – Dvořák, Lev, Vampola – od 36. navíc Petruška. Trenéři: Milan Razým, Michal Straka a Rudolf Pejchar.
    Berani Zlín: J. Sedláček – Zámorský, Řezníček, Hamrlík, Linhart, Tesařík, Horák, Matějíček, Urbanec – Ondráček, Čajánek, O. Veselý – Balaštík, Leška, Köhler – Melenovský, Holík, Fořt – Okál, Kostourek, P. Sedláček. Trenéři: Rostislav Vlach a Juraj Jurík.

    Rozhodčí: Minář (ČR), Baluška (SR) – Barvíř, Blümel (oba ČR)

    Diváci: 8236 (vyprodáno)
    thejrc.org