Finsko U18 – USA U18 3:2 (po pr.) | Švýcarsko U18 – Švédsko U18 3:2 (kon.) | SR 18 – Rusko U18 1:2 (kon.)
Česko U18 – Kanada U18 0:4 (kon.)
konec
Švýcarsko U18
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Švédsko U18
Pondělí 05.08.2013, 15:30 • Zimní stadion Tereza Břeclav. Kapacita 4039 míst k sezení. • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    TINO KESSLER dostal puk mezi kruhy, popojel si kousek stranou a bekhendem se trefuje nad Erikssonův beton. Využitá přesilová hra. Asistence: Cedric Maurer, Simon Kindschi.
     
    38:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krásná a rychlá akce Švýcarů! Schläpfer přihrál do strany na NOELA TRISCONIHO, který se nemýlí. Eriksson se nestihl přesunout. Asistence: Sin Schläpfer.
     
    37:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové zase předvedli dokonalé hokejové cítění mezi dvojicí, která se dnes podruhé prosazuje. FILIP KARLSSON byl úplně sám na zadní tyči a jen nastavil hůl do geniální přihrávky Nylandera Alteliuse. Asistence: Wiliam Nylander Altelius.
     
    28:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jeden ze Švédů se nepříjemně srazil s protivníkem a zůstal ležet. Akce Švýcarska pokračovala. Z druhé vlny přijel DENIS MALGIN a udělal to skvěle. Brankář proti němu vyjel, stejně jako jeden s obránců, ale švývarský střelec ještě udělal kličku stranou a zakončoval do polodkryté klece. Asistence: Noah Rod.
     
    03:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přihrávka před bránu nalezla FILIPA KARLSSONA, který se z podobné pozice tentokrát nemýlí. Asistence: William Nylander Altelius.

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 29. Malgin (Rod), 39. Trisconi (Schläpfer), 42. Kessler (Maurer, Kindschi) – 4. F. Karlsson (Nylander Altelius), 38. F. Karlsson (Nylander Altelius)


    Švýcarsko U18: Descloux (Fehr) – Harlacher, Klopfer, Karrer, Siegenthaler, Maurer, Kindschi, Gurtner – Meier, Suter, Riat – Rod, Malgin, Fiala – Schmidli, Privet, Kessler – Trisconi, Ritz, Meyer – Schläpfer
    Švédsko U18: Eriksson (Söderström) – Lagesson, Englund, Aho, Andersson, E. Johansson, Ollas Mattsson, Forsling – Elgestal, Holmström, Törnqvist – Nylander Altelius, F. Karlsson, Lindblom – Kempe, Franzén, A. Karlsson – Timashov, Muzito Bagenda, Olofsson – Kovacs

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil – Blümel, Gebauer
    thejrc.org