Most – Ústí n/L 4:5 (kon.) | Havířov – Šumperk 3:1 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.)
Benátky n/J – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Třebíč 4:3 (po pr.) | Beroun – Motor ČB 3:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:4 (1:3, 3:1, 0:0 - 1:0)
HC Olomouc
Sobota 28.09.2013, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:51
    Dukla právě vstřelila branku!

    Je rozhodnuto! Pohlednou individuální akcí rozhoduje o osudu duelu ADAM ZEMAN.
     
    35:15
    Dukla právě vstřelila branku!

    Dnešní souboj je skutečně gólovým galapředstavením! Jakub Kadlec nalezl parádní zadovkou FILIPA SEMANA, který neváhal napálil puk přímo do odkryté části Halászovy svatyně. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    33:55
    Dukla právě vstřelila branku!

    Branková přestřelka pokračuje! Šťastným střelcem je opět ADAM ZEMAN, který rozsvítil prakticky ze stejné pozice jako o pár minut dříve. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    31:55
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Mora opět odskakuje na rozdíl dvou branek. Olomouc domácí dlouho motala v obranné třetině, načež udeřila. JAKUB HERMAN zužitkoval vynikající přihrávku Knotka zpoza branky. Asistence: Jan Knotek.
     
    28:49
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští hokejisté se dostávají na dostřel. Přesilovkou kombinaci zakončuje ranou do odkryté sítě ADAM ZEMAN. Asistence: Oldřich Kotvan.
     
    07:36
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté oplývají excelentní produktivitou. Svižnou kombinaci zakončil střelou do horní části jihlavské svatyně RADIM KUCHARCZYK. Asistence: Denis Kindl.
     
    05:09
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to je vlmi divoký úvod utkání! Domácí se dostávají rozjeté moře na dostřel. Zejména díky velkému důrazu doslova dotlačil kotouč za Halászova záda FILIP SEMAN. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    04:15
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Již se zdálo, že se Dukle blýská na lepší časy. Opak je ale pravdou. Přečíslení dvou na jednoho využil přesnou ranou do pravého horního růžku domácí branky MICHAL VODNÝ. Asistence: Jiří Řípa, Roman Rác.
     
    02:26
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté se ujímají vedení! Převahu mužstva z hanácké zúročil přízemní střelou vedle Rittichova betonu RICHARD DIVIŠ. Asistence: Aleš Jergl.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Seman (Čachotský), 29. Zeman (Kotvan), 34. Zeman (Čachotský), 36. Seman (Kadlec), 62. Zeman – 3. Diviš (Jergl), 5. Vodný (Řípa, Rác), 8. Kucharczyk (Kindl), 32. Herman (Knotek)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Mocek, Dobrovolný, Jaroš, Podlipnik, Kaláb, Kotvan, Štebih – Čachotský, Zeman, Seman – Hubáček, Důras, Prokš – Kuřítko, Velecký, Mikeš – Malec, Kadlec
    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Škůrek, Kadela, Janáček, Jaroměřský, Rašner, Ovčačík, Staněk, Bartoň – Vodný, Selingr, Knotek, Diviš, Řípa, Švaňhal, Jergl, Herman, Kindl, Rác, Pekr, Kucharczyk

    Rozhodčí: Doležal – Kreuzer, Polonyi
    ocianews.com