Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:6 (kon.) | Slavia – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 9:6 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:6 (0:4, 0:1, 1:1)
AZ Havířov
Neděle 27.10.2013, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují znovu do vedení o pěti branek. Nahození od modré tečoval před gólmanem DANIEL KUROVSKÝ tak, že kotouč ještě teď visí pod horní tyčkou. Asistence: Marek Kozubek, Dominik Cihlář.
     
    52:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak se domácí přeci jen dočkali. Ve vlastním oslabení se dostal do výhodné pozice JAKUB GALVAS, jehož střela skončila v havířovské kleci. Asistence: Jan Beier.
     
    35:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté střílí pátou branku a domácí opět střídají brankáře. Zpoza brány nahazoval puk před brankoviště OSKAR RZEKANOWSKI, kotouč se od zad domácího brankáře odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    19:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí trenér bude mít o přestávce v kabině asi dlouhý a nepříjemný projev, Havířov se totiž trefuje počtvrté během úvodních dvaceti minut a vede už 4:0. Po střele Kurovského si pro volný puk dojel MIROSLAV PACOŇ, jehož střela švihem skončila v brance. Asistence: Daniel Kurovský.
     
    11:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to už ale může být pro domácího favorita zápasu velký problém, neboť jejich soupeř odskakuje již do tříbrankového vedení. Schejbala v domácí brance pokořil z dorážky DANIEL KUROVSKÝ. Asistence: Miroslav Pacoň.
     
    10:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Slezanů končí druhou branku, hosté vedou už 2:0. Na modré se ke střele odhodlal MATYÁŠ FROJDA, jehož pokus neudržel Urban v lapačce a skončil za zády domácího brankáře. Asistence: Oskar Rzekanowski.
     
    04:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se dost možná překvapivě dostávají do vedení. Lenomár naznačil, že půjde s kotoučem kolem branky soupeře, kotouč ale zadovkou poslal před bránu, kde jej doslova propasíroval mezi tyčí a tělem gólmana DANIEL SZTURC. Asistence: Pavel Lenomár.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 53. Galvas (Beier) – 5. Szturc (Lenomár), 11. Frojda (Rzekanowski), 12. Kurovský (Pacoň), 20. Pacoň (Kurovský), 36. Rzekanowski, 58. Kurovský (Kozubek, Cihlář)


    HC Olomouc: Urban T. (11. – 36. Schejbal A.) – Beutl (C), Štreit, Janků, Piska, Mader, Galvas, Holiš, Murla – Hubáček, Horký, Hajšman, Urban M., Pěcha, Skopal, Dajčar, Podlaha, Spatharis, Wolf, Beier, Husták.
    AZ Havířov: Sonnek (Kováč) – Kalus (C), Hudeček, Pawlas, Srníček, Kozubek, Szturc, Folwarczný – Honsa, Hysek, Pawliczek, Rzekanowski, Konečný, Lenomár, Cháňa, Mrowiec, Frojda, Pacoň, Kurovský, Cihlář.

    Rozhodčí: Cik – Lukš, Doleček