Bulldogs – Kladno 5:3 (kon.) | Chodov – Mladá Boleslav 8:2 (kon.) | Ostrava – Sparta 4:9 (kon.)
Liberec – Bohemians 2:6 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
5:3 (0:0, 3:1, 2:2)
Kanonýři Kladno
Neděle 24.11.2013, 17:00 • MSH Vodova • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    55:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hra na riziko se hostům zatím vyplácí! Pacan nahodil míček do ohně před bránu, kde si ho našel ONDŘEJ SLIVKA, který chladnokrevně rozvlnil domácí síť. Asistence: Filip Pacan.
     
    43:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Možná jsem hosty odepisoval příliš rychle! FILIP PACAN pěknou střelou na zadní tyč opět snižuje. Asistence: Jan Wild
     
    42:35
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak Brněnští na začátku třetí části zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství. Kadlecova střela se od Výtiskových rukavic odrazila přesně na hůl DAVIDA COUFALA a ten zvyšuje na rozdíl 4 branek. Asistence: Petr Kadlec.
     
    42:06
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Jeden z hostujících obránců nyní hrubě chyboval při rozehrávce, díky čemuž se k míčku snadno dostal JAKUB MENDREK, který nadvakrát překonal již ležícího Výtiska. Bez asistence.
     
    38:07
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A už je to vedení o dva góly. Brněnští se nyní dostali do velkého tlaku a nakonec se na středu ocitl úplně volný LUDĚK ONDRÁČEK, jehož střela zapadla přesně pod břevno. Asistence: Petr Jeski.
     
    36:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A většina z nich je nyní ve varu! Fuchs dobře potáhl míček po pravé straně a poté předložil ideální přihrávku JAKUBU MENDREKOVI, který si s ní poradil skvěle a posílá tak svůj tým znovu do vedení. Asistence: Marek Fuchs.
     
    31:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z velmi nenápadné akce máme vyrovnáno! Hanzlík posunul míček na DUŠANA PŘÍVARU, jehož střela z otočky propadla Kejíkovi pod rukou do brány. Asistence: Miroslav Hanzlík.
     
    28:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Od pravého mantinelu střílel Pexa, jehož pokus Výtisk jen vyrazil před sebe a v předbrankovém prostotu se nejlépe zorientoval PETR KALDEC, který tak otevírá gólový účet utkání! Asistence: Marek Pexa.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 29. Kadlec (Pexa), 37. Mendrek (Fuchs), 39. Ondráček (Jeski), 43. Mendrek, 43. Coufal (Kladlec) – 32. Přívara (Hanzlík), 44. Pacan (Wild), 56. Slivka (Pacan)


    Bulldogs Brno: Kejík (Jurčík) – Kadlec "C", Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeski, Zítko, Koutný, Komenda, Knotek, Mendrek, Sládeček, Grich, Pexa, Bauer, Veselý, Ondráček, Jakůbek
    Trenér: Rudolf Škutal

    Kanonýři Kladno: Výtisk (Pošta) – Hanzlík, Slivka, Syrovátko, Wild, Přívara, Fořt, Pojar, Pacan, Lacko, Eichler, Kindl, Louvar, Holčák
    Trenér: Petr Dařmek

    Rozhodčí: Miroslav Kulhánek, Petr Michálek

    Diváci: 462