Stuttgart – Bayern 1:2 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
1:2 (1:0)
Bayern Mnichov
Středa 29.01.2014, 20:00 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli vše. Věřím, že jste si utkání náležitě užili a přeji pěknou dobrou noc. (21:59:04)
     
    Thiago Alcântara rozhodně hrdinou dnešního utkání. Na vyrovnávající gól přihrál, vítězný sám vstřelil. Bayern tak na čele zvyšuje svůj náskok před druhým Leverkusenem na třináct bodů! Stuttgart zůstává na dvanácté pozici.
     
    Stuttgart hodně dlouho živil naději na překvapivou výhru nad Bayernem. Bayern vyrovnal až v 76. minutě zásluhou střídajícího Pizarra. Osudový moment ale přišel ve třetí minutě nastavení, kdy rozhodl Thiago Alcântara parádním gólem, který bude rozhodně aspirovat na gól roku.
     
    Hráči Stuttgartu padli po hvizdu bezmocně na trávník, zatímco kolem Alcântary se vytvořil nadšený kroužek spoluhráčů. Tohle je dámy a pánové fotbal. Sport plný emocí.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Kruté, kruté, velmi kruté pro Stuttgart. V samotném závěru totiž přišla parádní akce Bayernu. Rafinha našel centrem ve vápně THIAGA ALCANTARU, který vystřihl ale opravdu fantastické spektakulární zakončení, když se pověsil do vzduchu a nádhernou ranou vystřelil svému týmu tři body.
     
    90+2
    Stuttgart využívá i posledního střídání. Ze hřiště odchází Mohammed Abdellaoue a poslední vteřiny stráví na trávníku Sercan Sararar, který nastoupil se slušivou ochrannou maskou.
     
    90
    Tři minuty se bude hrát nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Stuttgart se s tím tedy nyní dvakrát nepáře a opět to byl Harnik, který tvrdě atakoval hráče Bayernu, což nebylo vzhledem k jedné žluté na kontě zrovna rozumné.
     
    88
    A Bayern se rozhodl už neriskovat. Do hry míří defenzivní Diego Contento, jenž nahradí Maria Götzeho.
     
    87
    Dlouhý míč na Mandžukiće, který předvedl perfektní zpracování, ale neměl komu přihrát. Ve vápně se tak na levé straně ocitl v obležení dvou protihráčů. Chorvatský útočník se ale dokázal uvolnit a ještě zakončit. Jeho štiplavou střelu likvidoval Ulreich nadvakrát.
     
    86
    Domácí podruh střídá. Do hry přijde velice ofenzivně šikovný Ibrahima Traoré, které vystřídá Timo Wernera.
     
    85
    Neuer teď musel krotit centr do vápna, poradil si s přehledem. Hru teď hodně ovládají emoce na obou stranách.
     
    84
    70% držení míče na straně Bayernu, tedy obrovská poziční převaha.
     
    83
    ...Tak i Jerome Boatengovi (BAY).
     
    83
    Hlavní sudí se s tím nepáral a uděluje karty oběma hráčům. Tedy Martinu Harnikovi (STU)...
     
    82
    Boateng s Harnikem ve velmi ostré výměně. Po té co Harnik hodně nešetrně fauloval Danteho. Boateng se poté přiřítil jako mstitel.
     
    81
    Werner se ocitl ve vápně úplně sám a mohl střílet. Jeho pokus byl ale málo důrazný a mířil pouze doprostřed brány. To byla pro domácí velká škoda.
     
    79
    Velká šance pro Stuttgart. Teda byla by, pokud by prošel pas Abdellaoue do před bránu. Velmi důležitý obranný zákrok si připsal Dante.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 29. Ibišević (Abdellaoue) – 76. C. Pizarro (Alcântara), 90+3. Alcântara (Rafinha)

    Karty:   22. Leitner (STU), 51. Rüdiger (STU), 57. Sakaj (STU), 75. Boka (STU), 83. Harnik (STU) – 49. Kroos (BAY), 56. Dante (BAY), 83. J. Boateng (BAY)


    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj (65. Boka), Schwaab, Rüdiger, Rausch – Harnik, Leitner, Khedira, Werner (86. Traoré) – Ibišević (C), Abdellaoue (90+2. Sararer).
    Náhradníci: Kirschbaum – Niedermeier, Boka, Traoré, Sararer, Maxim, Yalcin.

    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba – T. Müller, Kroos (59. C. Pizarro), Lahm (C), Alcântara, Shaqiri (59. Mandžukić) – Götze (88. Contento).
    Náhradníci: Starke – Contento, Sallahi, Weiser, Højbjerg, Mandžukić, C. Pizarro.

    Rozhodčí: Manuel Gräfe – Guido Kleve, Mike Pickel – Tobias Stieler
    bahis siteleri