Rádio Krokodýl Brno – Balticflora Teplice 4:5 (kon.) | Tango Brno – Vysoké Mýto 7:1 (kon.) | Chrudim – Sparta 5:2 (kon.)
Interobal Plzeň – Helas Brno 1:4 (kon.) | Kladno – Hradec Králové 3:1 (kon.) | Benago Praha – Slavia 2:5 (kon.)
konec
FK Chrudim
5:2 (3:1)
Sparta Praha
Pátek 14.02.2014, 20:00 • Sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga
     
    3749
    Dentinho postupoval sám na branku, ani natřikrát však skulinku do sítě přes Vozára najít nedokázal!
     
    37:10
    Čas na poradu si vybírá také Sparta Praha!
     
    35:50
    I Chrudim má na svém kontě faul s pořadovým číslem pět!
     
    35:28
    Rešetár se velmi šikovně uvolnil, v samostatném úniku proti Vozárovi znovu neuspěl!
     
    34:14
    Sparta právě teď dosáhla mety pátého akumulovaného faulu, každý další znamená penaltu!
     
    32:51
    Michal Mareš II proběhl po levé straně, stříleným centrem našel nabíhajícího Chmelíka, který z bezprostřední blízkosti zametl míč pouze do Vozára!
     
    32:17
    Daniel na snížení reaguje oddechovým časem!
     
    32:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se také dočkávají druhé vstřelené branky, po nepřesné rozehrávce rohového kopu se do úniku dostal PETR ZAPLETAL, který odčinil řadu svých neproměněných příležitostí, a přesnou střelou prostřelil Olinhu – 5:2!
     
    30:09
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A o patnáct vteřin později je v Chrudimi ještě veseleji! Felipe velmi chytře posunul balon na nabíhajícího si DENTINHA, který bez potíží dopravil míč do sítě Sparty – 5:1!
     
    29:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nabídnutou standardní situaci Chrudimští dokázali zužitkovat! Rozehrávky se ujal DOUGLAS, jeho první přímou střelu ještě Vozár vyrazil zpět k němu, na dorážku stejného hráče o tyč již neměl šanci zareagovat! ERA-PACK si bere zpět své tříbrankové vedení!
     
    29:52
    Dentinho byl ostrým skluzem sestřelen Pavlem Formánkem, který si za svůj počin vysloužil žlutou kartu.
     
    28:56
    Zapletal nenápadnou ranou protáhl Olinhu! Jeho dělovka po zemi mířila přesně k tyči, chrudimský gólman zasáhl na poslední chvíli!
     
    27:54
    Zapletala ve stoprocentní příležitost vychytal Olinha! Hráč Sparty se po přesné přihrávce dostal až před gólmana, Brazilec ve službách devítinásobného mistra dostal dostatek prostoru ukázat své schopnosti!
     
    23:46
    Co dnes Chrudimští nepromění, to by se dalo počítat již na desítky! Rešetár měl před sebou úplně volno, ve skluzu ale nedokázal balon usměrnit mezi tři tyče!
     
    18:33
    Zmatků v obraně současného mistra mohl využít Petr Zapletal, dostal se k němu balon téměř před prázdnou branku! Sparťanský hráč to však měl na dlouhou nohu a skluzem napálil pouze bližší tyč!
     
    14:41
    Oddechový čas si bere také trenér Sparty Aleš Štorc!
     
    12:13
    Slováček vyslal do samostatného úniku Felipeho, ten si obešel brankáře Vozára a zakončoval do odkryté svatyně! Tam se však stihl zjevit jeden z vracejících se hráčů hostí, který dokázal odkopnout balon do bezpečí ještě před brankovou čarou!
     
    10:53
    Krátce po polovině prvního poločase si chrudimský trenér Daniel vyžádal time out!
     
    10:11
    Lukáš Rešetár má rozhodně střeleckou! Po přiklepnutí od Dentinha mířil střelu těsně pod břevno, Vozár konečky prstů zabránil čtvrtému chrudimskému gólu!
     
    08:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nyní korigují nepříznivý výsledek a poprvé v této sezóně se bez pomoci proti Chrudimi prosazují! Precizní kombinaci na jeden dotek zakončil dorážkou do poloprázdné branky volný MIROSLAV ROTT – 3:1!
     
    06:53
    Dentinho našel před brankou volného Koudelku, ten z bezprostřední blízkosti minul sparťanskou klec!
     
    02:50
    Rešetár v další stoprocentní příležitosti, Vozár pro tentokrát podržel pražské mužstvo!
     
    02:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A pokračujeme velmi rychlým tempem, ERA-PACK chytil po reprezentační pauze velkou formu! Volný přímý kop dostal FELIPE od Douglase přímo do nohy a do vzdálenější šibenice bez okolků uklidil balon – 3:0!
     
    02:04
    A Chrudim pokračuje ve střeleckém koncertu! Lukáš Rešetár se dostal sám před branku Sparty, jemný dloubáček sice přehodil Vozára, klec hostí však minul!
     
    01:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sparta si v Chrudimi rozhodně nevybírá dobrý začátek duelu! Domácí na svého soka doslova nastoupili, další Dentinhovu střelu ještě dokázal Vozár vyrazit, na dorážku MATĚJE SLOVÁČKA byl již i slovenský brankář bezmocný – 2:0!
     
    1
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A zdá se, že chrudimskému kapitánovi se bude dařit i dnes! LUKÁŠ REŠETÁR si od postranní čáry vyběhl do středu a šťastnou ranou propasíroval kotouč do branky – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Rešetár, 1. Slováček (Dentinho), 2. Felipe (Douglas), 29. Douglas, 30. Dentinho (Felipe) – 8. Rott, 32. Zapletal

    Karty:   29. Formánek (SPA)


    FK Chrudim: Olinha (Žďánský) – Popelka, Dentinho, Douglas, Rešetár, Felipe, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    Sparta Praha: Vozár (Maroš) – Dlouhý, Semerád, Havrda, Holeček, Rott, Strkal, Formánek, Stejskal, Zapletal, Sop

    Rozhodčí: Sebök, Ježek
    ocianews.com