Schalke – Hoffenheim 4:0 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:2 (kon.) | Stuttgart – Braunschweig 2:2 (kon.)
Hannover – Leverkusen 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 1:6 (kon.) | Hamburg – Frankfurt 1:1 (kon.)
Norimberk – W. Brémy 0:2 (kon.)
konec
Hannover 96
1:1 (1:1)
Bayer Leverkusen
Sobota 08.03.2014, 15:30 • HDI-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že se dnes do hry nedostal český bek František Rajtoral, se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek víkendu! (17:23:36)
     
    Opravdu se tak stalo. Brankář Bayeru ani nerozehrál a sudí Zwayer foukl do píšťalky. Oba týmy tedy prodlužují své čekání na vítězství a Leverkusen si připisuje první remízu na hřišti soupeře. Sledovali jsme pohledné utkání, které nabídlo několik slibných příležitostí, ale padly pouze dvě branky. Největší šanci na vstřelení vítězné branky měl v samém závěru Rudnevs, ale svou druhou branku v zápase nepřidal.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Míč skončil v Lenov náručí a vypadá to na konec utkání.
     
    90+3
    Bayer na polovině hřiště zaváhal a Pribova aktivita znamenala rohový kop pro Hannover. Poslední šance ke skórování.
     
    90+2
    Pěkná kombinace Hannoveru málem přinesla ovoce. Schmiedebach si poradil s bránícím hráčem a posunul do zajímavé pozice Pribovi. Ten se opřel do míče a svou tvrdou střelu umístil těsně vedle levé tyče!
     
    90+1
    Ani jedno z mužstev se zatím nežene do nějakého velkého útočení. Vypadá to, jako by oba týmy bod braly.
     
    90+1
    Bude se hrát ještě tři minuty!
     
    90
    Hilbert zaváhal u postranní čáry a nabídl tak možnost Ya Konanovi, který okamžitě hledal Rudnevse. Autor jediné branky domácích stál zcela sám na penaltovém puntíku, ale trefil pouze brankáře Lena, kterého musíme pochválit za skvěle načasovaný výběh. Obrovská šance Hannoveru zůstává nevyužita!
     
    88
    Castrův zajímavý centr domácí obrana odvrátila a následně odvrátila také centr Brandta. Hannover útočí.
     
    87
    Didier Ya Konan se nakonec dočkal. Místo mu totiž přepouští Bittencourt a Hannover tak vypotřeboval své poslední střídání.
     
    86
    Z následného rohového kopu se dostal k hlavičce jeden z domácích hráčů a míč mířil do branky. U levé tyče ovšem stál Castro a zachránil svůj tým!
     
    85
    Už se opět pokračuje a Hannover na levé straně zavařil svému soupeři. Hilbert posílal míč Lenovi, ale až k brankové čáře. Brankář Leverkusenu musel ven z branky a pokusil se odkopnout míč, ale už to nestihl.
     
    84
    Hra byla o chvíli později přerušena, když Can dohrál souboj se soupeřem a zároveň sestřelil Saného, pro kterého to je velmi tvrdý vstup do utkání.
     
    82
    Hra byla přerušena a chtěla střídat také druhá strana. U postranní čáry už se chystal Ya Konan, ale nakonec došlo ke změně, protože při výskoku blbě došlápl Andreasen a kotník se ozval. Jeho místo převzal Salif Sané.
     
    80
    Mezitím hosté vystřídali. Utkání skončilo pro Kießlinga a o změnu stavu se pokusí zabojovat Eren Derdiyok.
     
    79
    U postranní čáry odehrál míč Sakai a okamžitě ho nevybíravým skluzem sestřelil Emre Can (LEV). Zasloužená žlutá karta pro hostujícího hráče, který může být rád, že se nečervenalo.
     
    78
    A centr na přední tyč našel jednoho z hráčů domácích, který se snažil chytře poslat míč do horního rohu branky, ale Leno byl pozorný.
     
    77
    Bayer ovšem o míč přišel a musel se okamžitě vracet, protože rychlý kontr po pravé straně v podání Sakaie zaváněl. Díky Boenischovi se bude zahrávat rohvý kop.

    Daniel Ryl

    Branky: 33. Rudņevs – 28. Castro (Son)

    Karty:   54. Andreasen (HAN) – 79. Can (LEV)

    Neproměněná penalta: 4. Huszti (HAN), brankář Leno zneškodnil


    Hannover 96: Zieler – Sakaj, Hoffmann, Schulz, Pocognoli – Huszti, Schmiedebach, Andreasen (C) (82. Sané), Bittencourt (87. Ya Konan) – Rudņevs, Diouf (15. Prib).
    Náhradníci: Miller – Sané, Marcelo, Prib, Rajtoral, Ya Konan, Schlaudraff.

    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Wollscheid, Spahić, Boenisch – Castro, Can, Rolfes (C) – Hegeler (24. Sam), Kießling (80. Derdiyok), Son (69. Brandt).
    Náhradníci: Yelldell – Guardado, Donati, Öztunali, Sam, Brandt, Derdiyok.

    Rozhodčí: Felix Zwayer

    Diváci: 46.600
    bahis siteleri