Almería – Osasuna 1:2 (kon.)
konec
UD Almería
1:2 (0:2)
CA Osasuna
Pátek 04.04.2014, 21:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (22:55:39)
     
    Nešťastný závěr pro domácí tým, kdy byl ještě po nastavených třech minutách vyloučen Rafita za druhou žlutou kartu. To jako by dokonalo dnešní zmar Almeríe, která zápas prohrává poměrem 1:2 a připisuje si z posledních osmi zápasů již šestou porážku! Po této prohře se Almería propadá na předposlední místo ligové tabulky, naopak hosté se díky "zlatým" třem bodům z hřiště hlavního soupeře v záchranářských bojích odpoutali na rozdíl tří bodů a jsou nyní na čtrnáctém místě.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Rafita (UD Almería), který ostrým skluzem zastavil pronikajícího Acunu.
     
    90+3
    A ještě to bude rohový kop, Estaban vytěsnil centr z levé strany na roh, který domácí rozehrají z pravé strany. Suso centruje do vápna, kde nakonec Roberto Torres odkopává.
     
    90+2
    Roberto Torres již rozehrál volný kop z levé strany, ale byl to spíše dost neopatrně darovaný míč, hodně špatně rozehraný volný kop, domácí okamžitě rozehrávají.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Rafita (UD Almería), který fauluje na vlastní polovině a dává tak soupeři k dobru volný kop.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví ještě tři minuty nad rámec základní hrací doby, šance domácího týmu na vyrovnání stále žije.
     
    90
    Z rohového kopu se domácí neprosazují, přesto zůstávají u míče. A až téměř k půlící čáře se nyní vysouvá gólman Almeríe Esteban, který tak plní roli libera při rozehrávce svého týmu.
     
    89
    To vůbec nebyl špatný centr Barbosy! Ten poslal míč z pravé strany do vápna, tam si naskakovali dva hráči v červenobílém, ale před nimi odehrál na roh bránící hráč Osasuny, který tak nyní výrazně podržel svůj tým.
     
    88
    To se ale fotbalistům Almeríe nedaří, naopak, čím dál častěji jsme svědky bleskových protiútoků hostů do rozevřené obrany soupeře.
     
    87
    Hraje se ale ve středu hřiště, to domácím zase tak moc nevyhovuje, chtělo by to dostat hosty pod tlak a využít jejich zaváhání.
     
    86
    Probíhá již poslední pětiminutovka, hosté stále drží vedení, byť již "pouze" jednobrankové, dokáží ho udržet až do závěrečného hvizdu a odvezou si z Almeríe tři body?
     
    85
    Roberto Torres to znovu zkusil po levé straně, znovu zkouší proniknout do blízkosti pokutového území soupeře, ale tentokrát končí na zemi po souboji s bránícím hráčem, ovšem není to faul.
     
    84
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Oriol Riera, přichází Javier Acuña.
     
    83
    Domácí v pohodě odvrací a nyní je čas na avizované střídání v sestavě hostů.
     
    83
    A Roberto Torres proniká s míčem po levé straně, nakonec vybojoval rohový kop pro Osasunu, který právě Torres bude rozehrávat z levé strany.
     
    82
    Míč letí z pravé strany do vápna, ale hosté se zatím ubránili, nebezpečí však ještě není zažehnáno, hraje se před pokutovým územím Osasuny. Až nyní, hosté získávají aut.
     
    81
    Vidal zkouší střílet z hranice pokutového území, ale střela je zblokována, rohový kop pro Almeríi.

    Martin Dvořák

    Branky: 73. F. Soriano – 19. Riera (Cejudo), 33. Arribas

    Karty:   2. Suso (ALM), 90+1. Rafita (ALM) – 24. Bertrán (OSS)   90+4. Rafita (ALM)


    UD Almería: Esteban – Rafita, Trujillo, M. Silva (70. Azeez), Mané – Suso, Verza, Vidal, Corona (C) (70. Barbosa), F. Soriano – Díaz (61. Rodri).
    Náhradníci: Julián – Nélson, Tébar, Azeez, Zongo, Rodri, Barbosa.

    CA Osasuna: Andrés Fernández – Damià, Arribas, Flaño (C), Bertrán – Loé, Cejudo (73. Oier), de las Cuevas (60. C. Lobato), F. Silva, R. Torres – Riera (84. Acuña).
    Náhradníci: Riesgo – Oriol, Oier, Puñal, C. Lobato, Acuña, Onwu.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Núnez
    bahis siteleri