Francie – Česko 0:3 (kon.) | Norsko – Slovensko 6:3 (kon.) | Rakousko – Dánsko 4:5 (po pr.)
konec
Francie
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Česko
Neděle 06.04.2014, 13:00 • Meo aréna Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásnou neděli z Přerova! V srdci Moravy právě dnes startuje jedna z největších sportovních akcí roku 2014 v České republice. Mistrovství světa v ledním hokeji žen Divize I, Skupiny A, na kterém se domácí reprezentace pokusí udělat první ze dvou kroků mezi světovou elitu! Na úvod šampionátu se český národní tým utká s Francií, která se letos vrací do druhé světové skupiny.
     
    Co nového u českého týmu?
    Začneme-li odzadu, tak někoho možná překvapí, že gólmanské duo netvoří společně s Radka Lhotskou další zkušená brankářka Kateřina Bečevová, jež je s týmem jako na soupisce nezapsaná třetí strážkyně tyčí. Místo ní se zařadila do brankářské dvojice mladá Klára Peslarová, jež před nedávnem slavila v Budapešti zisk bronzových medailí na MS do osmnácti let.

    Obranné řady pak přivítaly Dominiku Láskovou. Ta je v reprezentačních vodách zkušenou harcovnicí, leč v řadách útočných. Podle slov hlavního kouče Jiřího Vozáka bude však pro tým přínosnější v obraně.

    Ani útok nezůstal bez změn. Tou asi největší je zařazení Lucie Manhartové na pozici třinácté útočnice, jelikož ještě stále není stoprocentně fit po zranění ruky. Trenéři s ní ale počítají, a v průběhu turnaje by se měla vrátit napevno do sestavy.
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager-Lacombeová, Bouetz-Andrieuová "A", Parmentová, Leclercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová "C", Baudritová – Fohrerová, Passardová, Boucheová "A" – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Obreová, Vixová, Rihetová.
    Trenér: Gregory Tarle.

    Česko: Peslarová (Lhotská) – Tejralová "A", Lásková, Herzigová, Fialová, Flachsová "A", Horálková, Hudečková – Křížová, Mrázová, Kaplanová – Polenská "C", Studentová, Holešová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Povová, Vonková, Bukolská.
    Trenér: Jiří Vozák..
     
    Na ledě právě probíhá slavnostní zahájení. Po vystoupení mladé krasobruslařky a nástupu dětských zástupců všech výprav se ujal slova primátor města Přerova Jiří Lajtoch.
     
    Po slavnostním zahájení, které provedl jeden z vrcholných představitelů IIHF, zazněla česká hymna. Mistrovství světa žen v ledním hokeji bylo tedy úspěšně slavnostně zahájeno!
     
    Na led právě vyjela trojice rozhodčích, které následuje celek Francie.
     
    Kluziště přerovské Meo Arény právě vjely za ohlušujícího potlesku i české hráčky!
     
    Hráčky jsou již rozestaveny na buly! Začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Češky se pokusily hned po buly protečovat puk do pásma. To se jim sice povedlo, puk mají však na holi soupeřky.
     
    00:42
    Pro oba celky se teď stala velkou bariérou modrá čára, jíž nedokáží překonat.
     
    01:22
    Až nyní to dokázala Simona Studentová, její rána ale mířila mimo. Český tlak pak skončil jen dorážkou, kterou svými betony zastavila Caroline Baldinová.
     
    01:49
    Pavlína Horálková nyní za vlastní brankou musela zachraňovat situaci před dojíždějící soupeřkou.
     
    02:22
    Do šance se protlačila Tereza Vanišová. Šikovná útočnice, která letos nastupovala v Písku a Strakonicích, ale trefila jen betony francouzské brankářky.
     
    03:00
    Po nepovedeném nahození Anety Lédlové od modré čáry se hnal do útoku také celek Francie, ale Klára Peslarová si připsala první úspěšný zákrok, když betony zastavila štiplavou ránu.
     
    03:25
    Denisa Křížová se po buly v útočném pásmu dostala mezi kruhy ke střele, její ránu mířící pod horní tyč ale zastavila svou vyrážečkou Caroline Baldinová!
     
    04:05
    Kapitánka českého celku Alena Polenská vydolovala ve středním pásmu puk na třech soupeřkách, její nahození ale mířilo nepřesně.
     
    04:39
    Simona Studentová hned dvakrát po sobě ukázala své šikovné ruce. Z pravého kruhu nejprve ale trefila betony francouzské dívky s maskou. Následně se na protějším pólu pásma chopila touše znovu, sjela si až na brankoviště, ale trefila jen klín Caroline Baldinové!
     
    05:40
    Klára Peslarová se teš musela mít hodně na pozoru, její branka ale zůstala díky dobré práci obránkyň neohrožena. Následuje icing Češek.
     
    05:57
    Po buly ve středním pásmu nahodily Francouzky puk na zadní mantinel, kde jej sklepla Peslarová a hrají opět Češky.
     
    06:36
    Český výběr se dostal do šance, střela z mezikruží ale branku Francie neohrozila.
     
    06:59
    Dominika Lásková ukázala, že její parketou je krom obrany i útok a dostala se přes modrou čáru. Její sražená střela ale skončila těsně vedle.
     
    07:35
    Ani jeden z národních týmů se nedokáže přes dobře bránícího protivníka procpat do střely, a tak zůstávají brankářky v klidu.
     
    07:58
    Český celek tlačí, Francie dokonce vyhodila jen na zakázané uvolnění, pořadatelský mančaft se ale nedokáže procpat k ohrožení kasy.
     
    08:30
    Jana Fialová to nakonec zkusila od modré, její střela ale skončila na levém betonu Caroline Baldinové.
     
    08:53
    To byla zajímavá šance pro domácí! Martina Vonková projela přes modrou, v tandemu jí najížděla Lucie Povová, která z první z mezikruží trefila jen hrudník připravené brankářky Francie!
     
    09:06
    První trest zápasu přichází na straně Francie. Betty Jouannyová (FRA) sedí za držení protihráčky.
     
    09:40
    Český celek ostřeluje branku Francie! Ze všech možných koutů míří rány na Caroline Baldinovou, která ale s pomocí obránkyň odolává.
     
    10:24
    Francie se na zadním mantinelu chopila touše a vyhodila.
     
    10:48
    Český celek se cpal před branku Francie, ale před Baldinovou ale nedokázal zakončit přesně. Následně vyhodily francouzské hráčky až ke Kláře Peslarové.
     
    11:07
    Nečekaný odraz puku po nahození ze středního pásma málem gólmanku Baldinovou zaskočil, ta ale podržela. Francie kompletní.
     
    11:48
    Hra se poněkud uklidnila. Češky mají kotouč častěji na hokejkách, do střely se ale nedostávají.
     
    12:25
    Od mantinelu k mantinelu, z kruhu na kruh. Bez střeleckého efektu. Asi takto by se dala charakterizovat hra Češek v útočné třetině. Bojovnost se ale holkám upřít nesmí.
     
    13:00
    Výtečně Aneta Tejralová! Česká hráčka nyní parádně zabránila soupeřkám ve skórování, když obětavým pádem zastavila dvou proti jedné.
     
    13:45
    Česká děvčata se hnala s toušem do pásma, usadila se, ale střela Jany Fialové od modré čáry skončila zablokovaná mimo.
     
    14:40
    Obrovská chyba České republiky! Soline Fohrerová ujížděla společně s Emmanuelle Passardovou proti jedné hráčce výběru Jiřího Vozáka. Nahrávka na volnou Passardovou sice byla přesná, francouzská hráčka, ale netrefila puk ideálně a ten skončil jen mimo tři tyče svatyně Kláry Peslarové!
     
    15:27
    Český celek je pod tlakem. Nejprve zahrál jen na zakázané uvolněná a následně musela vytáhnout dobrý zákrok po střele z vrcholu kruhu Klára Peslarová. Moc toho vidět nemohla, zasáhla ale výborně.
     
    15:47
    Český mančaft si dokonce zahraje oslabení. Za faul kolenem je vyloučena Kateřina Bukolská (CZE).
     
    16:06
    Franice se dostala do šance, střelu Estelle Duvinové však výborně vykopla svým betonem připravená Klára Peslarová. Češky vyhazují.
     
    16:43
    Celek v červenobílé kombinaci nepouští své soupeřky do pásma. Výborně holky!
     
    17:04
    Aktivní napadání ze strany českého celku přináší své ovoce. Francouzky dokonce vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    17:12
    Jana Fialová ihned po buly vypálila od modré, její ránu ale pokryla na hrudi Caroline Baldinová.
     
    17:42
    Dvakrát bravo Kláře Peslarové! Ta nejprve zastavila tečovanou střelu od Amandine Cuasnetové svými betony. Hned nato pálila od modré čáry Gwendoline Gendarmeová, ale ta také ztroskotala na připravených chráničích české brankářky.
     
    18:30
    Český celek se drží ve střední pásmu a nedokáže se dostat dál. Francie teď převzala iniciativu na své hole.
     
    19:32
    Hráčky ze země galského kohouta se snažily ještě něco vymyslet za kasou Kláry Peslarové, ale české obránkyně jim nic nedovolily.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní část zápasu. Oba celky ale šance měly. Český tým tlačil na začátku střetnutí, Francie pak roztočila kola svého kočáru v závěru. Obě brankářky – česká Klára Peslarová a francouzská Caroline Baldinová – však zaslouží pochvalu.

    Druhá třetina začne cca v 13:39.
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Francie 10 – Česká republika 13
     
    Hokejistky už najíždějí na led. Prolomí ve druhé části prozatím trvající bezgólový stav a potěší přerovské publikum gólem? Sledujte dál náš on-line přenos!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Český celek si vypracoval hned na úvod velkou šanci! Kateřina Mrázová se prokličkovala mezi kruhy, ale ztratila stabilitu vinou faulu Betty Jouannyové (FRA) – hákování. Puku se ale chopila Denisa Křížová, jež však Baldinovou nepřetlačila!
     
    21:00
    Francouzský celek dvakrát po sobě dokázal vyhodit puk až k brance Kláry Peslarové.
     
    21:32
    Alena Polenská se dostala na levém kruhu až do zakončení, její rána však trefila jen betony gólmanky Francie. Následuje vyhození od hráček v modrém.
     
    22:00
    Hráčky ze země galského kohouta opět vyhazují touš daleko od svého pásma.
     
    22:36
    Francouzské hráčky jsou na ledě kompletní- V závěru přesilovky pálila od modré Pavlína Horálková, ale trefila jen první bránící hráčku.
     
    23:00
    Francie se snažila podniknout svou první válečnou výpravu v této periodě, ale zastavil je hvizd rozhodčí signalizující ofsajd.
     
    23:30
    Celek vedený Jiřím Vozákem je útočně aktivnější a neustále si tvoří šance, ty však zůstávají díky dobré defenzivě Francie nevyužity.
     
    23:58
    Nyní se snažily o útok i Francouzky, ale ty se nedostaly dál, než jen na modrou čáru.
     
    24:28
    Chvíli se bojovalo u střídaček o kotouč, který ale nakonec připadl na hole českých hokejistek, které s ním však nedokázaly pokořit modrou čáru.
     
    25:21
    Další trest pro Francii. Na lavičku pro hříšné ženy si jede sednout Gwendoline Gendarmeová za podražení.
     
    25:42
    Češky si několikrát nahrály na modré čáře puk, až nakonec vypálila ze spodku levého kruhu Simona Studentová, ale ta trefila jen betony Caroline Baldinové.
     
    26:31
    Český výběr měl tlak a neustále držel francouzský výběr v šachu. Od modré se pak prezentovala hezkou střelou Jana Fialová, ale ta trefila jen hruď Baldinové.
     
    27:00
    Velká šance pro Francii! Marion Allemozová ujela sama, Aneta Tejralová ji zahákovala a je tu trestné střílení.
     
    27:00
    Při prvním nájezdu Marion Allemozové uspěla Peslarová s zákrokem levým betonem, nyní nemusela hráčka Poruby zasahovat vůbec, jelikož francouzská kapitánka minula klec!
     
    28:10
    České hokejistky měly další tlak a opět nebezpečně pálily na branku soupeře. Jejich střely ale zablokovaly obětavě padající hráčky Francie.
     
    28:48
    Na druhé straně se rodil rychlý kontr hráček ze země galského kohouta, ale česká obrana na modré čáře zafungovala na jedničku.
     
    29:28
    Lucie Povová se dostala na levém kruhu ke střele, její nepříliš razantní zakončení šlo pod horní tyč, Caroline Baldinová ale nastavila včas svou lapačku.
     
    30:00
    Aneta Tejralová si dovolila dost drzou kličku na Leu Parmentovou. Za vlastní kasou prudce zabrzdila a prohodila jí puk kolem těla tak šikovně, až se hráčka v modrém dresu zabořila hlavou do zaddního mantinelu.
     
    30:24
    Pořadatelský celek se znovu dostal do šance. Střelu z levého kruhu ale včas pokryla svou lapačkou Caroline Baldinová.
     
    30:46
    Lore Baudritová se dostala mezi kruhy až ke střele, kterou ale svými betony vykopla Klára Peslarová.
     
    30:53
    Alena Polenská (CZE) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    31:05
    Češky ale rychle vyhazují puk a snaží se napadat za Baldinovou.
     
    31:37
    Denisa Křížová na modré čáře zabojovala a dostala puk nejprve do středního a následně i obranného pásma. Francie pak vyhodila jen na zakázné uvolnění.
     
    32:04
    Francouzky se usadily v pásmu a po nahrávce Virginie Bouetz-Andrieuové od modré čáry pálila z pravého kruhu Lore Baudritová, Klára Peslarová ale podržela touš v lapačce.
     
    32:12
    Další zákrok mladé české brankářky. Střelu od modré čáry podržela na své hrudi.
     
    32:37
    Český celek vyhodil puk ven z pásma a před brankou Francie se dokonce snaží kombinovat, ke střele se ale nedokázal procpat.
     
    33:04
    Výborně! Češky ubránily oslabení a pro hru vysokou holí se hra vrací před Kláru Peslarovou.
     
    33:28
    Ale pozor! Hráčky z české země propadly na pravém kruhu a ještěže Gendarmeová nedokázala sklepnout prudkou nahrávku.
     
    34:37
    Český celek se dostal do šance a málem otevřel skóre! Vendula Přibylová se hned dvakrát ocitla v palebné pozici, nejprve trefila ramena Caroline Baldinové, následně nastřelila její betony.
     
    35:23
    Český celek je stále v náporu a obrana Francie se jusí činit.
     
    35:58
    A bude se muset činit dále! Estelle Duvinová (FRA) inkasuje trest za držení protihráčky.
     
    36:29
    Češky tlačí jako hrom, ale puk se jim do brány dostat zatím nepovedlo! Caroline Baldinová drží svůj celek nad vodou.
     
    37:10
    To jsou šance! Český celek ale neodkáže trefit volná místa v brance Baldinové! Nejblíže byla gólu Kateřina Mrázová, která tečovala před kasou nahození z pravého kruhu, ale o kousek minula!
     
    37:50
    Francie je kompletní, český tým sice tlačí a má velké šance, gól a ne a ne přijít.
     
    38:21
    Šanci na nápravu za nevyužité příležitosti mají české holky v další přesilovce. Anouck Boucheová si jde sednout za podražení.
     
    38:45
    Francie sice ihned po buly vyhodila, do šance se ale na levém kruhu dostala Vendula Přibylová, jejíž střelu schovala v náručí brankářka Caroline Baldinová.
     
    39:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přerovská aréna se otřásá v základech! Český tým jde v přesilové hře do vedení! Po spolupráci snad celé pětice se tvrdou ranou od modré čáry prezentovala ANETA TEJRALOVÁ, jež propálila Caroline Baldinovou pod vyrážečkou! Jdeme do vedení! Asistence: Alena Polenská a Simona Studentová.
     
    39:50
    Na pravém kruhu se ještě dostala ke střele Katka Kaplanová, ale její zakončení skončilo jen na betonech připravené Caroline Baldinové.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu. Ta byla oproti té první jednoznačnější, protože český tým tlačil v podstatě celou dobu a Francii povolil jen dvě větší šance. Jednou z nich bylo ale trestné střílení, jež však nebylo proměněno. Na druhé straně využila necelou minutu před koncem periody přesilovou hru Aneta Tejralová, jež tvrdou ranou pod vyrážečku otevřela skóre.

    Třetí třetina začne cca ve 14:23.
     
    Hlavní aktérky tohoto střetnutí již pomalu zaplňují led přerovské Meo Arény, kde za malou chvilku vypukne závěrečná část úvodního zápasu.
     
    Střely na bránu ve druhé třetině (celkem):

    Francie 5 (15) – Česká republika 14 (27)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    Denisa Křížová se dostala na levém kruhu ke střele, ale její zakončení nebylo přesné a skončilo jen vedle.
     
    41:11
    Jana Fialová dostala na modré čáře nabito od Aleny Polenské, ale její rána si to nasměrovala jen do chumlu těl před kasou, odkud vypadla vedle .
     
    41:34
    Puk byl zašlápnut u mantinelu v obranném pásmu České republiky, buly před Klárou Peslarovou.
     
    41:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! České hokejistky jsou již ve dvoubrankovém vedení! Tereza Vanišová nahrála puk Kateřině Flachsové, jež vysunula do šance VENDULU PŘIBYLOVOU, která se prokličkovala mezi dvěma hráčkami až do samostatného úniku a parádním blafákem zasunula puk podle betonu Caroline Baldinové až do sítě! Asistence: Kateřina Flachsová a Tereza Vanišová.
     
    42:48
    České hráčky měly další šanci, ale tentokrát už byla brankářka Francie úspěšná s schovala puk ve výstroji.
     
    43:05
    Estelle Duvinová se na pravém kruhu dostala po brejku ke střele, ale s jejím přízemním zakončením si Klára Peslarová poradila a vykopla jej do bezpečí.
     
    43:55
    Pořadatelský tým se cpal znovu do šance, ale na brankovišti nedokázal přehodit nastavené betony francouzské brankářky.
     
    44:11
    Přesilovka pro Češky! Marion Allemozová (FRA) dostává trest za hrubost.
     
    44:40
    Tereza Vanišová se snažila na pravém kruhu vymotat až ke střele, ale nakonec se jí to nepodařilo. Český tým je ale u kotouče.
     
    45:17
    Aneta Lédlová na levé straně vypálila, Caroline Baldinová předvedla zákrok betonem a následně podržela i dorážku Venduly Přibylové.
     
    45:38
    Jana Fialová opět ukázala, že má ve svých rukách tvrdou střelu a ohrozila branku Francie. Gólmanka ze země galského kohouta ale včas zasáhla. Následně je hra vykázána do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    46:17
    Francie je v plném počtu. Ještě předtím měla česká skvadra velkou šance, ale tečovaná střela až za francouzskou brankářku neprošla.
     
    46:33
    Po přerušení hry a buly ve střední třetině se dostal český celek do šance, ale nevyužil ji. Puk ale stále drží na svých holích.
     
    47:16
    Lucie Povová se dostala na brankovišti ke kotouči, který backhandem zvedala nad lapačku padající Baldinové, ale přehodila s ní i levou tyč její branky.
     
    47:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to vypadá pro český tým už hodně dobře! Simona Studentová poslala puk Aleně Polenské, která namazala na modrou čáru DOMINICE LÁSKOVÉ a útočnice pro tento turnaj zařazená na post obránce svou střelou trefila přesně pravý horní růžek branky Francie! Caroline Baldinová nic neviděla a puk skončil za jejími zády. Asistence: Alena Polenská a Simona Studentová.
     
    48:45
    Další obrovská šance pro český tým! Denisa Křížová se po levém křídle dostala až před branku, kde zakončila na zadní tyč, ale přesouvající se Baldinová předvedla výborný zákrok betonem. Následně pokryla brankářka francouzského výběru puk pod lapačkou.
     
    49:36
    Hra se zklidnila a puk se nachází většinou ve středním pásmu. Český tým je na koni a hraje s lehkostí pírka z holubice.
     
    50:00
    A teď dokonce znovu ohrozil na životě Caroline Baldinovou, jež podržela na své hrudi střelu z pravého kruhu.
     
    50:45
    Aneta Tejralová vypálila od modré čáry a její zakončení skončilo jen v lapačce připravené Caroline Baldinové.
     
    Dnešní utkání sleduje 1357 diváků.
     
    51:05
    Francie bude opět hrát v oslabení a český celek má k dispozici další přesilovku. Za vražení na hrazení pyká Mylene Goncalvesová (FRA).
     
    51:32
    Francie dokázala vyhodit puk až k Peslarové, Češky už jsou ale zase v pásmu.
     
    51:53
    Na modré čáře se opřela do kotouče Kateřina Flachsová, která ale minula levou tyč.
     
    52:16
    A znovu Kateřina Flachsová! Tentokrát už musela svou maskou zachraňovat Caroline Baldinová!
     
    52:45
    Velký tlak českého týmu, který vykrystalizoval ve dvě další střely, je uťat vyhozením do středního pásma.
     
    53:10
    Francie je v plném počtu, český celek je ale nastěhován před Caroline Baldinovou.
     
    53:29
    A jeho tlak nakonec dospěl až k tomu, že se po výhozu hráček ze země galského kohouta píská zakázané uvolnění.
     
    54:13
    Do šance se po levém křídle utrhla Petra Herzigová, ale její střela si to nasměrovala jen do vyrážečky francouzské strážkyně tyčí.
     
    54:50
    Český celek se nedostal přes modrou čáru a musel sprintovat zpět, aby zastavil pronikající Estelle Duvinovou, udatné Češky to ale zvládly.
     
    55:40
    Rozhodčí sice signalizovaly zakázané uvolnění, ale Tereza Vanišová dokázala puk dojet, následně o něj však přišla.
     
    56:19
    Zápas se již spíše dohrává. Puk se zdržuje ve středním pásmu a český výběr pouze nahazuje touše směrem na zadní mantinel.
     
    56:50
    Celá hala tleská a žene české hráčky dopředu. Do šance se ale dostala vytáhlá útočnice Francie Lore Baudritová, jež ale nedokázala pokořit pevné betony Kláry Peslarové.
     
    57:24
    Katka Kaplanová by se mohla z fleku přihlásit k zedníkům, protože dokonale zazdila obrovskou šanci! Z pravé strany dostala nahrávku před zcela odkrytou branku, ale kotouč poslala pouze nad!
     
    58:15
    Český celek již v klidu drží puk na hokejkách, fanoušci výběru České republiky tleská a zpívá!
     
    58:54
    Francie se brání jen za cenu vyhazování puku daleko od své brány a vypadá to, že zápas už se v klidu dohraje.
     
    59:18
    Ještě to zkusila z levého kruhu Lara Escuderová, jejíž zakončení ale našlo jen chrániče bránící hráčky.
     
    59:55
    Češky drží puk za svou klecí! Je konec!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Český celek dokázal v prvním střetnutí turnaje uspět a porazit Francii 3:0! V závěrečné periodě se nejprve prosadila parádním blafákem Vendula Přibylová a pojistku v podobě třetího zásahu padl na vrub Dominice Láskové.

    Nejlepší hráčky utkání:
    Francie: Caroline Baldinová
    Česká republika: Aneta Tejralová

    Střely na bránu ve třetí třetině (celkem):
    Francie 5 (20) – Česká republika 18 (44)
     
    Zazněla nám hymna České republiky, hráčky si podávají ruce a já se s vámi prozatím z Přerova loučím. V 16.30 se vám náš sever onlajny.com přihlásí s dalším střetnutím z MS žen!

    Příjemný den přeje Richard Wagner. Mějte se krásně a sledujte dál onlajny.com! Na počtenou! (14:57:17)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 40. Tejralová (Polenská, Studentová), 42. Přibylová (Flachsová, Vanišová), 48. Lásková (Polenská, Studentová)


    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager-Lacombeová, Bouetz-Andrieuová "A", Parmentová, Leclercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová "C", Baudritová – Fohrerová, Passardová, Boucheová "A" – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Obreová, Vixová, Rihetová.
    Trenér: Gregory Tarle.

    Česko: Peslarová (Lhotská) – Tejralová "A", Lásková, Herzigová, Fialová, Flachsová "A", Horálková, Hudečková – Křížová, Mrázová, Kaplanová – Polenská "C", Studentová, Holešová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Povová, Vonková, Bukolská.
    Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Debby Hengstová (NED) – Lisa Huffnerová (GER), Bianca Schipper-Peoterayová (NED)

    Diváci: 1357
    thejrc.org