Turecko – Jihoafrická rep. 2:4 (kon.) | Nový Zéland – Mexiko 0:5 (kon.) | Španělsko – Čína 4:0 (kon.)
konec
Nový Zéland
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Mexiko
Neděle 06.04.2014, 16:30 • Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    V brance Nového Zélandu je už pátý kotouč, který se tam ocitl po přesném zásahu ARTURA SAMPERIA. Asistence: Sebastian Ortega, Cristofer Kelo.
     
    54:59
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto, Mexičané vedou už o čtyři góly. O ten poslední se postaral HECTOR MAJUL, který po přihrávce Cervantese zaznamenává svojí druhou dnešní trefu. Asistence: Adrian Cervantes.
     
    39:50
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0-2, tak udeřil HECTOR MAJUL, který využil přesilovku a výrazně přiblížil svůj tým k vítězství. Asistence: Carlos Gomez.
     
    24:17
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Krátce po skončení přesilovky se Mexiko dočkalo zdvojnásobení vedení. Druhou branku svého týmu vstřelil MANUEL ESCANDON. Bez asistence.
     
    19:39
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali branky před koncem první třetiny. CARLOS GOMEZ je prvním úspěšným střelcem dnešního utkání. Asistence: Brian Arroyo, Adrian Cervantes.

    Alan Šrámek

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 20. Gomez (Arroyo, Cervantes), 25. Escandon, 40. Majul (Gomez), 55. Majul (Cervantes), 58. Samperio (Ortega, Kelo)


    Nový Zéland: Coleman (Pine-Murphy) – Frear, Wilson, Lawrence, Haines, A. Hay, McLeish, Henderson – Huber, J. Hay, Cox – Henderson, Pickering, Lee – Attwell, Chai, Burns – Ellis, O. Hay, Moses – Craig
    Mexiko: de Alba (de la Garma) – Escandon, Colas, Ugarte, Gonzalez, Martinez, Padilla – Sierra, Cervantes, Majul – Ehlers, Kelo, Ortega – Ramirez, Arroyo, Gomez – Carrero, Cuevas, Samperio – Smithers

    Rozhodčí: Takizawa – Cerne, Garcia Banos

    Diváci: 600.
    thejrc.org