SR 18 – Česko U18 4:5 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
4:5 (1:2, 2:1, 1:2)
Česko U18
sk Neděle 06.04.2014, 16:00 • Štadión V. Dzurillu, Bratislava - Ružinov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:34
    Čechom stuhla krv v žilách! Gólman nedokázal podržať strelu vo svojej moci a puk mu vypadol do bránkoviska. Tam nebol nik z domácich, kto by mohol dorážať.
     
    51:44
    Česko dalo gól!

    Obrovská chyba slovenskej defenzívy. Pi pokuse domácich o rozohrávku spoza vlastnej bránky nahral obranca iba na hokejku FILIPA CHLAPÍKA, ktorý nemohol zaváhať. Bez asistencií.
     
    48:30
    V závere presilovky je tu najväčšia šanca Slovákov. Grman pálil z medzikružia a tejto rane chýbali iba centimetre na to, aby skončila v sieti.
     
    46:32
    Hostia sa budú opäť brániť! Matula – dve minúty za hrubosť.
     
    43:24
    Česko dalo gól!

    Hostia vyrovnávajú! MICHAEL ŠPAČEK dostal perfektnú prihrávku z pravej strany priamo do medzikružia, odkiaľ sa nemohol mýliť. Asistencie: Pavel Zacha a Jan Ordoš.
     
    41:37
    Slovensko U18 dalo gól!

    Slováci sú vo vedení! RADOVAN BONDRA počas vlastnej presilovky tvrdo vypálil z pravej strany a gólman Vejmelka nestihol zareagovať. Asistencie: Jakub Meliško, Ladislav Romančík.
     
    41:17
    Hostia sa budú brániť! Chlapík – dve minúty za hákovanie.
     
    38:52
    Slovensko U18 dalo gól!

    Je opäť vyrovnané. ŠIMON PETRÁŠ to vymyslel parádne a spoza bránky si puk hodil až do medzikružia, Tam sa zbavil obrancu a ponad betón brankára vsietil tretí gól Slovákov. Asistencia: Martin Krajňák.
     
    37:58
    Česko dalo gól!

    Česi využívajú presilovku! MICHAEL ŠPAČEK dostal puk do rohu klziska, tam sa šikovne zbavil obrancu a parádnym zakončením prekonáva slovenského brankára. Asistencia: Alex Rašner.
     
    37:18
    Slováci sa budú brániť. Pospíšil – hákovanie.
     
    34:02
    Teraz už ale Slováci aj zakončovali! Krajňák odviedol opäť kus práce, dostal sa k strele a následne chceli jeho spoluhráči aj dorážať, ale Vejmelka sa vyznamenal.
     
    33:50
    Krajňák sa predviedol! V strede klziska získal puk, obišiel všetkých obrancov, ktorí mu stáli v ceste, ale zakončenie už neprišlo. veľká škoda pre domácich.
     
    30:15
    Zmena v bránke hostí. prichádza Vejmelka.
     
    30:15
    Slovensko U18 dalo gól!

    A je opäť vyrovnané. Slováci obsadili útočné pásmo, výsledkom čoho bola tvrdá rana PETRA VALENTA, ktorého okamžite obkľúčilo celé klbko slovenských hráčov. Asistencie: Jakub meliško, Ladislav Romančík.
     
    29:08
    Hostia sa budú brániť! Za podrazenie si oddýchne Zacha.
     
    28:10
    Poriadny závar pred slovenskou bránkou! Česi sa nahrnuli do medzikružia, kam prišla presná prihrávka a bolo z toho brvno! Teraz mali domáci poriadne šťastie!
     
    25:04
    Slovenský gólman musel zachytiť puk a následne sa pred ním strhla menšia šarvátka. Tá ale rýchlo pominula.
     
    22:57
    Veľká šanca Slovákov! Petráš posunul puk Krajňákovi, ktorý sa dostal do perfektnej šance. Tú ale výborne prečítal hosťujúci gólman a puk schoval vo výstroji.
     
    19:56
    Česko dalo gól!
    Hostia sú opäť vo vedení! Táto tvrdá rana už do siete padla. Od modrej čiary všetko prepálil DOMINIK RUDL. Asistencia: Lukáš Vopelka.
     
    19:23
    Tvrdá rana od modrej čiary! Rudl pálil poriadne tvrdo, ale gólman Slovenska puk vyrazil betónom.
     
    18:32
    Bude sa opäť vylučovať! Brániť sa budú Slováci – Pospíšil sa previnil držaním.
     
    17:17
    Slovensko U18 dalo gól!
    A je vyrovnané. Domáci kapitán dostal prihrávku pred bránku, po ktorej už nemohol zaváhať. JURAJ MILÝ sa do štatistík zapisuje ako úspešný strelec. Asistencie: Christián Jaroš, Matúš Sukeľ.
     
    17:02
    Česi sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza Havlín, ktorý sa previnil nedovoleným bránením v hre.
     
    14:55
    Teraz sa do sľubnej šance dostali aj Slováci! Po prihrávke do kruhu sa k strele dostal Paločko, ale jeho pokus iba hosťujúci gólman vyráža ľavým betónom.
     
    13:24
    Česi to teraz poriadne roztočili! Špaček zaviezol puk do pásma až za bránku a následne ho nahodil do medzikružia na Zachu. Ten veľmi tvrdo pálil, no iba tesne minul bránku.
     
    08:48
    Veľká šanca Slovákov! Tí v tejto chvíli zachytili prihrávku hostí a Sukeľ sa dostal k tvrdej strele. S tou si hosťujúci gólman ukážkovo poradil.
     
    05:08
    Česko dalo gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! TOMÁŠ ANDRES dostal puk pred bránku a po presnej prihrávke spoza slovenskej svätyne nemohol zaváhať. Asistencie: Samuel Ollender, Jiří Smejkal.
     
    01:58
    Gólman Vladař si vyslúžil potlesk publika! Spoza bránky sa ho pokúsil prekvapiť Garay, lenže český brankár si poradil aj s touto situáciou.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 18. Milý (Jaroš, Sukeľ), 31. Valent (Meliško, Romančík), 39. Petráš (Krajňák), 42. Bondra (Meliško, Romančík) – 6. Andres (Ollender, Smejkal), 20. Rudl (Vopelka), 38. Špaček (Rašner), 44. Špaček (Zacha, Ordoš), 52. Chlapík


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska (Pavlas) – Jaroš, Moravčík, Meliško, Romančík, Koch, Grman, Mendrej, Garay – Milý, M. Sukeľ, Paločko – Pospíšil, Valent, Bondra – Krajňák, Klenko, Petráš – Haščič, Adamčík, Krasničan
    Česko U18: Vladař (31. Vejmelka) – Pýcha, Rašner, Mikliš, Ščotka, Matula, Rudl, Havlín – Tomášek, Špaček, Zacha – Ordoš, Chlapík, Vopelka – Jenyš, Kuťák, Abdul – Ollender, Andres, Smejkal

    Rozhodčí: D. Konc, Orolín – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri