SR 18 – Česko U18 4:5 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
4:5 (1:2, 2:1, 1:2)
Česko U18
sk Neděle 06.04.2014, 16:00 • Štadión V. Dzurillu, Bratislava - Ružinov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Slováci napokon vyrovnať nedokázali. Prípravný zápas sa skončil tesným víťazstvom hosťujúceho celku. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a ďakujeme za pozornosť.

    Priamy prenos vám priniesla komentátorská dvojica Michal Sušanin a Veronika Pancuráková. (18:13:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Čechom stuhla krv v žilách! Gólman nedokázal podržať strelu vo svojej moci a puk mu vypadol do bránkoviska. Tam nebol nik z domácich, kto by mohol dorážať.
     
    59:23
    Slovenskí hokejisti sa nasťahovali do pásma pred gólmana Vejmelku sledujeme záverečný tlak domácich, ale tí nevedia vymyslieť súvislejšiu akciu.
     
    58:46
    Hostia to robia parádne. Puk vyhodili z vlastného pásma, ale nikam sa zbytočne neponáhľajú. Protiútok by bol z ich strany zbytočný.
     
    58:16
    Slováci nahodili puk do pásma, ale tam nebol nik, kto by mohol zakončiť. Čas sa kráti a oba celky odchádzajú striedať.
     
    57:49
    Hra sa presúva z rohu do rohu. Slováci zatlačili súpera do pásma, ale nemajú puk na svojich hokejkách, a tak nemôžu strieľať.
     
    57:20
    Hostia sú veľmi aktívni. Špaček drží puk na svojej hokejke a v pokoji za vlastnou bránkou rozohráva. Česi sa nemajú kam ponáhľať.
     
    56:44
    Slováci sa po dlhej dobre dostali do zakončenia. Táto strela síce nebezpečná nebola, ale Vejmelka radšej nič neriskoval a hru prerušil.
     
    55:24
    Slováci sa musia teraz brániť. Chceli by síce zaútočiť, no ich súper hrá veľmi dobre a už nič nechce riskovať.
     
    54:47
    Hrá sa skutočne tvrdo, ale v týchto chvíľach nevidíme žiadnu strelu ani na jednu bránku. Puk sa kĺže popri mantineli a nik ho nevie zasiahnuť.
     
    54:12
    Hostia to ale s prihrávkami prehnali. Slováci vystihli ich prihrávku a chceli ísť do útoku, ale v týchto chvíľach je to bez akéhokoľvek zakončenia.
     
    53:59
    Slováci sa trápia v hĺbke vlastnej obrannej tretiny. Hostia držia puk na hokejkách a pokúšajú sa dostať k strele.
     
    53:31
    Šeskí hráči sú po góle aktívnejší. Chceli sa dostať do ďalšieho zakončenia, ale zastavil ich ofsajd na útočnej modrej čiare.
     
    52:39
    Tak takéto obrovské hrúbky by sa stávať rozhodne nemali. Slovenského kouča teraz jeho zverenci vôbec nepotešili.
     
    51:44
    Česko dalo gól!

    Obrovská chyba slovenskej defenzívy. Pi pokuse domácich o rozohrávku spoza vlastnej bránky nahral obranca iba na hokejku FILIPA CHLAPÍKA, ktorý nemohol zaváhať. Bez asistencií.
     
    51:28
    Slováci v ďalšej dobrej streleckej pozícii. Valent si nakorčuľoval do medzikružia a pálil, ale rana smerovala priamo do stredu bránky, kde bol pripravený gólman.
     
    50:57
    Slováci sú v týchto chvíľach o niečo aktívnejší než ich súper. Milý sa dostal aj k strele, ale hostia sa dobre bránia.
     
    50:20
    Slováci chceli zaútočiť, ale zastavil ich ofsajd. Hra má poriadnu rýchlosť a hráči si nič nedarujú, o ničom ešte rozhodnuté nie je.
     
    49:56
    Zakázané uvoľnenie. Česi sa chceli rýchlo dostať do útoku, ale táto prihrávka im vôbec nevyšla.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 18. Milý (Jaroš, Sukeľ), 31. Valent (Meliško, Romančík), 39. Petráš (Krajňák), 42. Bondra (Meliško, Romančík) – 6. Andres (Ollender, Smejkal), 20. Rudl (Vopelka), 38. Špaček (Rašner), 44. Špaček (Zacha, Ordoš), 52. Chlapík


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska (Pavlas) – Jaroš, Moravčík, Meliško, Romančík, Koch, Grman, Mendrej, Garay – Milý, M. Sukeľ, Paločko – Pospíšil, Valent, Bondra – Krajňák, Klenko, Petráš – Haščič, Adamčík, Krasničan
    Česko U18: Vladař (31. Vejmelka) – Pýcha, Rašner, Mikliš, Ščotka, Matula, Rudl, Havlín – Tomášek, Špaček, Zacha – Ordoš, Chlapík, Vopelka – Jenyš, Kuťák, Abdul – Ollender, Andres, Smejkal

    Rozhodčí: D. Konc, Orolín – Výleta, Tvrdoň
    thejrc.org