NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.)
Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Montreal – Detroit 5:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 2:1 (kon.) | San Jose – Nashville 0:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Dallas Stars
Neděle 06.04.2014, 23:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Stars mají prázdnou branku!
     
    56:17
    Roberto Luongo (FLA) dostává menší trest za zdržování hry.
     
    55:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři jdou skutečně do vedení a bude to tedy ještě velké drama! Střelu obránce Robaka nádherně do branky usměrnil SEAN BERGENHEIM (16). Asistence: Colby Robak a Scott Gomez.
     
    53:50
    Jamie Benn měl obrovskou šanci na skórování! Byl sám před Luongem, položil si ho a mířil do odkryté branky. Brankář Floridy do jeho pokusu vložil hůl a možná právě díky ní letěl kotouč jen těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    52:11
    V útoku je Florida, která nyní zahodila velkou šanci. V té byl Scottie Upshall, ke kterému se odrazil kotouč a byl v dobré střelecké pozici. Lehtonen svůj tým v důležité chvíli podržel.
     
    39:04
    Florida právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Velmi pěknou kombinaci předvedli domácí, když kotouč putoval po ose Gudbranson – Butler – Hayes – Pirri. Hayes v útočném pásmu podržel kotouč a počkal na dobře najetého BRANDONA PIRRIHO (12), který překonal Lehtonena ranou z první. Asistence: Jimmy Hayes a Bobby Butler.
     
    36:47
    První přesilovou hru si konečně zahraje i Florida. Ryan Garbutt (DAL) dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    32:29
    Tlak Panterů ještě pokračoval a dokonce se stupňoval. Velmi nebezpečné pokusy zaznamenali Bergenheim a Kulikov, Lehtonen se musel hodně zapotit.
     
    28:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Talentovaný obránce ERIK GUDBRANSON (3) skóruje poté, co v poslední chvíli udržel pásmo a okamžitě vypálil na Lehtonena. Před brankářem Dallasu ještě přejel Upshall a není jasné, zda malinko nezměnil dráhu kotouče. Pro Pantery se jedná o velmi důležitou branku, díky které jsou zpět ve hře. Asistence: Brandon Pirri.
     
    23:48
    Stars si nakonec vykoledovali vyloučení. Scottie Upshall (FLA) přesekl při střele hůl Eriku Coleovi a jde na trestnou lavici.
     
    20:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další velmi rychlá branka po začátku třetiny v podání hostů. Dallas využívá přesilovou hru, když se skvělou trefou z levého kruhu prosazuje TYLER SEGUIN (36) a Stars vedou už o dvě branky. Asistence: Alex Goligoski a Trevor Daley.
     
    18:14
    Tyler Seguin trefuje ranou od modré čáry tyč!
     
    18:01
    Stars budou hrát pět na tři! Za hru vysokou holí dostává dvojnásobný menší trest Sean Bergenheim (FLA).
     
    16:40
    Stars si nakonec i vynutili faul. Bitkař Krys Barch (FLA) je vyloučen za nedovolené bránění brankáře a na trestné lavici dává najevo svůj nesouhlas.
     
    10:51
    Bobby Butler byl v obrovské šanci, když dostal přesnou přihrávku před branku, ale nedokázal kotouč nasměrovat do sítě.
     
    07:33
    První faul dnešního zápasu má na svědomí ruský obránce Dmitrij Kulikov (FLA), který je vyloučen za krosček na Roussela.
     
    00:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelnou akci předvedl kapitán Hvězd. JAMIE BENN (33) postrčil kotouč před sebe, obešel dva hráče Panthers a neomylně zavěsil za Luongova záda. Dallas se tak už necelou minutu po úvodním vhazování dostává do vedení! Asistence: Tyler Seguin a Trevor Daley.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 29. Upshall (Gudbranson, Pirri), 40. Pirri (Hayes, Butler), 56. Bergenheim (Robak, Gomez) – 1. Ja. Benn (Seguin, Daley), 21. Seguin (Goligoski, Daley)


    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Campbell, Kulikov, Gudbranson, Jovanovski, Robak, Olsen – Butler, Gomez, Bergenheim – Upshall, Trocheck, Fleischmann – Winchester, Bjugstad, Howden – Barch, Pirri, Hayes
    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Daley, Goligoski, Dillon, Jo. Benn, Gončar, Nemeth – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Garbutt, Eakin, Roussel – Sceviour, Fiddler, Horcoff – Chiasson, Jeffrey, Cole

    Rozhodčí: Charron, Kozari – Galloway, Cormier

    Diváci: 13 366
    thejrc.org