Ufa – Magnitogorsk 4:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 07.04.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev, Ufa • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Velká šance pro Metallurg. Na lavici hanby totiž míří další domácí borec. Arturs Kulda (UFA) se provnili krosčekem.
     
    58:00
    Pokud Metallurg nevsítí branku, dohraje utkání v početní výhodě. Za držení totiž dostává menší trest Alexader Stěpanov (UFA).
     
    54:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    O vítězi utkání je rozhodnuto. Před branku doplachtilo lehké nahození, ke kterému se dostal TOMÁŠ ZÁBORSKÝ. Slovenský forvard poté nekompromisně propálil Košečkina. Asistence: Ivan Višněvskij, Vitalij Proškin.
     
    52:42
    Bude se opět trestat. Salavat má k dispozici další přesilovou hru. Denis Platonov (MET) se provinil zcela zbytečným podražením ve středu hrací plochy.
     
    46:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou na koni, přesilovou hru bleskově využívají. Zubarev se dostal na modré ke kotouči, který ihned nahodil na branku. Ránu nakonec tečoval za Košečkinova záda ANTTI PIHLSTRÖM. Asistence: Andrei Zubarev, Kirill Kolcov.
     
    45:59
    Další početní výhoda pro Ufu. Za hrubost odjíždí na trestnou lavici Tim Brent (MET).
     
    45:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vynikající akce v podání Salavatu! Stepanov se jako uragán prodral do útočné třetině, sjel až za úroveň brankové čáry, odkud adresovaů přihrávku ANTONU SLEPYŠEVOVI. Útočník domácích poté přesnou střelou k tyči rozsvítil červené světlo. Asistence: Alexander Stěpanov.
     
    42:53
    Nyní si navíc zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění je menším trestem "odměněn" Michajl Junkov (MET). Navýší Ufa své vedení?
     
    38:33
    Bude se vylučovat, hosté budou mít dobrou šanci k vyrovnání. Za podražení odchází zahřívat trestnou lavici zadák Vitalij Proškin (UFA). Podaří se už Metallurgu prolomit kouzlo jistého Vasilevského?
     
    34:32
    Domácí si ale zahrají přesilovou hru, zvýšená aktivita se borcům v zeleném vyplatila. Za držení obdržel menší trest Francis Pare (MET). Dobrá šance pro Ufu.
     
    34:02
    Kaigorodov dostal na pravé straně ideální kotouč, který ale poslal z voleje těsně nad. Spálené šance může velmi litovat, Košečkin se přesouval a část branky neměl vůbec pokrytou.
     
    29:31
    Potěchin zavezl touš až za domácí bránu, kde k němu ale důsledně přistoupila defenziva Ufy. V rámci protiútoku se ocitl ve vynikající střelecké pozici Tomáš Záborský. Slovenský forvard ale vůbec netrefil branku.
     
    22:25
    Bude se vylučovat. Za podražení odchází natrestnou lavici Michail Junkov (MET). Hostující snaha o vyrovnání tak bude na malouu chvíli potlačena. Ufa bude naopak moci navýšit svůj náskok.
     
    15:43
    Bude se vylučovat, Andrej Zubarev (UFA) si pomohl nedovoleným bráněním. Metallurg má další velkou možnost k vyrovnání. Podaří se mu to?
     
    12:21
    Obraz hry se začíná stále více vyrovnávat, Ufa již není tolik dominantní jako v úvodu zápasu. Nyní se navíc dostal do další šance Jan Kovář. Dvorní nahrávač Magnitogorsku ale nedokázal překonat povyjetého brankáře, který zasáhl pomocí své hrudi. Český forvard zoufale hledí ke stropu haly, je si vědom svého selhání ve stoprocentní příležitosti.
     
    11:28
    Obrovská příležitost Metallurgu! Ibragimov dostal puk před branku, kde stál naprosto osamocen. Následně se pokusil zakončit do protipohybu přemisťujícího se Vasilevského, trefil ale pouze jeho pravý beton. Domácí mág poté přerušil hru.
     
    08:28
    Metallurg si ale zahraje v početní výhodě. Útočným faulem si pomohl právě Alexander Stepanov (UFA), který je potrestán za hákování. Dobrá příležitost k vyrovnání.
     
    04:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají tu nejlepší možnou přesilovou hru čtyř proti třem. Po přesné přihrávce z pravé strany rozvlnil síť z mezikruží ANTTI PIHLSTRÖM. Asistence: Kirill Kolcvo, Igor Mirnov.
     
    02:04
    To se také stává skutečností, za držení putuje na trestnou lavici Denis Platonov (MET). Jako domácí naloží s touto příležitostí?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 5. Pihlström (Kolcov, Mirnov), 46. Slepyšev (Stěpanov), 47. Pihlström (Kolcov, Zubarev), 55. Záborský (Višněvskij, Proškin)


    Salavat Julajev Ufa: An.Vasilevskij (Sochatskij) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Isangulov, Sopel, Proškin, Kulda, Al. Vasilevskij – Mirnov, Makarov, Mereškin, Chlystov, Stěpanov, Pihlström, Dubrovskij, Kaigorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Záborský
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Lee, Antipin, Malenkich, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Ibragimov – Mozjakin, Pare, Timkin, Platonov, Zaripov, Brent, Kovář, Osala, Kazjonov, Kosov, Junkov, Potěchin, Grigorenko

    Rozhodčí: Olenin, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 8040
    thejrc.org