Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 4:0 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:2 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 07.04.2014, 17:10 • ZS Luďka Čajky • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! ONDŘEJ VESELÝ z prostoru levého kruhu vymetl horní růžek Hrubcovy branky a Zlín opět stahuje vedení na svoji stranu. Brankář Hrubec dnes inkasoval do stejného místa už třetí gól. Asistence: Petr Čajánek, Dalibor Řezníček.
     
    52:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Leška nestačil zasunout puk zpoza branky za Hrubcova záda a na opačné straně se střelecky prosazuje RADEK BONK. Třinecký útočník se prosazuje přesnou střelou mezi Kašíkovy betony. Asistence: Erik Hrňa, Tomáš Linhart.
     
    42:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Početní výhoda domácích je velice rychle využita! JIŘÍ MARUŠÁK se na modré čáře tvrdě opřel do kotouče a jeho projektil skončil až za zády Šimona Hrubce. Asistence: Oldrich Kotvan, Petr Leška.
     
    39:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtyřminutová přesilová hra Třince je využita! DAVID NOSEK se trefil přesně z voleje pod horní tyčku zlínské branky. Třinci se tak těsně před odchodem do šaten podařilo vyrovnat. Asistence: Vladimír Roth, Radek Bonk.
     
    37:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    BEDŘICH KÖHLER zachytil odražený kotouč, chvíli vyčkal a poté svůj pokus zakončil lehoučkou a přesnou střelou zápěstím do horního růžku překonává Hrubce. Bez asistence.
     
    14:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Melenovský u mantinelu vybojoval kotouč pro FILIPA ČECHA, který přebruslil třineckého obránce a dělovkou do protějšího růžku vymetl všechny pavouky ze třinecké branky. Asistence: Marek Melenovský, Patrik Urbanec.
     
    0:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nastoupili aktivně do zápasu a bleskově se dostávají do vedení. Polanský našel příhrou zpoza branky MARTINA RŮŽIČKU, který překonal Kašíka střelou k protější tyči. Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 15. Čech (Melenovský, Urbanec), 38. Köhler, 43. Marušák (Kotvan, Leška), 53. Veselý (Čajánek, Řezníček) – 1. Růžička (Polanský, Adamský), 40. Nosek (Roth, Bonk), 53. Bonk (Hrňa, Linhart)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Urbanec, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček – Veselý, Čajánek, Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – P. Sedláček.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (M.Svoboda) – Galvas, Nosek, Linhart, Zíb, Trončinský, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský, M.Růžička – Polák, Bonk, Orsava – Rufer Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek, Matuš.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil – Bláha, Kostka

    Diváci: 5115
    thejrc.org