Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 4:0 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:2 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
Medvědi Beroun 1933
Pondělí 07.04.2014, 18:07 • Zimní stadion Kolín • Kvalifikace o Chance ligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Vítězství potvrzuje pátým gólem těsně před konce DAVID ŠAFRÁNEK! A domácí se tak mohou radovat ze 3 vybojovaných bodů. Stav utkání 5:2.
    Asistence: Martin Ježek
     
    57:17
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Po výborné spolupráci 2 na 1, domácí skórují! Nejdříve puk do útočné třetiny vyvezl Josef Malý, který vzápětí přihrál nalevo najíždějícímu MARTINU MEJZROVI, který tak střílí 4. gól Kolína! Stav utkání 4:2.
    Asistence: Josef Malý
     
    52:16
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Na předchozí otázku známe odpověď. V čase 52:16, se za brankou Šimbocha rozsvítilo brankové světlo, které značí gól. Domácí posílá do vedení DAVID ŠAFRÁNEK! Stav utkání 3:2
    Asistence: Petr Morkes
     
    46:42
    Beroun právě vstřelil branku!

    Další přesilová hra využita a hosté skóre vyrovnávají! Do domácí branky se trefil ALEŠ PŮLPÁN. Stav skóre 2:2.
    Asistence: Lukáš Kužel
     
    38:07
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Odražení puk se po neúspěšné střele dostal na TOMÁŠE PÁCALA hůl a ten tvrdě vystřelil. Sice branku míjel, ale rychlý kotouč se odrazil od mantinelu k Šimbochovi, který si to tam nešťastnou náhodou sklepl. Stav utkání 2:1.
    Asistence: Milan Valášek
     
    23:22
    Beroun právě vstřelil branku!

    Medvědi se nezalekli a předvedli rovněž stejné dílo jako Kozlové. Využívají přesilovou hru a přesnými nahrávkami kotouč dohnali do klece za Sejpalova záda! Autorem branky hostí je sám kapitán VLADISLAV KUBEŠ! Stav utkání 1:1.
    Asistence: Jan Matějka, Jiří Jebavý
     
    22:51
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kozlové se dokázali spořádat se svou přesilovou hrou a odstartovali výsledek dnešního utkání začátkem druhé třetině! David Šafránek si našel najíždějícího volného JIŘÍHO KADLECE, který neměl problém se poprat s prázdnou brankou! Stav utkání 1:0.
    Asistence: David Šafránek

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 23. Kadlec (Šafránek), 39. Pácal (Valášek), 53. Šafránek (Morkes), 58. Mejzr (Malý), 60. Šafránek (Ježek) – 24. Kubeš (Matějka, Jebavý), 47. Půlpán (Kužel)


    SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Muláček, Pácal, Pýcha, Skokan, Hanzl, Chaloupka, Barták – Valášek, Kadlec "A", Morkes "A" – Šifta, Mejzr, Malý "C" – Ježek, Šafránek, Zumr – Marvánek, Semirád, Kočí
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Mastík) – Jebavý, Špelda, Kužel, Chalupa, Sklenička, Čelikovský, Půlpán, Babka, Hrdel "A", Kubeš "C", Stromko "A", Malý, Matějka, Šteiner, Markulinec, Vrba, Finistr

    Rozhodčí: Doležal, Úlehla – Kis, Svoboda

    Diváci: 1600
    ocianews.com