Bulharsko – Gruzie 19:1 (kon.) | KLDR – Hongkong 12:2 (kon.) | Lucembursko – SAE 8:1 (kon.)
konec
Bulharsko
19:1 (10:0, 4:1, 5:0)
Gruzie
Středa 09.04.2014, 12:30 • Kockelscheuer, Luxembourg • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji Vám krásné středeční odpoledne! (14:41:57)
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 78 – 10
    Vyloučení: 2 – 5
    Využití: 5 – 1
    Diváci: 100
     
    Bulharsko dnes vítězí vysoko nad svým soupeřem z Gruzie a to v poměru 19:1 a po třech odehraných duelech je nadále stoprocentní a atakuje první příčku tabulky. Dnešní poražený je na tom úplně opačně a s třemi porážkami a negativním skóre 2:53 okupuje úplné dno skupiny MS III.divize.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    55:24
    Petar Mihov (BUL) je vyloučen za sekání a dává Gruzíncům šanci na alespoň kosmetickou úpravu skóre.
     
    51:26
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Pátá přesilová hra Bulharů, popáté využita a pětkrát se dnes již prosadil TOMISLAV GEORGIJEV! Asistence: Ivan Velev, Aleksandar Vasiljev.
     
    50:38
    Zaza Gongadze (GEO) vyloučen na dvě minuty za podražení, přesilovka pro domácí.
     
    50:26
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A dá se říct, že je to úder dvojitý! Od poslední branky Bulharů totiž uběhlo pouhých patnáct vteřin a už se hráči v bílých dresech radují znovu, tentokrát po trefě PETARA MIHOVA! Asistence: Martin Nikolov, Aleksandar Panev.
     
    50:11
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Takřka pět minut dali Bulhaři vydechnout gruzínské obraně než udeřili znovu, nyní se prosazuje TOMISLAV GEORGIJEV! Asistence: Ivan Velev.
     
    45:15
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Další puk končí v gruzínské síti a děje se tak po přesném zakončení NIKOLAJE BOŽANOVA! Asistence: Tomislav Georgijev.
     
    42:49
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    TOMISLAV GEORGIJEV završuje svůj hattrick v tomto duelu, když se prosazuje hned zkraje třetí třetiny! Asistence: Krasimir Monov, Ivan Velev.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky utkání po druhé třetině

    Střely na branku: 60 – 6
    Vyloučení: 1 – 4
    Využití:4 – 1
     
    Ve druhé třetině Bulhaři trochu polevili, tedy minimálně střelecky a svému soupeři vstřelili oproti prvnímu dějství "jen" čtyři branky. Čestného úspěchu v podobě vstřeleného gólu se však dočkali i Gruzínci a tak je stav po čtyřiceti minutách hry 14:1 ve prospěch Bulharska.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:24
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    ALEKSANDAR PANEV se prosazuje i při svém dalším střídání a opět pokořuje Sanikidzeho v gruzínské brance! Asistence: Petar Mihov.
     
    33:43
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Že by se brankový kolotoč opět znovu roztáčel? ALEKSANDAR PANEV vstřelil další, v pořadí již třináctou branku svého týmu! Asistence: Janaki Gačev.
     
    31:29
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři si i nadále drží stoprocentní úspěšnost při využívání přesilových her, když se přesně trefil PETAR MIHOV! Asistence: Janaki Gačev, Aleksandar Panev.
     
    29:39
    Giorgij Jeiranašvili (GEO) je potrestán dvěma minutami za hrubost, další přesilová hra pro Bulharsko.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Hodulov (Bojadjev, Stefanov), 7. Stefanov (Bojadjev, Hodulov), 11. Nikolov (Aleksandar Panev, Božanov), 13. Monov (Georgijev, Vasiljev), 13. Bojadjev (Hodulov), 15. Vasiljev (Velev, Monov), 16. Bojadjev (Petrov), 18. Georgijev (Monov, Velev), 19. Hodulov (Bojadjev, Eftimov), 19. Nikolov (Aleksandar Panev, Božanov), 23. Georgijev (Vasiljev), 32. Mihov (Gačev, Aleksandar Panev), 34. Aleksandar Panev (Gačev), 37. Aleksandar Panev (Mihov), 43. Georgijev (Monov, Velev), 46. Božanov (Georgijev), 51. Georgijev (Velev), 51. Mihov (Nikolov, Aleksandar Panev), 52. Georgijev (Velev, Vasiljev) – 28. Gobejišvili (Davitašvili, Geperidze)


    Bulharsko: Petrov (Michajlov) – Stefanov, Alexander Panev, Božanov, Michov, Vasiljev – Eftimov, Hodulov (A), Bojadjev (A) – Gačev, Nikolov, Aleksandar Panev – Muchačev (C), Georgijev, Monov – Velev, Jotov, Hristov.
    Gruzie: Ambrolava (21. Sanikidze) – Nadirašvili, D. Oganeziani, Davitašvili (C), Davidov (A), Gongadze, Vedjapin – Geperidze, Goča Jeiranašvili (A), G. Oganeziani – Giorgij Jeiranašvili, Gogičašvili, Jangobegišvili – Gobejišvili, Archvadze, Gigauri.

    Rozhodčí: Tzirtziganis – Johnstone, Lukosevicius

    Diváci: 100
    thejrc.org