Bulharsko – Gruzie 19:1 (kon.) | KLDR – Hongkong 12:2 (kon.) | Lucembursko – SAE 8:1 (kon.)
konec
Bulharsko
19:1 (10:0, 4:1, 5:0)
Gruzie
Středa 09.04.2014, 12:30 • Kockelscheuer, Luxembourg • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:24
    Petar Mihov (BUL) je vyloučen za sekání a dává Gruzíncům šanci na alespoň kosmetickou úpravu skóre.
     
    51:26
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Pátá přesilová hra Bulharů, popáté využita a pětkrát se dnes již prosadil TOMISLAV GEORGIJEV! Asistence: Ivan Velev, Aleksandar Vasiljev.
     
    50:38
    Zaza Gongadze (GEO) vyloučen na dvě minuty za podražení, přesilovka pro domácí.
     
    50:26
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A dá se říct, že je to úder dvojitý! Od poslední branky Bulharů totiž uběhlo pouhých patnáct vteřin a už se hráči v bílých dresech radují znovu, tentokrát po trefě PETARA MIHOVA! Asistence: Martin Nikolov, Aleksandar Panev.
     
    50:11
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Takřka pět minut dali Bulhaři vydechnout gruzínské obraně než udeřili znovu, nyní se prosazuje TOMISLAV GEORGIJEV! Asistence: Ivan Velev.
     
    45:15
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Další puk končí v gruzínské síti a děje se tak po přesném zakončení NIKOLAJE BOŽANOVA! Asistence: Tomislav Georgijev.
     
    42:49
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    TOMISLAV GEORGIJEV završuje svůj hattrick v tomto duelu, když se prosazuje hned zkraje třetí třetiny! Asistence: Krasimir Monov, Ivan Velev.
     
    36:24
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    ALEKSANDAR PANEV se prosazuje i při svém dalším střídání a opět pokořuje Sanikidzeho v gruzínské brance! Asistence: Petar Mihov.
     
    33:43
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Že by se brankový kolotoč opět znovu roztáčel? ALEKSANDAR PANEV vstřelil další, v pořadí již třináctou branku svého týmu! Asistence: Janaki Gačev.
     
    31:29
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři si i nadále drží stoprocentní úspěšnost při využívání přesilových her, když se přesně trefil PETAR MIHOV! Asistence: Janaki Gačev, Aleksandar Panev.
     
    29:39
    Giorgij Jeiranašvili (GEO) je potrestán dvěma minutami za hrubost, další přesilová hra pro Bulharsko.
     
    27:09
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Tak i Gruzínci naložili se svojí početní výhodou nejlépe, jak mohli a to vstřelenou brankou! Čestný úspěch si připisuje GIORGIJ GOBEJIŠVILI! Asistence: Micheil Davitašvili, Amiran Geperidze.
     
    25:16
    První početní výhoda pro Gruzii, za podražení je vyloučen Alexander Panev (BUL).
     
    22:06
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Sto dvacet šest sekund držel nový gólman Gruzie neprůstřelnost, než ho o ní připravil TOMISLAV GEORGIJEV! Asistence: Aleksandar Vasiljev.
     
    20:01
    Gruzínci vstoupí do druhé třetiny se změnou ve svém brankovišti, desítkou zostuzeného Ambrolavu nahradí Konstantine Sanikidze!
     
    18:37
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Nepopulární desítka padla ještě před koncem úvodní dvacetiminutovky a to zásluhou MARTINA NIKOLOVA! Asistence: Aleksandar Panev, Nikolaj Božanov.
     
    18:24
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Jak na střelnici si dnes musí připadat oba celky, radost z toho mají však hokejisté z jihovýchodu Evropy, kteří právě zvýšili již na 9:0 poté, co se přesně trefil IVAN HODULOV! Asistence: Martin Bojadjev, Maxim Eftimov.
     
    17:27
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A i do třetice to Bulharům vyšlo a opět využívají přesilovou hru! Na rozdíl osmi branek zvyšuje TOMISLAV GEORGIJEV! Asistence: Krasimir Monov, Ivan Velev.
     
    16:08
    Amiran Geperidze (GEO) je vyloučen za držení protihráče. Dokáží Bulhaři využít i třetí přesilovou hru v utkání?
     
    15:15
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    MARTIN BOJADJEV přidává sedmý korálek na náhrdelník bulharských branek a s Gruzínci to v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře!. Asistence: Radosvet Petrov.
     
    14:06
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A je to již 6:0 pro Bulharsko! Dalším úspěšným střelcem v bílém dresu je ALEKSANDAR VASILJEV! Asistence: Ivan Velev, Krasimir Monov.
     
    12:17
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulharům stačilo pouhých jedenáct vteřin, aby zvýšili své vedení již na pět branek. Autorem páté trefy je MARTIN BOJADJEV! Asistence: Ivan Hodulov.
     
    12:06
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    I druhou přesilovku Bulhaři využívají, tentokrát jim k tomu stačilo něco málo přes půl minutky než se prosadil KRASIMIR MONOV! Asistence: Tomislav Georgijev, Aleksandar Vasiljev.
     
    11:32
    Druhá početní výhoda v utkání míří na stranu Bulharska, za držení protihráče je vyloučen Davit Oganeziani (GEO).
     
    10:33
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    V polovině první periody vedou Bulhaři již o tři branky, když se z přihrávek Paneva a Božanova prosazuje MARTIN NIKOLOV! Asistence: Aleksandar Panev, Nikolaj Božanov.
     
    06:30
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra se již pomalu chýlila ke konci, přesto to ale hráči Bulharska stihli a zásluhou branky BOGDANA STEFANOVA zvyšují své vedení na 2:0! Asistence: Martin Bojadjev, Ivan Hodulov.
     
    04:42
    Brankář Gruzie Karcha Ambrolava (GEO) si počínal proti pravidlům a bude vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    04:02
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulharsko se na začátku páté minuty dle očekávání ujímá vedení, když se trefuje IVAN HODULOV! Asistence: Martin Bojadjev, Bogdan Stefanov.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Hodulov (Bojadjev, Stefanov), 7. Stefanov (Bojadjev, Hodulov), 11. Nikolov (Aleksandar Panev, Božanov), 13. Monov (Georgijev, Vasiljev), 13. Bojadjev (Hodulov), 15. Vasiljev (Velev, Monov), 16. Bojadjev (Petrov), 18. Georgijev (Monov, Velev), 19. Hodulov (Bojadjev, Eftimov), 19. Nikolov (Aleksandar Panev, Božanov), 23. Georgijev (Vasiljev), 32. Mihov (Gačev, Aleksandar Panev), 34. Aleksandar Panev (Gačev), 37. Aleksandar Panev (Mihov), 43. Georgijev (Monov, Velev), 46. Božanov (Georgijev), 51. Georgijev (Velev), 51. Mihov (Nikolov, Aleksandar Panev), 52. Georgijev (Velev, Vasiljev) – 28. Gobejišvili (Davitašvili, Geperidze)


    Bulharsko: Petrov (Michajlov) – Stefanov, Alexander Panev, Božanov, Michov, Vasiljev – Eftimov, Hodulov (A), Bojadjev (A) – Gačev, Nikolov, Aleksandar Panev – Muchačev (C), Georgijev, Monov – Velev, Jotov, Hristov.
    Gruzie: Ambrolava (21. Sanikidze) – Nadirašvili, D. Oganeziani, Davitašvili (C), Davidov (A), Gongadze, Vedjapin – Geperidze, Goča Jeiranašvili (A), G. Oganeziani – Giorgij Jeiranašvili, Gogičašvili, Jangobegišvili – Gobejišvili, Archvadze, Gigauri.

    Rozhodčí: Tzirtziganis – Johnstone, Lukosevicius

    Diváci: 100
    thejrc.org