Island – Estonsko 1:4 (kon.) | Izrael – Austrálie 4:3 (po pr.) | Belgie – Srbsko 8:3 (kon.)
konec
Island
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Estonsko
Středa 09.04.2014, 13:00 • Ice Rink Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:19
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se však Estonci prosazují a zdá se, že je rozhodnuto. Roman Andrejev našel přihrávkou zcela volného ALEKSANDRA OSSIPOVA, který dokázal dostat puk za Hedströmova záda a zajistit tak Estonsku pohodlné tříbrankové vedení. Asistence: Roman Andrejev.
     
    32:41
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Rooba přihrál najíždějícímu ROMANU ANDREJEVOVI, který se šikovně dostal přes bránícího hráče až před Hedströma a blafákem následně překonal islandského gólmana. Asistence: Rober Rooba, Artjom Gornostajev.
     
    28:34
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonci využívají další přesilovou hru a dostávají se zpátky do vedení. VASSILI TITARENKO zakončuje v mezikruží povedenou kombinaci Estonců. Asistence: Valeri Bobkov.
     
    26:31
    Island právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hedström přihrál do levého kruhu na EMILA ALENGARDA, jenž povedenou ranou nad Rajevskiho beton využívá přesilovku Islandu a srovnává stav utkání na 1:1! Asistence: Robin Hedström, Jón Gíslason.
     
    16:57
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    V čase 16:57 je tu první branka dnešního utkání! Estonci nakonec využívají přesilovou hru, když se po povedené kombinaci prosazuje VALERI BOBKOV. Asistence: Aleksei Sibirtsev, Vassili Titarenko.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 27. Alengard (R. Hedström, Gíslason) – 17. Bobkov (Sibirtsev, Titarenko), 29. Titarenko (Bobkov), 33. Andrejev (Rooba, Gornostajev), 53. Ossipov (Andrejev)


    Island: R. Hedström (Sigurbergsson) – Helgason, Jonsson, B. Arnason, I. Arnason, Eliasson, Andresson, Blöndal, Pálsson – D. Hedström, Alengard, Gíslason – Magnusson, Maack, Leifsson – Jakobsson, Björnsson, Mikaelsson – Bergmann, Reynisson, Sverisson. Trenér: Tim Brithen.
    Estonsko: Rajevski (Kolossov) – Kerna, Andrejev, Anohhin, Ossipov, Kuusk, Samorukov, Titarenko, Sorokin – Lahesalu, Rooba, Gornostajev – Sibirtsev, Kuznětsov, Makrov – Levkovits, Bobkov, Jastrebov – Parras, Vorang, Virjassov. Trenér: Sakari Pietilä.

    Rozhodčí: Luka Kamšek – David Parduv, Mariusz Smura

    Diváci: 50.
    bahis siteleri