Island – Estonsko 1:4 (kon.) | Izrael – Austrálie 4:3 (po pr.) | Belgie – Srbsko 8:3 (kon.)
konec
Belgie
8:3 (3:0, 2:2, 3:1)
Srbsko
Středa 09.04.2014, 20:30 • Ice Rink Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:34
    Belgie právě vstřelila branku!
    A také Belgičanům se v závěru zápasu podařilo využít početní výhodu. Při dorážce na hranici brankoviště byl nejdůraznější MAXIME PELLEGRIMS! Asistence: Bryan Kolodziejczyk.
     
    54:46
    Srbsko právě střelilo branku!
    Nakonec se ale Srbové přeci jen dočkali! Filipovićovu ránu od modré čáry se po odrazu od zadního mantinelu podařilo za Cornelisova záda dostat ALEKSOVI LUKOVIĆOVI! Asistence: Dimitrije Filipović.
     
    52:02
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané si připisují už sedmý gól na své konto! Ihned po vhazování v útočném pásmu se ke střele dostal MAXIME PELLEGRIMS, který prostřelil Lukoviće! Asistence: Niels Oerlemans a Timo Dewin.
     
    41:52
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané dokázali i ve čtyřech zatopit domácím takovým způsobem, že nakonec vstřelili branku! Štastným střelcem je dnes nejaktivnější belgický hráč MITCH MORGAN! Asistence: Jens Engelen a Lorenzo Maas.
     
    37:34
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané si berou zpět své třígólové vedení! V končící přesilové hře si vytvořili smrtící tlak, který nakonec Luković nemohl ustát, střelcem branky je BRYAN KOLODZIEJCZYK! Asistence: Dennis Swinnen a Jens Engelen.
     
    34:56
    Srbsko právě střelilo branku!
    Srbové opět snižují na rozdíl dvou branek, velká chyby nyní byly k vidění v obraně Belgie! Nejdříve už mohl skórovat Raković, který si pohrál s dvěma protihráči, branky ale docílil až dorážející kapitán MARKO KOVAČEVIĆ, který se tak trefuje podruhé v zápase! Asistence: Dimitrije Filipović.
     
    32:15
    Belgie právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Srbové nedokázali využít přesilovou hru, přihrávku zpoza branky navíc obránce na modré čáře nezpracoval, LORENZO MAAS vracející se z trestné lavice se tak dostal do samostatného úniku, který proměnil razantní střelou pod víko! Bez asistence.
     
    21:36
    Srbsko právě střelilo branku!
    A Srbové snižují! Opět se domácí dostali do brejku dva na jednoho a tentokrát jej dokázali využít! V oslabení se svižnou střelou prosazuje MARKO KOVAČEVIĆ! Bez asistence.
     
    14:23
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané přidávají třetí branku, po další rychlé akci se podruhé v dnešním zápase trefuje DENNIS SWINNEN! Asistence: Maxime Pellegrims.
     
    09:57
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané přidávají druhou branku! Po rychlé akci čtvrté belgické lajny se z bezprostřední blízkosti Lukovićovy branky prosazuje TIMO DEWIN! Asistence: Frank Neven a Niels Oerlemans.
     
    03:48
    Belgie právě vstřelila branku!
    Co je ale Srbům platný dobrý pohyb, když budou dělat takové hrubky v obraně, jako předvedli nyní. Domácí zcela propadli na své obranné modré čáře, DENNIS SWINNEN se tak dostal osamocen do mezikruží, odkud propálil Lukoviće! Asistence: Don Geerts a Jordan Paulus.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 4. Swinnen (Geerts, Paulus), 10. Dewin (Neven, Oerlemans), 15. Swinnen (Pellegrims), 33. Maas, 38. Kolodziejczyk (Swinnen, Engelen), 42. M. Morgan (Engelen, Maas), 53. Pellegrims (Oerlemans, Dewin), 56. Pellegrims (Kolodziejczyk) – 22. Kovačević, 35. Kovačević (Filipović), 55. A. Luković (Filipović)


    Belgie: Steijlen (od 42. Cornelis) – Maas, V. Morgan (C), Vroemans, Paulus (A), Engelen, Neven, Boute – M. Morgan, Vercammen, Torremans (A) – Kolodziejczyk, Swinnen, Pellegrims – Franssen, Kolyasnikov, Geerts – van Noten, Dewin, Oerlemans
    Trenéři: Paul Vincent a Gert Peeters.

    Srbsko: M. Luković (od 53. Ranković) – Bibić, Brkušanin, Gabrić (A), A. Luković, Komazeć, Ilić, Novaković, Korać – Babić, Filipović, Kovačević (C) – Vučurević, Janković, Ogrizović – Sabados, Raković, Zwick – Lazarević, Kerezović
    Trenéři: Nikola Bera a Marko Milovanović.

    Rozhodčí: Darnell – Tschirner, van den Berg

    Diváci: 1021.
    thejrc.org