NY Islanders – Ottawa 1:4 (kon.) | Columbus – Arizona 4:3 (po pr.) | Buffalo – Detroit 2:4 (kon.)
NY Rangers – Carolina 4:1 (kon.) | Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:5 (kon.)
St. Louis – Washington 1:4 (kon.) | Minnesota – Boston 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 09.04.2014, 01:15 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nevyhnutelné se stalo skutečností. Jezdci jsou momentálně o třídu lepším týmem. V přečíslení tři na dva Martin St.Louis nahrával DEREKU STEPANOVI, jemuž osamocenému před bránou stačilo jen doklepnout kotouč do brány Asistence: Martin St.Louis, Anton Stralman.
     
    33:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná efektivita Jezdců v přesilových hrách. Druhá početní převaha v zápase vyústila ve velmi rychlý přesilovkový gól. Tentokrát Warda překonal prudkou ranou z první od modré čáry BRAD RICHARDS. Asistence: Dan Girardi, Martin St. Louis.
     
    20:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí na úvod třetiny otáčejí stav utkání. Jezdci se usadili v útočném pásmu, Mats Zuccarello dostal kotouč v blízkosti modré čáry, místo střely se však rozhodl pro luxusní přihrávku na BENOITA POULIOTA, který doklepl kotouč do prázdné brány. Asistence: Mats Zuccarello, Anton Stralman.
     
    15:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a vyrovnávají , BRAD RICHARDS obdržel přihrávku na levý kruh, odkud střelou k bližší tyči překonal Warda. Asistence: Martin St. Louis, Derek Stepan.
     
    03:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání. Brett Bellemore se dokázal vymanit z tlaku několika bránicích hráčů, poslal kotouč před bránu, odkud se nemýlil PATRICK DWYER. Asistence: Brett Bellemore.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 16. Richards (St.Louis, Stepan), 21. Pouliot (Zuccarello, Stralman), 34. Richards (Girardi, St.Louis), 45. Stepan (St.Louis, Stralman) – 4. Dwyer (Bellemore)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot)- Moore, Girardi, Staal, Stralman, Klein, Diaz- St. Louis, Stepan, Nash- Hagelin, Richards, Fast- Pouliot, Brassard, Zuccarello- Boyle, Moore, Dorsett
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin)- Hainsey, Faulk, Liles, Bellemore, Murphy, Harrison- Sjomin, Staal, Loktionov- Dwyer, Staal, Gerbe- Lindholm, Nash, Skinner- Dvořák, Malhotra, Komisarek

    Rozhodčí: Dwyer, Watson- Devorski, Murphy
    thejrc.org