Česko – Dánsko 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 10.04.2014, 17:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Semifinálové boje v play-off České pojišťovny mají za sebou povinné čtyři zápasy a v obou sériích je stav nerozhodný, 2:2. Toto skóre tedy platí i v souboji týmů HC Oceláři Třinec a PSG Zlín. Oba soupeři si v této sérii drží domácí neporazitelnost, svá domácí utkání nejprve vyhráli Třinečtí, ale stejnou mincí dokázali odpovědět také Valaši. Série se hraje na čtyři vítězné zápasy a vše zůstává zatím otevřené. Mnohé samozřejmě napoví nadcházející páté střetnutí, které se odehraje dnes v Třinci. Páté pokračování semifinále začíná ve Werk Areně v 17:20, nenechte si jej ujít a pokud nebudete přímo v dějišti zápasu, sledujte jeho průběh v našem textovém online přenosu. Ke sledování jste srdečně zváni!
     
    Třetí zápas:

    Do Zlína se série poprvé a zatím naposled stěhovala za stavu 2:0 ve prospěch Ocelářů z Třince, jejichž každý další úspěch by znamenal zisk mečbolu. Do sestavy Slezanů se navrátil po zranění obránce Roth, zlínský zadák Tesařík si naopak v Třinci své bolístko obnovil a před domácími fanoušky se na ledě neukázal. Aktivněji začali berani a první šanci měl na holi Kubiš. Köhler zase před vlastním brankářem Kašíkem nechtěně sáhl do rány Rotha a nadělal svému gólmanovi problémy. Třinecký Hrubec musel do konce první třetiny řešit ještě nebezpečnou příležitost Ondráčka.

    Svou herní převahu přetavili hokejisté PSG gólem po šestatřiceti sekundách prostředního dějství. Zlín dohrával přesilovku, na modré čáře se ke kotouči dostal obránce Matějíček a zamířil nechytatelně k tyči. Vedení ševců se chystal navýšit Balaštík, ale Hrubce podruhé v krátké době nepokořil. Oceláři se postupem času rozehráli k lepšímu výkonu, ve druhé třetině hráli také dvě přesilovky, ale své šance neproměnili Polák ani Linhart.

    Ve třetí části se Oceláři hnali za vyrovnáním. Kašík však stále odolával, vychytal šanci Hrni, při ráně Adamského ho zachránila tyčka a proti Orsavovi zase břevno. Třinečtí bušili do zavřených zlínských vrat, zatímco domácí v poklidu vyhazovali do středního pásma. V posledních pěti minutách zkusili hosté hru bez brankáře, měli k dispozici přesilové hry, ale všechno bylo pro ně marné. Kašík skryl do lapačky střelu Martina Růžičky a chvilku nato pojistil zlínský triumf trefou do odkryté klece Veselý. Moravané v prvním domácím utkání semifinále uspěli, porazili Třinec 2:0 a snížili stav série na 1:2 z jejich pohledu.

    PSG Zlín – HC Oceláři Třinec 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
    21. Matějíček (Veselý, Čajánek), 60. Veselý.
     
    Čtvrtý zápas:

    Čtvrté pokračování odvetného boje Zlína a Třince, kteří se spolu v historii play-off střetli již pětkrát, se odehrálo hned následující den po třetím duelu. Do zápasu vstoupili lépe Oceláři, kteří se poučili z malátného startu třetího utkání, a diktovali tempo hry. Uběhlo teprve dvaatřicet sekund a Kašík už lovil puk ze sítě po zásahu Martina Růžičky. Další slibnou příležitost měl ještě Polák, ale toho už zlínský gólman zastavil. Zlínu se dařilo po zbytek třetiny bránit a v 15. minutě dokonce vyrovnal po přesné střele Čecha, která skončila přesně v horním rohu Hrubcovy brány.

    Ve druhé dvacetiminutovce se začaly karty obracet a iniciativu hry začal přebírat domácí Zlín. Matějíčkova rána od modré čáry cíl těsně minula, Kotvan zase trefil Hrubce do masky, ale Köhler se dvě minuty před druhou sirénou nemýlil. Znovu vymetl pavučinu horního rohu Hrubcovy klece. Pak se ovšem nechal vyloučit na čtyři minuty Melenovský, Třinec hrál přesilovku a zužitkoval ji díky přesnému zásahu Noska.

    Třetí perioda začala dohrávanou přesilovkou Třince, Oceláři však už další branku nepřidali, sami museli do čtyř a ševci už početní výhodu gólově zhodnotili. Na modré čáře dostal spoustu prostoru Marušák, napřáhl a trefil se přesně. Následně zabrali zase hosté a toužili po vyrovnání. Kašík ustál nájezdy Bonka a Květoně a držel zlínské vedení. V 53. minutě však právě Bonk vyjel z trestné lavice, zamířil do přečíslení, které se rozhodl řešit střelou a Kašíka propálil. Třinečtí se snad ještě plácali po přilbách na střídačku, když v tu ránu přišla vítězná branka domácích. Veselý si našel cestu mezi Oceláři a také on vymetl vrchní roh branky bezmocného Hrubce. Moravané vedli o jeden gól a v závěrečných minutách úporně bránili. Největší šanci hostí zahodil Polák, Zlín zvítězil doma i podruhé v řadě, tentokrát 4:3. Valachům se po nepovedených představeních v Třinci povedlo srovnat stav semifinálové rundy na 2:2.

    PSG Zlín – HC Oceláři Třinec 4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
    15. Čech (Melenovský, Urbanec), 38. Köhler, 43. Marušák (Kotvan, Leška), 53. Veselý (Čajánek, Řezníček) – 1. Martin Růžička (Polanský, Adamský), 40. D. Nosek (Roth, Bonk), 53. Bonk (Hrňa, Linhart).
     
    Ohlasy trenérů po čtvrtém zápase:

    Juraj Jurík (Zlín): „První třetinu byl soupeř aktivnější, naštěstí jsme stačili ještě v první třetině srovnat, ten gól nám moc pomohl. Od druhé třetiny se hra srovnala, myslím si že z celkového pohledu to bylo úplně vyrovnané utkání. Štěstí přeje připraveným, dnes jsme připraveni byli. Jsme velice rádi, že je série vyrovnána."

    Václav Varaďa (Třinec): „Začali jsme výborně, dali jsme první gól, měli jsme spoustu dalších šancí, ale žádná se neujala. Ve druhé třetině nám to moc nešlo, měli jsme málo střel, dostali jsme se pod tlak, nechávali jsme se vylučovat. Utkání bylo vyrovnané, ale musíme zapracovat na disciplíně. Zápas podle mě rozhodlo to, že jsme po naší vyrovnávací brance nepřidali další, šance jsme na to měli."
     
    Ohlasy některých hráčů po čtvrtém zápase:

    Jiří Marušák (Zlín): „Moc nám pomohla atmosféra na zimáku. Vřelo to tady celý zápas, pak se hned hraje lépe. Věřím, že teď máme psychicky mírně navrch, protože Třinec si na jeden bod ze Zlína věřil, ale nemá ho. Těší mě, že vzadu hrajeme solidně, nic si nekomplikujeme a dáváme rychlé puky na útočníky. Ještě se však můžeme zlepšovat, co se týče disciplíny."

    David Nosek (Třinec): „Mrzí nás to. Zápas jsme dobře rozehráli, v první třetině jsme byli jasně lepší a nepouštěli Zlín do hry. Bohužel se nám nepovedlo udržet výsledek 1:0 a inkasovali jsme. Do druhé třetiny jsme tedy vstupovali s tím, že ten zápas je pořád otevřený. Pak jsme ale dostali docela sporný gól, myslím si, že puk se od plexiskla odrazil do sítě. Rozhodčí ale gól uznal a nedá se s tím nic dělat. Do konce druhé třetiny se nám povedlo vyrovnat, což bylo hodně důležité. V poslední třetině jsme ten zápas bohužel ztratili, i když jsme v power-play měli dvě nebo tři dobré šance.“

    Radek Bonk (Třinec): „Je škoda, že jsme bezprostředně po brance na 3:3 inkasovali, tohle bychom si měli lépe pohlídat. Je jedno, kolik nakonec prohrajete. Je to prostě dva dva na zápasy. Musíme to doma urvat, to je jediné, na čem teď záleží. Doma budeme mít podporu svých fanoušků. V Třinci hrajeme lépe, a proto doufám, že to bude lepší."
     
    Zajímavosti:

    Třinecké hokejisté táhne v jejich jízdě play-off kapitán Radek Bonk (v play-off 4+8). Bonkovi úplně nesedla základní část, ale na rozhodující část sezony se vždy dokáže připravit. Vůdce Slezanů je dokonce na 1. místě celkového kanadského bodování play-off a zároveň je ve vyřazovacích bojích nejlepším nahrávačem. V třineckém kádru mu na záda dýchá střelec Martin Růžička (6+4), jenž je na 3. pozici v bodování play-off a stejná příčka mu patří i mezi nejlepšími střelci. Třetím nejproduktivnějším Ocelářem je Jiří Polanský (2+5).

    Ve Zlíně už dres Ocelářů po zranění zase oblékl nejproduktivnější obránce základní části Vladimír Roth. Na marodce tak Třinec v současné době nemá nikoho. Brankář Šimon Hrubec zatím odchytal všech devět třineckých utkání v play-off a ve statistikách gólmanů ho najdeme na 3. místě se dvěma čistými konty a úspěšností zákroků 93,39.

    Zlínskou oporou v nejdůležitějších zápasech sezony se stal útočník Ondřej Veselý (v play-off 6+3). Se šesti vstřelenými brankami je Veselý na 4. místě mezi kanonýry, v celkovém bodování okupuje 6. příčku. Pozadu nechce zůstat ani kapitán Petr Čajánek (1+5), jenž dosud sbírá především gólové asistence. Jako dvorní nahrávač je pak znám Petr Leška (0+6), který se své role pochopitelně ujal i v play-off a se šesti gólovými nahrávkami je na 6. pozici mezi nejlepšími asistenty.

    Třízápasový trest za faul na Martina Růžičku z prvního utkání série si již odpykal zlínský bek Petr Zámorský a v Třinci by měl do sestavy znovu naskočit. Naopak zkušený Radim Tesařík vyjel na led ve druhém utkání pod Javorovým, bohužel pro Moravany si však obnovil zranění v dolní polovině těla a ve Zlíně již nenastupoval. Zlínské trenéry ale může těšit, že konečně našli toho pravého brankáře. Nejprve v Třinci chytal Štůrala, ve druhém mači Horčička, až ve Zlíně se do brankoviště dostal Libor Kašík, udržel čisté konto a i ve druhém zápase před domácím publikem dotáhl své mužstvo k vítězství. Očekává se, že se do branky postaví i v pátém zápase.

    Můj dům, můj hrad. Toto přísloví zatím doslovně vystihuje vývoj semifinálové série mezi Třincem a Zlínem. Oba týmy zůstávají doma neporaženy, což je výrazný rozdíl oproti minulému ročníku, kdy Zlín ve stejné fázi play-off v Třinci třikrát zvítězil a Oceláři si zase přivezli dva body z Baťova města.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k pátému zápasu mezi Třincem a Zlínem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Galvas, Nosek, Linhart, Trončinský, Zíb, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Matuš. Trenér: Jiří Kalous.

    PSG Zlín: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Köhler, Leška (A), Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – Sedláček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer.
     
    V třinecké sestavě došlo ke změně na pozici druhého gólmana. Na střídačce dnes nebude Peter Hamerlík, ale Juraj Šimboch. V obraně si své pozice vyměnili dva zadáci, Marek Trončinský by měl hrát ve druhé obranné dvojici s Linhartem, Lukáš Zíb bude nastupovat s Rothem ve třetí pětce.

    Do zlínské sestavy se po třízápasovém trestu navrátil zadák Petr Zámorský a hned zaujal místo v elitní formaci. Patrik Urbanec byl proto poslán až na pozici posledního, sedmého obránce. Jinak zůstává složení Valachů beze změn oproti poslednímu duelu.
     
    Třinecká hala se již počíná slušně zaplňovat, hokejisté obou mužstev už skončili s rozbruslením, led je nyní upravován rolbami. Úvodní buly bude vhozeno přibližně za patnáct minut.
     
    Hlasatel předčítá publiku sestavy dnešních soupeřů, led je již finálně upraven. Nejspíš dojde i dnes k ocenění některé z významných osobností historie třineckého hokeje a pak už se bude čekat na příjezd samotných hokejistů.
     
    Zlínští hokejisté už stojí na modré čáře a jsou připraveni ke startu utkání. Nyní vjíždějí na led domácí, a to za bouřlivého ohlasu tribun.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Zámorský udržel útočnou třetinu a přihrával na střelu Čajánkovi, toho o puk připravili domácí a Kašíkovu pozornost na druhé straně vyzkoušel Adamský.
     
    00:43
    První přerušení hry obstaral zlínský ofsajd, na led naskakují druhé pětky a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    01:17
    Květoň střílel z prostoru mezi kruhy, Kašík jeho ránu vyrazil a dorážka Rákose byla tečována těsně mimo.
     
    01:51
    Nepříjemné napadání předvedla třetí formace hostí. Melenovský se svým útokem zatápěl třineckým bekům, ti se však ze svízelné situace dostali.
     
    02:35
    Hrňa byl přistrčen k zemi Zámorským a chtěl si vynutit faul, ale jednalo se o čistý zákrok, rozhodčí nevylučují.
     
    02:56
    Díky aktivnímu napadání Adamského se k zakončení cpal Polanský, Kašík jeho pokus vyrazil do rohu kluziště.
     
    03:28
    Marušák ukončil rychlý zlínský protiútok přihrávkou před branku na Čajánka, ten se snažil puk usměrnit do sítě, ale minul.
     
    03:54
    Linhart uspěl v souboji o modrou čáru se zlínskými beky a Bonk, ač atakován Řezníčkem, zaváží puk za Kašíkovu bránu.
     
    04:23
    Kubiš se tlačil před Květoně a chystal se zaměstnat Hrubce, ale třinecký útočník se odstavit nenechal a Moravana ke střele nepustil.
     
    04:47
    Prvním vyloučeným hráčem utkání je domácí Daniel Rákos (TRI). Rákos oslabí své mužstvo na dvě minuty, odpyká si trest za podražení.
     
    05:04
    Martin Růžička hned na úvod oslabení dostal kotouč bezpečně daleko od Hrubce, Zlínští musí začínat zpoza své branky.
     
    05:38
    Když už se hosté usadili v útočném pásmu, přihrál Veselý na střelu Kotvanovi, ale jeho projektil nebyl z nejprudších a skončil v lapačce gólmana Ocelářů.
     
    05:45
    Marušák už ze své hole od modré čáry vyslal pořádnou bombu! Kotouč zacinkal o horní tyčku a zamířil do ochranné sítě! To byla rána, které scházely centimetry.
     
    06:24
    Marušák je na modré čáře velice aktivní, naposled si položil Květoně, ale vypálil nad branku. Puk si posléze našel Leška, okamžitě nastřeloval před Hrubce, ten si však vše pohlídal.
     
    06:35
    Martin Růžička razantně vyhodil až za Kašíkovu bránu, zbývají jen sekundy do návratu Rákose a rozehrává Marušák s Kotvanem.
     
    07:20
    Bonk uvolnil na pravém křídle Orsavu, ten vracel před odkrytou klec na Poláka, jenomže Kašík si přihrávku vyčíhl a vyrazil puk do rohu.
     
    07:59
    Oceláři teď zamkli Zlín v jeho obranném pásmu! Květoň si vyměnil puk s Rákosem a pak jej našel před Kašíkem v obrovské šanci! Zlínský gólman skokem vytěsnil!
     
    08:24
    Valaši se nakonec osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění, ale odpočinout si mohou během komerční přestávky. Po ní se bude vhazovat po levé ruce Kašíka.
     
    08:31
    Zíbova střela od modré čáry po přistrčení Peterka příliš nesedla, trefil jen Kotvana a hráči PSG mohou konečně vystřídat.
     
    09:04
    Třinec však stále pokračuje ve svém náporu, do zajímavých šancí se dostal Květoň a po něm Hrňa, ale Kašík zatím odolává.
     
    09:38
    Adamský vyslal do brankoviště skákavý pas na Martina Růžičku, který puk nedokázal trefit. Od hrazení se však kotouč odrazil na hůl Noska a ten neváhal prozkoušet Kašíkovu pozornost.
     
    10:06
    Orsava s Bonkem si vyměnili dvě přihrávky a pak přichystali palebnou pozici pro Linharta, ten však netrefil ideálně a na branku puk nedolétl.
     
    10:33
    Z protiútoku zahrozili zase hosté Balaštík s Leškou. Střelu druhého jmenovaného vyrazil Hrubec na zadní hrazení. Dopředu okamžitě vyrazil Rufer, ale Kašík jeho ránu skryl do lapačky.
     
    11:06
    Vousatého Okála nepustil do útočné třetiny důrazným zákrokem Zíb, kotouč na holi má Rufer a rozehrává třinecký útok.
     
    11:21
    S důrazem to v osobním souboji přehnal Antonín Honejsek (ZLN), je potrestán na dvě minuty za držení protihráče. Třinečtí si zahrají svou první přesilovku v zápase.
     
    11:38
    Bonk hledal chytrou přihrávkou před Kašíkem Poláka, tomu však kotouč hůl přeskočil a Zlínští vyhazují. Oceláři začínají znovu.
     
    12:20
    Bonk střílel těsně vedle a Nosek pak přihrál Trončinskému na modré čáře velmi nepřesně. Čajánek se vydal za pukem a ušetřil desítky sekund.
     
    12:33
    Nosek si sjel na nahrávku Bonka do dobré střelecké pozice, ale Kašík jeho ránu z kruhu pokryl. Vhazuje se před zlínským gólmanem.
     
    13:03
    Oceláři teď svou akci zbytečně překombinovali, Polanský i Roth už mohli střílet, ale volili ještě další přihrávky. Zlín hraje oslabení pozičně skvěle.
     
    13:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    A sotva skončila přesilovka Třince, mění se skóre! ANTONÍN HONEJSEK vyjel z trestné lavice bez většího povšimnutí Ocelářů, schoval se na modré čáře, dostal výbornou přihrávku od Holíka, vymíchal Hrubce a zakončil do prázdné branky – 0:1! Asistence: Petr Holík, Martin Matějíček.
     
    14:18
    Balaštík chtěl ze středního pásma přihrávat na některého ze svých spoluhráčů, ale nenašel nikoho a odpískáno je zakázané uvolnění. Následuje druhá komerční pauza.
     
    14:27
    Balaštík si na útočné modré čáře drze obhodil Trončinského, ale třinecký bek si nehleděl kotouče a čistě srazil zlínského obra k zemi.
     
    15:18
    Veselý s Čajánkem dostali svými krátkými přihrávkami Noska pod tlak, ale byli jim odpískán ofsajd, a akce tak byla přerušena.
     
    15:33
    Matějíček srazil v rohu kluziště k ledu Poláka, ale podle rozhodčích bylo vše v mezích pravidel. Zlín se zmocnil puku a rozjíždí útok.
     
    16:05
    Nenápadná teč Honejska, jenž vložil hůl do Matějíčkova pokusu, skončila těsně vedla. Tady by Hrubec moc šancí neměl.
     
    16:49
    Rufer protečoval vyhození Zíba do útočného pásma, tam ho však o puk připravil Zámorský a v poklidu odehrál do prostředního území.
     
    17:25
    Peterek svou kličkou na modré čáře vyzrál na Okála, přihrával před branku Hrňovi, ten dokázal zakončit, ale pak byl lehce dezorientovaný a Kašík nadvakrát vyrazil.
     
    17:55
    Následně zahrozil svým útokem i první útok Zlína, ale díky obranné práci třineckých beků Hrubec zasahovat nemusel.
     
    18:33
    Třinec zatlačil na chvilku ševce před Kašíka, dobré šance měli Adamský s Polanský, ale ani jeden z nich branku netrefil.
     
    18:44
    Leška přihrával před odkrytou klec Hrubce Honejskovi, ale ten střílel z těžkého úhlu a kotouč minul! Leška se o pár sekund nato dostal k dorážce, ale Hrubec vytěsnil.
     
    19:05
    Na závěr první části je tady zlínské vyloučení. Zlín hrál v šesti a dvě minuty odsedí za hráčskou lavici hostí Antonín Honejsek (ZLN).
     
    19:33
    Bonk zkoušel prostřelit Kašíka z úhlu, ale zlínský gólman vyrazil. Veselý následně vyhodil do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:11.
     
    Moravané už oslabení ve zbytku první třetiny zvládli bez komplikací, ale pětašedesát sekund ve čtyřech je ještě čeká na začátku prostředního dějství. Utkání začaly oba týmy docela aktivně, první velkou příležitost měl na holi zlínský Marušák, který takřka přerazil břevno Hrubcovy svatyně. V 8. minutě zahrozili naopak Oceláři, Květoň s Rákosem si vyměnili puk a druhý jmenovaný donutil Kašíka ke skvělému zásahu. Zlínští se ve 14. minutě úspěšně ubránili v oslabení, hned z trestné lavice ujel Honejsek, vykoupal Hrubce a poslal Zlín do vedení. Ještě v 19. minutě mohl navýšit náskok hostí znovu Honejsek, jenže minul Leškovu přihrávku. Zlín vstoupí do druhé třetiny s jednobrankovým vedením.
     
    Statistiky první třetiny:

    Střely: 15 – 6,
    vhazování: 11/20 – 9/20,
    úspěšnost na vhazování: 55% – 45%,
    hity: 6 – 1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Pokračuje třinecká přesilovka, Polák přihrával zpoza branky žabkou na hůl Martina Růžičky, ten však puk netrefil.
     
    20:42
    Oceláři se přesto udrželi v útočné třetině, na modré čáře dostal nabito Roth, Kašík jeho ránu příliš neviděl a měl problémy. Nakonec vše dobře pro Zlín dopadlo.
     
    21:32
    Leškovu střelu skryl před dojíždějícím Köhlerem Hrubec do lapačky a chystá se vhazování po jeho levici. Oba týmy vystřídaly.
     
    21:45
    Hra se rychle přelila do obranného pásma ševců, Matějíček chtěl raději vyhodit, ale přehnal to s razancí a puk šel přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    22:00
    Po vyhraném buly se Zlín snažil osvobodit Zámorský, také on ometl kotouč o hrazení a ani jeho vyhození Honejsek nezachytil. Další zakázané uvolnění.
     
    22:14
    Třinečtí se však v další fázi hry provinili faulem. Martin Adamský (TRI) zasáhl některého z hráčů Zlína vysokou holí a je vyloučen na dvě minuty.
     
    22:30
    Marušákovu střelu Hrubec vyrazil, Kotvan zvolil místo rány jen nahození, to sebral Linhart a s přispěním teče tvrzeného skla vyhodil do hlediště. Vhazuje se před Hrubcem.
     
    23:04
    Leška si chtěl ukousnout příliš velké sousto, když si to namířil mezi čtyři Třinecké. Rákos jej o puk připravil a zavezl jej až za Kašíkovu bránu.
     
    23:34
    Zámorský pokazil zpětnou přihrávkou na Čajánka rychlou akci beranů, hosté špatně vystřídali a rázem byli na ledě v šesti. Podruhé je zlínská střídačka potrestána dvěma minutami a podruhé trest odsedí Antonín Honejsek (ZLN). Devětatřicet sekund se bude hrát ve čtyřech, pak začne přesilovka domácích.
     
    24:08
    Oceláři získali puk na své hole a nyní již čekají na to, až jim začne přesilová hra. Rozehrává Zíb zpoza branky.
     
    24:42
    Ale přesilovka se zatím Třinci nevede, domácí se nemohou usadit v útočné třetině. Čech přes Rotha vyhodil.
     
    25:07
    Střela Martina Růžičky se odrážela na dorážku k Orsavovi, ale ten měl v daný moment příliš krátkou hůl. Třinec pokračuje v ofenzivě.
     
    25:45
    Nosek střílel vysoko nad a raději se okamžitě stáhl, aby zajistil příchod Honejska z trestné lavice, Zlín je v plném počtu.
     
    26:05
    Polanský ujel po levé straně do přečíslení a bekhendem přihrával před Kašíka Linhartovi! Obránce Ocelářů se do puku nedokázal trefit a bylo po šanci!
     
    26:52
    Poměrně dlouhou dobu už se hraje bez přerušení. Zlínská elitní formace nyní zavřela Slezany v jejich obranném pásmu, ke střele se však nemůže dostat.
     
    27:12
    Galvas nakonec své mužstvo osvobodil, i když to Třinec stálo zakázané uvolnění. Po komerční přestávce bude hra pokračovat v obranném pásmu domácích.
     
    27:35
    Nosek s Hrňou sice nerozehráli přesně, ale mrzet je to nemuselo, protože Horák už chtěl na střídačku, a tak pouze nahodil za Hrubce.
     
    28:17
    Totéž naposled provedl i Hrňa, Kotvan se Zámorským rozjíždějí zlínský útok zpoza branky Kašíka. Tak co vymyslí?
     
    28:35
    Kotouč se dostal až k Leškovi, jenž jel sám proti Linhartovi, ale nedokázal ho obejít. Hrubec rozehrál svou holí dopředu.
     
    29:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z trochu ospalé hry posledních minut probouzí diváky v Třinci vyrovnávací branka! Polanský se protáhl po levém křídle, nebezpečně vystřelil a jeho střela zazvonila o tyč Kašíkovy branky! Slezané měli štěstí, puk se odrazil přímo k VOJTĚCHU POLÁKOVI, který doklepl do prázdné klece – 1:1! Asistence: Jiří Polanský.
     
    29:39
    Po té stejné straně unikl Zlínským i Adamský, ale jeho pokus Kašíka ramenem vyrazil před sebe. Dorážející Galvas se do zakončení nedostal.
     
    30:22
    Leška zachytil chybnou rozehrávku domácích, ale puk jim téměř hned odevzdal. Orsava rozjíždí útok domácích, kteří jsou jako polití živou vodou.
     
    30:55
    Dobrou šanci měl znovu Polák, po přihrávce Bonka před branku, ale byl faulován Oldřichem Kotvanem (ZLN), jenž svůj tým oslabí na dvě minuty kvůli hře vysokou holí. V dlouhé výhodě už Oceláři nic nevymysleli.
     
    31:20
    Zatím se domácí nemohou nastěhovat do útočné třetiny. Naposledy je razantně vyhnal Marušák, Trončinský začíná za brankou Hrubce.
     
    31:57
    Ocelářům se vůbec nedaří přechod středním pásmem. Marušák znovu Zlín osvobodil. Hrubec rozehrává na Zíba.
     
    32:31
    Kašík vyrazil do rohu ránu Martina Růžičky, ten se puku znovu zmocnil, přihrál Polákovi, kterého ovšem do zakončení nepustil Kubiš.
     
    32:53
    Polák unikl po pravé straně, nechal kotouč za sebou pro Martina Růžičku, který z vynikajícího místa jen těsně minul Kašíkovu branku! Zlínští budou za dvě sekundy v plném počtu.
     
    33:26
    Bude se opět vylučovat, faulovaný byl Květoň. Třinec hraje v signalizované výhodě. Linhart vystřelil vedle Kašíkovy brány.
     
    33:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Výhodu nakonec Třinečtí přetavili ve vedoucí branku! V poklidu rozjeli v šesti lidech novou akci, ke střele se dostal Rákos, Kašík dokázal v rozštěpu vyrazit jen k DAVIDU KVĚTOŇOVI, jenž pouze uklízel do prázdné branky – 2:1! Asistence: Daniel Rákos, Erik Hrňa.
     
    34:14
    Domácí hokejisté tedy obracejí vývoj zápasu. Do dalšího zakončení se hnal Adamský, tentokráte byl zlínský gólman úspěšný.
     
    34:47
    Třetí formace beranů sice načas svým náporem přibrzdila rozjezd Třince, ale teď musí střídat a do útoku se vrhají zase domácí.
     
    35:41
    Okál zahrál ve středním pásmu vysokou holí, ale ve hře pokračovali třinečtí hráči, a tak se pokračuje bez přerušení.
     
    35:59
    Další ze zlínských útoků zastavilo postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu a bude tomu tak po uplynutí komerční pauzy.
     
    36:23
    Peterek se přes Ondráčka nakonec natlačil před Kašíka a tlačil puk za tyčku. Brankář hostí si situaci pohlídal a následně Peterka ubránil Řezníček.
     
    36:53
    Hraje se otevřený hokej na obou stranách, hra se přelévá ze strany na stranu a diváci jsou nadšení.
     
    37:04
    Antonín Honejsek (ZLN) fauloval za brankou Hrubce a je vyloučen za vysokou hůl. Na dohře celé situace se ještě podílel Čajánek, který dlouze debatoval s rozhodčími a pošťuchoval se s domácím Martinem Růžičkou.
     
    37:33
    Puk šel z hole Rotha a následně Martina Růžičky zpět k Bonkovi, před kterým se na chvilku otevřela část Kašíkovy branky. Kapitán Ocelářů netrefil ideálně.
     
    38:25
    Zlínu se daří poctivě bránit a Leška teď dokonce trochu zatápěl třinecké defenzivě při rozehrávce. Oceláři se chtějí vrátit do útočného pásma.
     
    38:55
    Trončinský nezachytil na modré čáře prudké přízemní vyhození Marušáka a tohle oslabení už Zlínští ubrání bez úhony.
     
    39:09
    Rákos nastřelil puk na zadní hrazení, ten se odrazil zpět před Kašíka, který jej nedokázal zkrotit. Rákos se tlačil k dorážce, ale hra byla přerušena pro postavení Adamského v brankovišti.
     
    39:49
    Galvas nedokázal zpracovat Adamského přihrávku na útočné modré čáře, Třinec je vyhnán do středního pásma a ve druhé třetině se již nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:04.
     
    Druhá třetina začala poněkud ospale. Zlín ubránil zbytek oslabení, dařilo se mu hrát jeho pečlivou hru a nepouštěl Oceláře do větších šancí. Jednu z mála měl na holi po akci a přihrávce Polanského Linhart, ale puk minul. O čtyři minuty později už se Slezané mohli radovat. Martin Růžička orazítkoval tyč Kašíkovy branky, ale puk se odrazil přímo k Polákovi, jenž měl jednoduchou práci. Oceláři působili poté velmi oživeně a stále se pouštěli do další ofenzívy. Už ve 34. minutě šli do vedení a otočili vývoj zápasu. Květoň si našel puk po střele Rákose a podobným způsobem jako Polák jej dorazil za Kašíka. Třinec má po dvou částech zápasu mírně navrch, ale ševci mohou se stavem utkání ještě leccos udělat.
     
    Statistiky druhé třetiny:

    Střely: 11 – 3,
    vhazování: 8/15 – 7/15,
    úspěšnost na vhazování: 53% – 47%,
    hity: 4 – 3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Zlín začala třetí periodu aktivně a usadil se v útočné třetině. Veselý těsně minul Hrubcovu branku, ale jeho tým pokračuje s kotoučem.
     
    40:51
    Oceláři se na chvilku osvobodili, ale berani již přicházejí s další snahou o nápor a tlak. Na ledě jsou druhé pětky týmů.
     
    41:30
    Nádhernou kombinaci Orsavy s Polákem na jeden dotek dohrával svým průnikem Bonk. Horák však třineckého kapitána do nebezpečné pozice nepustil a hra byla přerušena v rohu kluziště.
     
    41:45
    Matějíček poslal puk pouze na zakázané uvolnění a Třinec může zůstat v útočném pásmu. Na buly se proti sobě staví Polanský a Leška.
     
    42:05
    Hra znovu přerušena ve střední třetině kvůli zlínskému ofsajdu. Ve třetí třetině se zatím hraje v pomalém tempu a hra je stále kouskována.
     
    42:37
    Zámorský na křídle ubránil Bonk, ale dokázal pouze odpálit k třineckým obráncům. Galvas s Noskem rozehrávají.
     
    43:09
    Horák odehrál ve středním pásmu puk a nastřelil jej do útočného pásma, přičemž byl následně čistě dohrán Květoněm. Parádní zákrok Oceláře, který zlínský zadák těžce rozdýchával.
     
    43:19
    Polanský obkroužil branku a vracel kotouč na Adamského, jenomže do přihrávky sáhl před Kašíkem Martin Růžička a pak už šel puk na zlínské hole.
     
    44:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Zlínští našli okénko v třinecké obraně, Ondráček nabil Řezníčkovi, ten byl na modré čáře úplně sám a vystřelil. Hrubcovi puk vypadl a MAREK MELENOVSKÝ jej dokázal nadvakrát dostrkat do sítě – 2:2! Gól ještě posvětil rozhodčí u videa. Asistence: Dalibor Řezníček, Jiří Ondráček.
     
    44:13
    U videa se zkoumalo, jestli kotouč opravdu došel až do sítě a zdali nedošlo k posunutí branky. Vše bylo v pořádku, a proto branka ševců platí.
     
    44:21
    Další komplikace pro Třinecké. Zlínské manévry v útoku zastavil jen za cenu faulu Martin Adamský (TRI), jenž některého ze svých protivníků hákoval a odsedí si dvě minuty.
     
    44:48
    Čajánek dostal nabito od Veselého, prošel mezi obránci a ostrou střelou potrápil Hrubce. Třinecký gólman zasáhl lapačkou.
     
    45:04
    V další situaci už jel Čajánek na Hrubce sám! Po přistrčení od Honejska pronikl až před branku, ale po blafáku nedokázal bekhendem zvednout dostatečně vysoko!
     
    45:17
    Zlín teď pořádně trápí třinecké mužstvo! Hrubec se musel otáčet, protože ševci na jeho brankoviště vyvíjeli neustálý tlak! Nejagresivněji dorážel Leškovo nahození Balaštík, ale nepovedlo se mu dostrkat do sítě!
     
    45:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani přesilovku po zásluze využívají, obracejí skóre a jdou do vedení! Leška našel na modré čáře JIŘÍHO MARUŠÁKA, ten si kotouč přichystal a trefil se přesně k tyči, tak jak to umí! Hrubec neměl příliš šancí, protože toho moc neviděl – 2:3! Asistence: Petr Leška, Bedřich Köhler.
     
    46:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři však bleskově reagují a srovnávají krok! Ihned po inkasované brance se nastěhovali před Kašíka, Linhart mohl od modré čáry střílet, což také udělal, jeho ránu tečoval MARTIN RŮŽIČKA a kotouč skončil v síti – 3:3! Asistence: Tomáš Linhart, Daniel Rákos.
     
    46:38
    To jsou věci, Zlín mohl znovu odskočit! Holík Hrubce pořádně protáhl, ale třinecký gólman dokázal pravým betonem vyrazit do rohu! Třinečtí vyhodili na zakázané uvolnění, divokou pasáž hry přerušuje komerční přestávka.
     
    47:02
    O kotouč se dlouho bojovalo v rohu obranného pásma Třince, kdy nejaktivnějšími byli Rákos a Čech. Zhruba po dvaceti sekundách došla rozhodčím trpělivost a hra je vykázána do střední třetiny.
     
    47:28
    Kubiš tvrdě dohrál třineckého obránce a hned potom mu na hůl přistála přihrávka Melenovského. Kubiš se natlačil před Hrubce, ten jeho bekhendové zakončení zneškodnil.
     
    48:12
    Marušák byl nejprve poslán rozhodčími na trestnou lavici za podražení Hrni, ale nyní je zpět na ledě. Tak buď se Hrňa přiznal, že spadl sám, anebo se rozhodčí prostě zmýlili.
     
    48:39
    Trončinský vyhodil do středního pásma, tam se ovšem kotouč postavil na hranu a před zraky Kotvana dojel až na zakázané uvolnění.
     
    48:46
    Hrubec nadvakrát udržel tvrdou Řezníčkovu střelu od hrazení a pak už mu s dotírajícím Veselým pomohli jeho beci a odtlačili zlínského hráče.
     
    49:14
    Květoň se dostal k puku za brankou Kašíka, nastřelil jej do zlínského gólmana a dorážet se chystal Roth. Matějíček ho však velmi důrazně odstrčil a strkanice pokračovala. Začíná se přiostřovat.
     
    49:25
    Polanský chtěl překvapit Kašíka rychlou střelou po vhazování a brankář ševců měl opravdu potíže. Nepříjemný puk nakonec vyrazil.
     
    49:32
    Nyní už je Jiří Marušák (ZLN) doopravdy vyloučen. Zasáhl Adamského vysokou holí a odpyká si dvě minuty. To se znovu nelíbí Čajánkovi, ale je mu to málo platné.
     
    50:02
    Bonk po rozvážné kombinaci Třince přihrával před branku na Poláka, ale do přihrávky sáhl Čajánek, získal puk a vyhodil.
     
    50:39
    Leška s Köhlerem ušetřili cenné sekundy v útočném pásmu Třince. Ocelářům to skřípe v rozehrávce a nemohou dopředu.
     
    51:27
    Květoň nabil Zíbovi, tomu však pokus vůbec nesedl. Trefil jen Řezníčka do noh, Oceláři sice hrají v útočném pásmu, ale přesilovka jim brzy skončí.
     
    51:54
    Zlín je v plném počtu a oslabení ubránil docela v pohodě. Třinecké do výraznější šance nepustil s vrhá se dopředu, do útoku.
     
    52:33
    Slezané jsou proti a snaží se usadit v útočné třetině. Puk se na modré čáře trochu zamotal Trončinskému, ale domácí pokračují v ofenzívě.
     
    52:51
    Dnešní utkání sleduje 5032 diváků. Dnes nechybělo k vyprodání stadionu mnoho míst.
     
    53:26
    Hrubec neměl po Köhlerově nahození komu rozehrát, ale nakonec situaci s přehledem vyřešil a odehrál k mantinelu.
     
    53:58
    Zlín využil chvilkové nekoncentrovanosti Ocelářů a zatlačil je před Hrubce! Ten předvedl zázračný zákrok proti Honejskovi, jenž byl před ním úplně sám! Třinecký gólman nadvakrát lapil! Následuje komerční přestávka.
     
    54:27
    Galvas ve středním pásmu nic moc nevymyslel, a tak pouze nahodil za Kašíka. Zlínští beci sbírají puk a rozehrávají.
     
    54:58
    Rákos se procpal mezi dvěma zlínskými obránci, jeho střelu ještě kdosi tečoval na břevno a Orsava se snažil dorážet do odkryté branky marně! Velká šance Třince gólem neskončila.
     
    55:16
    Oceláři ucítili ve vzduchu šanci a důrazně napadají zlínskou rozehrávku. Do konce základní hrací doby chybí necelých pět minut.
     
    55:53
    Bonkovu formaci zastavil při přechodu do útočného pásma ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu a drama pokračuje. Kdo vstřelí rozhodující branku?
     
    56:14
    Čajánek si chtěl vymodlit faul, ale znovu s rozhodčími nic neuhádal. Mezitím vyhodili Třinečtí jen na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Hrubcem.
     
    56:32
    Galvas v rámci souboje s Leškou svého protihráče v rohu kluziště zalehl, o faul se nejednalo, ale rozhodčí přerušili hru a Zlín pokračuje v útočném pásmu.
     
    57:18
    Rákos zavezl puk dopředu a přihrával před branku na Martina Růžičku. Toho však ubránil Matějíček a puk skončil za bránou.
     
    57:51
    Ondráček měl kotouč na dlouhou hůl, ale přesto postupoval proti Hrubcovi, třinecký gólman včas vyjel a zasáhl. Je tady však důležité vyloučení. Marek Trončinský (TRI) Ondráčka hákoval a je vyloučen na dvě minuty.
     
    58:06
    Řezníčkův pokus Hrubec vyrazil s použitím betonu, Marušák při nápřahu uklouzl a k zakončení se nedostal. Zlín mačká Třinec v jeho obranné třetině.
     
    58:39
    Řezníček trefil Bonka do noh a puk se odrazil do středního pásma. Další útočné snažení ševců zastavil ofsajd. Krušné chvilky pro domácí publikum.
     
    59:03
    Kašík se úplně nedohodl s Kotvanem, k puku se dostal napadající Martin Růžička a střelou ze vzduchu trochu vystrašil Kašíka. Puk zamířil mimo.
     
    59:37
    Leška zavezl do útočného pásma, ale Zlínští se tam neusadili, Nosek za pomoci Bonka vyhodil do bezpečí. Třinec bude za chvilku v plném počtu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Stav je po základní hrací době nerozhodný, a po úpravě hrací plochy bude proto následovat prodloužení s náhlým rozhodnutím. Pokud se nerozhodne během dvaceti minut, dojde na samostatné nájezdy. Prodloužení začne asi ve 20:04.
     
    Třetí perioda začala ve velkém stylu, kdy už po čtyřech minutách Zlín dokázal vyrovnat na 2:2. Povedlo se to Melenovskému, jenž do sítě dotlačil střelu Řezníčka. Zlín byl při chuti, měl možnost přesilové hry, kterou dokázal zužitkovat. Marušák zacílil na modré čáře přesně, Hrubec nic moc neviděl a Zlín rázem vedl. Divoká tříminutovka však pokračovala, Oceláři se okamžitě natlačili před Kašíka, Linhartovu ránu tečoval Martin Růžička a začínalo se od znovu. Holíkovu střelu Hrubec akrobaticky vyrazil, zakročil i proti Honejskovi a držel třinecké naděje. Oceláři zazvonili na břevno zlínské branky ranou Rákose a v posledních dvou minutách ubránili oslabení.
     
    Prodloužení se Zlínu v letošním play-off daří, neboť zvítězil ve třech případech ze tří. Všechna tato nastavení se hrála ve čtvrtfinálové sérii s Hradcem Králové, berani všechna zvládli a po posledním z nich postoupili mezi nejlepší čtyři mužstva. Oceláři zatím ukončili všechny své zápasy ve vyřazovacích bojích již v základní hrací době.
     
    Statistiky třetí třetiny:

    Střely: 7 – 14,
    vhazování: 18/27 – 9/27,
    úspěšnost na vhazování: 66% – 34%,
    hity: 4 – 6.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:12
    Hrubec si zpracoval puk za svou brankou a chtěl vyhodit do středního pásma. Puk se otřel o ochrannou síť a bude se vhazovat.
     
    60:47
    Květoň přihrál okolo brankové konstrukce Polanskému a ten těsně minul Kašíkovu branku. Třinec zatlačil Zlín před jeho bránou.
     
    61:11
    Hosté se osvobodili za cenu zakázaného uvolnění, vhazuje se před Kašíkem. Několik zákroků ševců zavánělo faulem, ale rozhodčí nepískali.
     
    61:25
    Martin Růžička vystřelil od mantinelu, ale jeho rána šla mimo. Polovina stadionu však vyletěla s rukama nad hlavou, protože kotouč prošel boční sítí.
     
    62:14
    Teď naopak zabrali zase berani a Třinec se musel stáhnout do defenzivy. Pečlivě vše Oceláři ubránili a nepustili hosty ke střele.
     
    62:45
    Rozehrávajícího Melenovského obral o puk Nosek a získal útočné pásmo. Puk si vybojoval Hrňa a z úhlu vystřelil do lapačky Kašíka.
     
    63:03
    Holík si prostrčil efektně puk mezi nohama a hledal před brankou Okála. Toho ovšem ke kotouči nepřipustil třinecký Galvas.
     
    63:38
    Čajánek přitiskl k mantinelu Noska, který tak nemohl své mužstvo osvobodit. Ke střele se dostal Matějíček, ale Hrubec neměl větší problémy a zasáhl lapačkou.
     
    64:19
    Kotvan zatáhl puk na točnou modrou, ale pak jen odevzdal Ocelářům. Jejich útok založil Galvas a zakončoval Polanský, Kašík puk vyrazil.
     
    64:30
    To je obrovská chyba domácích. Ti totiž hráli na ledě ve více lidech a jsou potrestáni dvěma minutami. Trest odpyká Jiří Polanský (TRI). Zlín hraje přesilovku pěti proti čtyřem.
     
    65:05
    Kotvan dostal na modré čáře docela dost prostoru, se střelou dlouho váhal a nakonec trefil ležícího Noska, který jeho střelu obětavě zastavil.
     
    65:25
    V další příležitosti našel Kotvana Leška. Zlínský obránce střílel z těžkého úhlu těsně kolem šibenice Hrubcovy brány.
     
    66:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, vítězí Zlín! Berani mačkali Třinecké v přesilovce jako citrón, Marušák nejprve minul, pak se k puku na modré dostal Leška, Hrubec jeho střelu vyrazil jen před sebe a šťastný OLDŘICH KOTVAN dorazil do sítě – 3:4! Asistence: Petr Leška.
     
    Konec zápasu.
     
    Nervy drásající zápletku nakonec v 7. minutě prodloužení rozsekl Kotvan, který měl již předtím na holi dvě dobré šance. V rozhodující chvíli dorazil Leškovu střelu a v dnešním zápase zvítězili jeho berani. V prodloužení se hrálo dost opatrně do doby, než byla dvěma minutami potrestána třinecká střídačka za hru v šesti. Zlín přesilovku gólově zhodnotil a domů si poveze mečbol.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    David Květoň (TRI) – 1+0, Oldřich Kotvan (ZLN) – 1+0.

    Stav série po pátém zápase: 2:3.
     
    Statistiky prodloužení:

    Střely: 3 – 3,
    vhazování: 5/8 – 3/8,
    úspěšnost na vhazování: 63% – 37%,
    hity: 2 – 0.
     
    Drama v Třinci je tedy za námi. Napínavá série bude pokračovat šestým duelem již v sobotu ve Zlíně. V Baťově městě se bude hrát od 17:30 a tým trenéra Vlacha bude mít možnost mečbolu, čili ukončení série a postupu do finále play-off. Vy se do té doby mějte co nejlépe a v sobotu určitě sledujte náš online. Nyní se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. Na počtenou! (20:24:40)

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Polák (Polanský), 34. Květoň (Rákos, Hrňa), 47. Martin Růžička (Linhart, Rákos) – 14. Honejsek (Holík, Matějíček), 45. Melenovský (Řezníček, Ondráček), 46. Marušák (Leška, Köhler), 67. Kotvan (Leška)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Galvas, Nosek, Linhart, Trončinský, Zíb, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Köhler, Leška (A), Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – Sedláček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer

    Diváci: 5032 (97% kapacity stadionu)
    ocianews.com