Česko – Dánsko 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 10.04.2014, 17:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, vítězí Zlín! Berani mačkali Třinecké v přesilovce jako citrón, Marušák nejprve minul, pak se k puku na modré dostal Leška, Hrubec jeho střelu vyrazil jen před sebe a šťastný OLDŘICH KOTVAN dorazil do sítě – 3:4! Asistence: Petr Leška.
     
    46:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři však bleskově reagují a srovnávají krok! Ihned po inkasované brance se nastěhovali před Kašíka, Linhart mohl od modré čáry střílet, což také udělal, jeho ránu tečoval MARTIN RŮŽIČKA a kotouč skončil v síti – 3:3! Asistence: Tomáš Linhart, Daniel Rákos.
     
    45:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani přesilovku po zásluze využívají, obracejí skóre a jdou do vedení! Leška našel na modré čáře JIŘÍHO MARUŠÁKA, ten si kotouč přichystal a trefil se přesně k tyči, tak jak to umí! Hrubec neměl příliš šancí, protože toho moc neviděl – 2:3! Asistence: Petr Leška, Bedřich Köhler.
     
    44:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Zlínští našli okénko v třinecké obraně, Ondráček nabil Řezníčkovi, ten byl na modré čáře úplně sám a vystřelil. Hrubcovi puk vypadl a MAREK MELENOVSKÝ jej dokázal nadvakrát dostrkat do sítě – 2:2! Gól ještě posvětil rozhodčí u videa. Asistence: Dalibor Řezníček, Jiří Ondráček.
     
    33:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Výhodu nakonec Třinečtí přetavili ve vedoucí branku! V poklidu rozjeli v šesti lidech novou akci, ke střele se dostal Rákos, Kašík dokázal v rozštěpu vyrazit jen k DAVIDU KVĚTOŇOVI, jenž pouze uklízel do prázdné branky – 2:1! Asistence: Daniel Rákos, Erik Hrňa.
     
    29:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z trochu ospalé hry posledních minut probouzí diváky v Třinci vyrovnávací branka! Polanský se protáhl po levém křídle, nebezpečně vystřelil a jeho střela zazvonila o tyč Kašíkovy branky! Slezané měli štěstí, puk se odrazil přímo k VOJTĚCHU POLÁKOVI, který doklepl do prázdné klece – 1:1! Asistence: Jiří Polanský.
     
    13:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    A sotva skončila přesilovka Třince, mění se skóre! ANTONÍN HONEJSEK vyjel z trestné lavice bez většího povšimnutí Ocelářů, schoval se na modré čáře, dostal výbornou přihrávku od Holíka, vymíchal Hrubce a zakončil do prázdné branky – 0:1! Asistence: Petr Holík, Martin Matějíček.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Polák (Polanský), 34. Květoň (Rákos, Hrňa), 47. Martin Růžička (Linhart, Rákos) – 14. Honejsek (Holík, Matějíček), 45. Melenovský (Řezníček, Ondráček), 46. Marušák (Leška, Köhler), 67. Kotvan (Leška)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Galvas, Nosek, Linhart, Trončinský, Zíb, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Köhler, Leška (A), Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – Sedláček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer

    Diváci: 5032 (97% kapacity stadionu)
    ocianews.com