Dánsko – Francie 5:1 (kon.) | Rakousko – Norsko 5:2 (kon.) | Slovensko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Dánsko
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Francie
Čtvrtek 10.04.2014, 13:00 • MEO Aréna Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A přesilovka je opět využita! Na 5:1 zvyšuje vedení dánského týmu z dorážky MARIA OLAUSSONOVÁ. Asistence: Josefine Jakobsenová.
     
    58:13
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Další střela už však znamená gól a využití přesilovky. MICHELLE WEISOVÁ zamířila přesně a Baldinová tentokrát byla bez šance. Asistence: Josefine Jakobsenová, Marie Henriksenová.
     
    51:34
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Dánky ve skóre opět utíkají na rozdíl dvou branek. JOSEFINE JAKOBSENOVÁ si počíhala na puk před bránou a odrazem o tyčku upravuje stav zápasu na 3:1. Bez asistence.
     
    49:20
    Francie právě vstřelila branku!
    Ale teď už je sníženo a zápas dostává dramatickou zápletku! Escuderová připravila palebnou pozici pro MARION ALLEMOZOVOU, která pěknou ranou z kruhu konečně brankářku Jensenovou prostřelila. Asistence: Lara Escuderová.
     
    22:18
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Klasické nedáš – dostaneš. JOSEFINE JAKOBSENOVÁ těžila z přihrávky Weisové a střelou mezi betony posílá svůj tým do vedení o dva góly. Asistence: Michelle Weisová.
     
    02:02
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánky jdou z první větší šance do vedení! EMMA RUSSELOVÁ měla hodně prostoru před bránou a střelou nad beton Baldinové otevírá gólový účet zápasu. Asistence: Josephie Asperupová.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 3. Russellová (Asperupová), 23. Jakobsenová (Weisová), 52. Jakobsenová, 59. Weisová (Jakobsenová, Henriksenová), 60. Olaussonová (Jakobsenová) – 50. Allemozová (Escuderová)


    Dánsko: Jensenová (Joaová) – Frandsenová, Gregersenová, Densingová, Jacquetová, S. Jensenová, Olaussonová, Langsagerová – Russellová, Perssonová, Asperupová – Jakobsenová, Henriksenová, Weisová – Hansenová, M. Nielsenová, N. Jensenová – Gludová, Soendergaardová, K. Nielsen. Trenér: Denis Larsen.
    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager Lacombeová, Bouetz Andrieuová, Parmentová, Leclercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová, Baudritová – Fohrerová, Passardová, Boucheová – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Orbeová, Vixová, Rihetová. Trenér: Gregory Tarle.

    Rozhodčí: Glennová (USA) – Strattonová (CAN), Visalaová (FIN)

    Diváci: 148
    thejrc.org