Estonsko – Austrálie 5:1 (kon.) | Belgie – Island 3:6 (kon.) | Srbsko – Izrael 10:6 (kon.)
konec
Belgie
3:6 (2:2, 1:0, 0:4)
Island
Čtvrtek 10.04.2014, 16:30Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Island právě vstřelil branku!
    Do prázdné branky se prosadil ROBIN HEDSTROM. Bez asistence.
     
    55:12
    Island právě vstřelil branku!
    O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Dalším střelcem se stal BRYNJAR BERMANN. Asistence: Sigurdur Reyinisson, Anndri Sverrisson.
     
    49:38
    Island právě vstřelil branku!
    Poprvé jde Island v zápase do vedení. Důležitý gól vstřelil při početní výhodně JON GISLASON. Asistence: Emil Alengard.
     
    42:11
    Island právě vstřelil branku!
    Ostrované potřetí v zápase srovnávají! ROBIN HEDSTROM dokázal přečíst rozehrávku soupeře, vypíchl puk a poté ujížděl sám na branku. Následnou kličkou doleva poslal kotouč z bekhendové pozice nad lapačku bezmocného Steijlena. Asistence: Emil Alengard.
     
    30:56
    Belgie právě vstřelila branku!
    Už už to vypadalo, že z početní výhody nic nebude, když nakonec od modré vypálil DON GEERTS a svou tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Bryan Kolodzieczyk, Denis Swinnen.
     
    14:39
    Island právě vstřelil branku!
    Vyrovnání hostům přinesl ROBIN HEDSTROM. Ten se prosadil tažnou střelu nad vyrážečku přesouvající se ho Steijlena. Bez asistence.
     
    06:28
    Belgie právě vstřelila branku!
    Jenže záhy si Belgičané vrací vedení zpět na svou stranu. Prosadil se VINCENT MORGAN. Asistence: Don Geerts, Jon Gislason.
     
    05:27
    Island právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté vyhráli buly, puk se dostal na hokejku JON GISLASONA, jenž propálil odkrytou část svatyně. Asistence: Emil Alengard.
     
    02:45
    Belgie právě vstřelila branku!
    A přichází zasloužené vedení. Autorem gólu je JENS ENGELEN. Asistence: Maxime Pellegrims.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Engelen (Pellegrims), 7. Morgan (Geerts, Gislason), 31. Geerts (Kolodzijeczyk, Swinnen) – 6. Gislason (Alengard), 15. Hedstrom, 43. Hedstrom. (Alengard), 50. Gislason (Alengard), 56. Bermann (Reyinisson, Sverrisson), 60. Hedstrom


    Belgie: Steijlen (Cornelis) – Maas, V. Morgan (C), Vroemans, Paulus, Engelen, Neven, Boute – M. Morgan, Vercammen, Torremans – Kolodziejczyk, Swinne, Pellegrims – Franssen, Dewin, Geerts – van Noten, Koljašnikov, Oerlamans.
    Island: Hedstrom (Sigurbergsson) – Helgason, Jonsson (C), B. Arnason, I. Arnason, Blondal, Palsson, Eliasson, Jakobsson – Hedstrom, Alengard, Gislason – Magnusson, Maack, Leifsson – Bjornsson, Andresson, Miakelsson – Bergmann, Reynisson, Sverrinsson.

    Rozhodčí: Darnell – Toparceanu, Tschirner
    thejrc.org